מעבר אימון ..איך אני עושה את זה?!

jaguar Stype

New member
מעבר אימון ..איך אני עושה את זה?!

SC BIALIK (340536) אוקיי אז ככה מאז שהתחלתי לאמן אני מאמן הגנה(בערך שנתיים). לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לאמן הגנה ואני רוצה לעבור לאימון התקפה. מה הבעיה? אני מפחד להתחיל כל פעם אני אומר לא עכשיו ודוחה את זה.. כי אני לא יודע איך אני יכול לעשות את המעבר הזה הכי חלק שיש לא יודע איזה שחקנים למכור מה לקנות ואיך לעבור אימון בקלות ובאיזון הטוב ביותר.. אלו המתאמנים שיש ברשותי כרגע Dominik Górak TSI = 30 130 , 21 years, solid form Has poor experience and inadequate leadership abilities Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: weak Passing: passable Winger: solid Defending: world class +5 \6 Scoring: weak Set pieces: poor Baptiste Cardot TSI = 20 730 , 21 years, passable form Has poor experience and poor leadership abilities Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: weak Passing: solid Winger: inadequate Defending: world class +2 Scoring: wretched Set pieces: poor Mariusz Betiuk TSI = 15 030 , 21 years, solid form Has wretched experience and disastrous leadership abilities [Technical] Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: inadequate Passing: poor Winger: passable Defending: magnificent +6 Scoring: poor Set pieces: wretched Topi Patana TSI = 10 320 , 21 years, inadequate form Has wretched experience and passable leadership abilities Stamina: wretched Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: poor Winger: passable Defending: magnificent+5 Scoring: inadequate Set pieces: poor Nélson Fino TSI = 4 540 , 19 years, inadequate form Has disastrous experience and weak leadership abilities Stamina: poor Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: inadequate Winger: passable Defending: outstanding +3 Scoring: weak Set pieces: wretched Viktor Svyatogorov TSI = 2 680 , 19 years, inadequate form Has disastrous experience and passable leadership abilities Stamina: wretched Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: inadequate Winger: inadequate Defending: outstanding+3 Scoring: poor Set pieces: poor Roque Barrera TSI = 2 960 , 18 years, excellent form Has disastrous experience and poor leadership abilities [Quick] Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: poor Winger: passable Defending: formidable Scoring: weak Set pieces: poor Ingolf Heinersdorf TSI = 2 460 , 18 years, weak form Has disastrous experience and weak leadership abilities [Quick] Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: weak Passing: inadequate Winger: inadequate Defending: excellent +5 Scoring: weak Set pieces: disastrous בקיצר אני חייב עזרה כי אני באמת רוצה כבר לעבור את זה וכמה שיותר חלק.. למי שיותר נוח במסנג'ר אז [email protected]

old friend

New member
אני יכול רק לספר לך מה אני עשיתי

אני עברתי מקישור להגנה. הדבר הראשון קבעתי לעצמי מתי אני עושה את זה, בחירה של הזמנים הכי נוחים לא במעבר בין עונות, אלא לקראת סופהעונה כשאני יודע כבר איפה הקבוצה עומדת. כמובן זה היה שיקלול של מיקסום האימון, אחרי שאחרון השחקנים שאני רוצה יעלה רמה בסופו של דבר נשאר משם אחד שלא עלה רמה, הוא אימון אחד מעליה. החלטה נוספת שקיבלתי זה לא לשמור על הקשרים שלי אלא להחליף כמעט את כולם רציתי לשמור שניים, אבל אחד מהם נפצע שבוע לפני משחק העונה, מייד נמכר והבאתי אחד אחר תחתיו מהקשרים המקוריים שלי נשאר רק אחד, כל השאר נמכרו והבאתי מבוגרים יותר. שלושה שבועות לפני המעבר אימון התחלתי להחליף את הבלמים שלי מכרתי את מי שידעתי שלא שווה לאמן בחרתי מי נשאר ואיזה כיוונים אני רוצה במעבר עצמו כבר הכל היה מוכן אמנם הפסדתי בערך 3/4 אימון בשבועיים של המעבר לגמור את הקשרים אבל כשעברתי לא היה מעבר קשה כמו כן התחלתי לשנות מערכים במשחקי אימון כדי לצבור נסיון. קח בחשבון, למדתי , העונה הראשונה אחרי מעבר אימון בעיות קשות של פורם כל השחקנים בדיכאון ויש את השינוי בראש בין קבוצת התקפה להגנה, אני עוד לא עברתי אותו לגמרי. בהצלחה אם עזרתי במשהו

ApA1800

New member
אחרי ששחקנים עולים רמה

אפשר לעשות סקיל טרייד במשבצת שלהם, שהיום אני לא בטוח שהוא לא עדיף על אימון רגיל גם בלי מעבר האימון. כשעברתי להגנה התחלתי גם לצבור (גם אני עברתי מקישור) נסיון במערכים הגנתיים, כדי שהכניסה תהיה חלקה, אבל אני מניח שבמקרה של אימון התקפה זה בעייתי יותר. אם אתה לא מאמן 10 שחקנים, אולי תשחק במשחקים שאתה יכול (יש לך ידידות או שאתה בגביע?) 4-3-3 כדי שכשתעבור לא תסבול מבלבול בכל משחק.

jaguar Stype

New member
אז ככה...

