מסתבר שהתוכנית "הדוגמניות" שברה שיא

barakbl

New member
מסתבר שהתוכנית "הדוגמניות" שברה שיא

חדש של טעם רע. מה לא עושים בשם הרייטינג

yariv71

New member
wow ../images/Emo2.gif אני רואה שאני מפסיד הרבה...

שאני לא רואה טלוויזיה בארץ

barakbl

New member
זה בסדר, גם אני לא רואה,

למרות שאני מנוי ב yes ולמרות שרק אתמול קיבלתי תטלויזיה הדנדשה 29 אינץ' שקניתי ממכרז באינטרנט.... לא להאמין לאיזה רמות ביבים ערוץ 10 מנחית את הטלויזיה בישראל. רק לפני כמה חודשים הוא היה משב רוח רענן (אבל זה לא התבטא ברייטינג).

yariv71

New member
זה למה מודעות מבצע כאלה...

על טלוויזיה עם מסך פלאזמה 42 אינטש ב- 1111 יורו לא עושות עליי רושם.
Alles drin ist scheisse

haimb100

New member
אתמול הזכירו כאן את הסיפור של

ההתאבדות והמערכון של מוני - אז אני מסכים עם כל ההסתיגויות שנרשמו בקשר שבין השניים, אבל תחשבו עכשיו על התוכנית הנ"ל, ותחשבו על הסיפורים על נערים בני 12-15 שבגלל ריב החליטו להפשיט נערה מבית ספרם. כרגיל אפשר לאמר שאין קשר בין מה שהם ספגו בתקשורת לבין המעשה (ואכן סביר שאין קשר ישיר וכן כל ההסתיגויות שנאמרו כבר), אבל כאשר האלימות הולכת וגוברת ובמקביל התוכניות מוצפות באלימות, מין, בגידות, שחיתות, תרמיות ועוד מעשים טובים, וכאשר ילד מגיל אפס סופג כל היום בטלויזיה (גם בערוץ הילדים) הכל, אז מי שגם ככה מצבו מסיבות שונות (נפשיות, משפחתיות, רקע כזה או אחר, נטייה לאגרסיבות ועוד) - יש לו גם איך ללמוד מה אפשר לבצע.

barakbl

New member
בשבילי הטלויזיה משמשת בעיקר ל

פלייסטיישן, צפיה בסרטים, וצפיה בשידורי כדורגל. אני חושב שהצפיה השבועית שלי בטלויזיה מסתכמת בכמה שעות שבועיות. וזה בסדר, גם בארץ המחירים לא ממש יקרים (יחסית) כבר. אני קניתי 29 של טושיבה ב ב1400 (פלוס משלוח ב 70 ומשהו ) ש"ח באינטרנט.

barakbl

New member
אבל זה לא 1000 יורו ../images/Emo13.gif

ואגב, ממליץ להתרחק מפלאזמה. זו טכנולוגיה מחורבנת. למי שידו משגת ורוצה את המילה האחרונה, טלוויזיות LCD זו הקניה הנבונה.

yariv71

New member
הייתי ב- Cebit(הנובר) לפני כחודשיים

...ואני נוטה להסכים איתך- גם המחירים בירידה. אממה, טלוויזיות LCD עדיין יקרות ממסכי LCD באותו גודל. מוזר, הרי אפשר יחסית בקלות להפוך ת'מחשב לטלוויזיה, אם כך מה בטעם בכפילות המסכים והמכשירים (מסך מחשב+מסך טלוויזיה, DVD במחשב+ DVD בטלוויזיה כיוצ"ב) להערכתי טכנולוגית הטלוויזיה תבלע בעתיד הדיי קרוב לתוך טכנולוגית כרטיסי המסך והמחשבים.

barakbl

New member
הבעיה שקנית פלאזמה זה די חתול בשק

זו טכנולוגיה שבהדרגה נעלמת מהעולם (עוד לפני שהיא בכלל הפכה לאיזה שהוא סטנדרט). ה LCD הולך לכבוש את השוק, על פי כל הסימנים. אני חושב שהסיבות לכך שיש הפרדה בין המסכים קשורה לכך שמסך מחשב חייב לתת רזולוציה מאוד גבוהה יחסית, זמני תגובה מעולים וכו', מה שגורם למסך המחשב להיות יקר יחסית (במחיר של מסך מחשב 17 בסיסי קונים טלוויזיה 21 בסיסית, ומסך מחשב 21 זה בכלל אופרה אחרת, מבחינת המחיר). העתיד, ככה אומרים הנביאים (ואנחנו יודעים למי ניתנה הנבואה, אבל בכל זאת), יהיה שילובים שונים ומשונים בין המחשב לבין הטלויזיה. למשל, לא יהיה עוד צורך בלווין/כבלים כמוליכי טלויזיה רב ערוצית. הם למעשה יוליכו רק אינטרנט בפס רחב, והשידורים, יקלטו דרך האינטרנט. למעשה, כבר היום יש קופסאות טלויזיה יעודיות, שיודעות להתחבר לאינטרנט ולקלוט שידורים של תחנות מסוימות, דרך האינטרנט, בלי שהשמתשמ יצטרך להיות מומחה אינטרנט (זו טלויזיה לכל דבר שפשוט מנצלת את האינטרנט כתווך לשידור). האינטרנט יאפשר מגוון בלתי נדלה של שידורי טלויזיה, מכל הסוגים (לפי דרישה, בתשלום, אינטראקטיביים וכו'). היתרונות הם עצומים כמובן. בבית העתידי,ככה אומרים, יהיה מרכז בידורי שלם, שישלב את הטכנולוגיות השונות, מ DVD (או נגזרות משופרות עתידיות שלו), דרך מחשב ועד לדברים שהיום הם רק נחלת העשירים, כמו ניהול אוטומטי דרך המערכת הזאת של מערכת ההשקיה, אפשרות לשלוט על המזגן ומוצרי חשמל אחרים וכו'...

