מסתבר שהזלזול בשר הביטחון כ"ץ היה מוקדם מדי

Harrington

Well-known member
מנהל

"

אחרי הצהרת כ"ץ והאישור של שר החוץ סער שיש "התקדמות להסדרה", בצפון ספגו 175 רקטות ביממה​

"

כמו שאמרתי זה התוכנית להצהיר על ניצחון ולעצבן את החיז' - לבדוק מה נשאר לו ועוד סיבות.
והנה אישרת את דברי (לא ראיתי את הפוסט הזה שלך בזמן שהגבתי לך על הפוסט הקודם שלך) :). תודה על כך.

מ.ש.ל. באדיבות המומחה לקנונית הסדר העולמי.

והנה אישרת את דברי (לא ראיתי את הפוסט הזה שלך בזמן שהגבתי לך על הפוסט הקודם שלך) :). תודה על כך.

מ.ש.ל. באדיבות המומחה לקנונית הסדר העולמי.
מה אישרתי,בדיוק הפוך,הוכחתי שהוא אמר את זה,אתה טענת שהוא לא אמר את זה/לא הבינו אותו/אמר מילים שונות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה אישרתי
כפי שכתוב במילים פשוטות, בדיוק את מה שטענתי בתגובתי לתגובתך הקודמת :).
בדיוק הפוך
לא, דווקא לא יקירי. צר לי לאכזבך.
הוכחתי שהוא אמר את זה
נייאט. תשווה בין הדברים שנכתבו כאן למעלה על-ידי מיודענו היקר לנו מכל מר 1ספי11, לדברים אליהם הפנית בעצמך מכותרת העיתון הגדול במדינה, ותוכל גם אתה על נקלה למצוא את ההבדלים. באמת לא מסובך במיוחד :). אז אני מבין שקשה לך קצת להתמודד עם זה שחיזקת את טענתי וזאת הפוך ממה שהתכוונת לעשות, אבל לעתים מישהו בא לקלל ויוצא מברך. דרכו של עולם למקרה שאינך מעודכן או בקי בפרשיות המקרא :cool:,
אתה טענת שהוא לא אמר את זה/לא הבינו אותו/אמר מילים שונות.
אכן בדיוק כך ואתה, באדיבותך חסרת הקץ, הוכחת כאמור את טענתי זו.

palmony1951

Well-known member
לא, הוא דווקא לא הכריז על "נצחון מוחלט" (שבכלל נאמר על רצע"ז ולא החזית שהשר דיבר עליה). אבל המסך סופג הכל ואם צריך להשמיץ צריך להשמיץ :).

Harrington

Well-known member
מנהל
תודה גם לך על אישור וחיזוק דברי.

סטילהוק1

Well-known member
עוד לא יום בתפקיד כבר הכריז על נצחון מוחלט במלחמה הרואית שתלמד על ידי העולם .
אם גלנט היה ממשיך בתפקיד הניצחון היה מתעכב עד שהירי מלבנון היה מפסיק ותושבי הצפון היו חוזרים לשקם את בתיהם.

מזל שלנו שהמנהיג הגדול מגן עלינו.
כץ הוא דפ"ר שלא מגיע לקצה הציפורן של גלנט. ניצחון יהיה רק שיושמד אחרון המחבלים ותומכיהם, ולא יהיה שום איום יותר על מדינת ישראל ואזרחיה. לא מדרום, לא מצפון, לא ממזרח ולא מבפנים.

Harrington

Well-known member
מנהל

Harrington

Well-known member
מנהל
לא.
אני לא מודע.
צריך לקרוא את כל המאמר!
תקרא להנאתך. מה אתה רוצה ממני? אני מקיים דיון על משהו שאתה כלל לא מודע לו לדבריך. אציע, לפני שתציע לאחרים מה הם צריכים לקרוא, שתקרא על מה הדיון. זה יכול לייעל את התייחסותך ולמנוע תגובות מביכות ומיותרות כאלה.

מיצינו.

למעלה