אני לא בגביע אני כבר חשבתי על מערכים יותר בסגנון של 3-4-3 כדי ליצור גם קישור חזק עכשיו אולי אני יכול לעשות את המכירה של השחקנים בהדרגה ואז כשיהיו לי פחות שחקנים לאמן אני יוכל לשחק כבר במערכים של 3-4-3 או 4-3-3 אבל אני חושב שדווקא המכירה בהדרגה תגזול ממני הרבה מאוד כסף... אבל גם מכירה של שחקנים +4 +5 תיקח ממני כסף... ושוב פעם הגעתי לבלבול של מה אני עושה :\ אוף אני הסתבכתי חח

ApA1800

New member
אם תשחק 3-4-3

אתה תאמן מקסימום 8. כשאתה מוכר שחקן - תעשה סקיל טרייד על העמדה שלו, ואל תשאיר אותה ריקה. במחשבה שניה, במיוחד אם ויתרת על העונה, תוכל להגיע לנסיון נורמלי תוך 2 משחקים, כולל משחקי ידידות, אז אולי אפילו אין טעם לותר על ספוט אימון ואפשר להמשיך עם 10 מתאמנים (וכדאי אפילו, אם ויתרת על העונה).

jaguar Stype

New member
תודה..

אני כרגע וויתרתי על העונה הזאת כי התחלתי ברגל שמאל לגמרי... לכן לא משנה לי ממש מתי לעשות את ההחלפה אני רק מחכה שהמתאמן הכי טוב יעלה רמה כי הוא יחסית קרוב לזה השאלה שלי אם כדאי לי להשאיר בכלל חלק מהמתאמנים כי אם אני אצטרך לקנות שחקנים חדשים להגנה במקומם זה לא יתן לי כלום כי גם תרד הרמה וגם יתבזבז לי סתם כסף.. אולי אני צריך להשאיר את ה3 הראשיים או 3 בינוניים ואת כל השאר למכור ואז לקנות רק מחליפים פשוטים כאלה השאלה אם זה יתן לי מספיק כסף לקנות מתאמנים שגם הם צריכים להיות ברמה.. מה גם שיש לי 3 חלוצים שאחד ברמה ושניים לא שאני יכול למכור ולעשות עליהם קצת כסף.. והשאלה גם כמה עולים מתאמנים בני 18 נגיד פורמיד או אווט

ApA1800

New member
אם היית קונה שחקנים זהים במקומם - ת

שמור. אם אתה רוצה רמות אחרות/נסיון/משניות/ספשיאליטיס, תחליט אם תוספת המחיר שאתה צפוי לשלם שווה לך (היית משלם על שחקן עם ספשיאליטי כזה את התוספת על שחקן בלי הספשיאליטי, בהנחה שאף אחד מהם לא אצלך בקבוצה? חלוצים - תמכור את שלושתם. גם את זה שברמה. אני מניח שאתה לא משחק עם מתאמנים, כך שאין טעם. אם אתה רוצה לשמור על רמה גבוהה, וליצור אפשרות החלפת שחקנים מאוזנת, וזה מה שעשיתי כשעברתי להגנה (עברתי בליגה 4, ולא תכננתי לשחק עם חצי הרכב סולידים), אז תראה איזה מתאמנים אתה רוצה, ותקנה אותם ברמה קצת יותר גבוהה, בגיל יותר גבוה. אני למשל קניתי כמה פורמיד-אאוטים בני 18-19. אבל אם אתה יכול להסתדר בלי זה, אני מניח שעדיף בלי. בקשר למחירים - אני ממש לא יודע. אולי אפילו עדיף להתחיל משחקנים עם תכונות גבוהות יחסית, גם מבחינה כלכלית.

gulu19

New member
אתה מוכן להסביר משהו,

מה הכוונה ב-"בעיות קשות של פורם בעונה הראשונה"? אצל מי הפורם גרוע ואם אפשר אז גם למה.

old friend

New member
שתי החוליות שאותם שיניתי

גם ההגנה וגם הקישור מדוכאים לאללה. כל העונות אפילו באימון סטמינה התחלתי את העונה בפורם גבוה מאוד העונה הזו (בין אם יש קשר או לא) אני התחלתי בשתי דרגות מתחת כולם עכשיו אחרי כמעט חצי עונה, אני מתחיל להתקרב חזרה למקומות שאני רגיל

למעלה