yariv71

New member
בסוף, נשכב כל היום במיטה ונלחץ...

על כפתורי שלטים שונים. צ'מע, אין כמו לנכש עשבים מסביב לירקות הגינה, לשכב על הדשא בכיף או לשוחח עם חברים. בשביל מה צריך את המרכז הבידורי הזה
?! מה, אנחנו עציצים?!

יריב, אחי,אני ../images/Emo24.gif אותך מאד מאד!

הפלזמות האלו לדעתי מיותרות בהחלט, שלא לדבר על המחירים שמימיים מדיי, ואני נוהג לראות כיום הסרטים והתוכניות דרך מסך המחשב באמצעות די.וי.די. במהירות עד פי 32. האיכות מעולה ומאוד כדאית. לגבי מכשיר הטלוויזיה נראה לי שמעדיפים אותו פחות, לפחות לדעתי.

1אברהם

New member
מה פתאום ללחוץ על כפתורים כל היום

הרי המערכת תוכל לקבל פקודות קוליות כדי להפעיל את מכשירי החשמל השונים בבית וככה לא נצטרף לאמץ את שרירי האצבעות כל הזמן.

haimb100

New member
../images/Emo13.gifבערב החג הייתי אצל ההורים שלי

בחצר המבורכת שלהם בבית הישן, קטפתי תפוזי וולניסיה (כמה שקים)ושסק לכל המשפחה, ההורים והאחים, הכננו בקבוקי מיץ טבעי לשבת, לחג ולליל הסדר לאורחים, ומה אני אגיד לכם, אני מתגעגע לילדות, להשקייה של העצים ביום שישי (אז עוד לא הייתה טפטפת בחצר), לקטיף, לערוגות, לגיזום עם אבא לעצי ההדרים, השזיפים (שבנתיים התייבשו
), הענבים, השסק, העגבניות (שהייתי משקה כל יום והולך לבדוק עם צמחה עגבנייה) - והכל בקטן עץ אחד מכל אחד - זה לא משק אלא חצר. (הורי גם מזכירים מדי פעם איך בגיל כשנתיים חיפשו אותי וחיפשו וחיפשו, וגילו בסוף שנרדמתי מתחת לאחד העצים)... והיום - כל היום מול המחשב...

yariv71

New member
תשמע, זה אפשרי ותלוי בנו...

אתה לא חייב לגור בבית צמוד קרקע, כדי לעבד חלקת גינה. בחלק מהערים בארץ (פתח-תקווה) ת'יכול לשכור גינה קטנה מהעיריה ולגדל ירקות ואולי אפילו עצי פרי קטנים. אפשר גם להקים מועדון גינון לאסוף 10 חברים ולקנות קרקע חקלאית באיזשהו מקום בסביבה (לפני שאיזה כריש נדל"ן הופך אותה לקניון). מישהו יודע אם קיים דבר כזה בארץ?

haimb100

New member
../images/Emo4.gifבדיוק עכשיו דיברתי עם חבר לעבודה

בנושא אחר- אבל מתחבר בעקיפין לעניין. הוא בדיוק עובר תפקיד ממש מהקצה אל הקצה (בחור צעיר מאוד שכבר עבר מס' תפקידים בחברה וכל הזמן מתקדם יפה - והכל בזכות ולא בחסד) אמרתי שמה שיש לו ואין לי הוא: א ו מ ץ ! אני חולם על הצפון- אבל מפחד ממעבר, לא מת על המקצוע -אבל אין לי כוח לחשוב על שינוי (גם לא רע לי אבל לא מלהיב), וכן הלאה (אפילו להצעה שהעלת -ההשקעה, הזמן, וכו' באמצע החיים המטורפים). אבל - בסה"כ אני טיפוס מאלה שדי מפחדים משינויים... ועוד משהו בענייני משק (בנושא שכבר נדוש כאן, אבל בכל זאת אני מביא את הכתבה עם הסיפור הלא פשוט של ההתנתקות - נכון שבמקרה שלה מדובר לכאורה ב"צרות של עשירים", הלוואי עלי הסכום הזה, אבל יש הרבה סיפורים אחרים די עצובים של אנשים בני 50 שהולכים להפסיד את כל מה שיש להם, הכל כבר נאמר בנושא, וידוע שהם היו צריכים לקחת בחשבון שאולי יגיע יום הפינוי -אם כי ברב המקרים מדובר באנשים שגרים שם כבר עשרות שנים, ובכל זאת הסיפור לא פשוט)

למעלה