מעבר אחות מוסמכת לארה"ב

• פותח הנושא gjt
  • פורסם בתאריך

gjt

New member
מעבר אחות מוסמכת לארה"ב

שלום לכם. אני חיפשתי בפורום הזה ובפורום מעבר לארה"ב מידע אשר מעניין אותי ולא מצאתי .אז החלטתי לשאול אותכם, ואולי תוכלו לעזור לי. אני ובעלי מעוניינים לעבור לארה"ב, בעזרת כך שאני כאחות אמצא שם עבודה. ראיתי המון מידע אך לא מסודר. ואין לי מושג מאיפה בכלל מתחילים?! דבר ראשון היתי רוצה לדעת האם יש איזשהי סוכנות אמינה שמלווה אנשים כמוני מא' ועד ת'? איפה ניתן לעשות קורס למבחן ה CGFNS? ואיפה אפשר להרשם ולעשות את המבחן עצמו? מהם המועדים הקרובים למבחן הזה? והאם בכלל צריך את המבחן הזה או את ה- NCLEX? תעזרו לי בבקשה כי אמנם יש הרבה אינפורמציה בנושא, אבל היא לא מסודרת ואפילו מבלבלת.

zvuli

New member
מעבר אחות-אח לארה"ב

נתחיל מהסוף---כסטדנטית זרה שלא למדה בארה"ב את חייבת לקחת את ה CGFNS ואת NCLEX ==חשוב לי להדגיש שאני למדתי כאן(ארה"ב). עד כמה שידוע לי את ה CGFNS ניתן לקחת בארץ--(אני מניח שחיפוש קל בגוגל יעזור לך במציאת המקום). אין שום סוכנות שמלווה אותך מ א,עד ת,--תרדי מתחושת הבייבי סיטר---כל פעם שאת מקבלת שירות תשאלי שאלות ותמשיכי לזרום---לדחוף ולדחוף. נידמה לי שיש מיספר מדינות שויתרו על הCGFNS --אין לי מידע אבל אני יכול ליבדוק. בהצלחה

gjt

New member
יש עם זה בעיה

הבעיה היא שחיפשתי ולא מצאתי דרך גוגל ושום מנוע חיפוש אחר מידע על הבחינה שאפשר לעשות אותה מתוך ישראל,( כי היתי באתר של הCGFNS ושם יש מידע כללי ואנירוצה מידע ספציפי לישראל.), מידע על קורסי הכנה, ועל כל הטפסים. DORONF65, כתב שאפשר ליפנות אליו במסר, אבל לא הבנתי איך בידיוק עושים את זה פה, כי אני חדשה בפורום. כמו כן אם יש פה בפורום "בוגרות" שעברו את כל התהליך ויכולות לעזור , אני אשמח מאוד. בתודה מראש.

שִירִי

New member
כשאת נרשמת -תבקשי בחינה בארץ

יש מוקדי בחינה בכל מיני מקומות בעולם ורק אחרי שתרשמי לבחינה תוכלי לבחור איפה להבחן.

gjt

New member
סוכנות השמה ואיתור עבודה בארה"ב

מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? ועל מקום שבו אני אוכל לעשות קורס הכנה לבחינה( חוץ מאשר IMT, (שנמצאים ברמת גן) והם מאוד יקרים.)???

למעלה