מספר דברים

מספר דברים

אחד הוא שרציתי לאחל לכולם חג שני שמח...... דבר שני אפשר פרטים לי ר ו ן על המסיבה יום רביעי? מי , למה, כמה , איך????? איפה???? דבר שלישי, מי הולך לעשות משהו עם המקרופון בגי' יום חמישי והאם זה באמת יום חמישי הזה מקרופון פתוח ומה יהיה והאם בכלל יהיה? אם יהיה- תבואו התאהבתי בזולה הקטנה של סופרים. דבר רביעי בקשר לבגדים במאד מאן, מה שרשום עליו ג'נקו זה באמת אמיתי? אני יודעת שכל השאר לא דבר חמישי לא לרשום לי מסרים לשם השני שלי ברגרנט כי זה של אחי וחבל שאני מפסידה דברים לכל מי שרשם לי טוב? אחי מקבל את זה לא אני (קודמן,עסק שחור, סופרים וכו' ) דבר שישי מה יש באמצע השבוע באיזור המרכז שקשור למוסיקה שחורה שלא עולה יקר? יש עדיין את הליין של הדינמו דבש? כמדומני ששמעתי שהוא נסגר? דבר אחרון ודיי- הלונה ימי שבת, מדהים אני משקיעה ת'נשמה ותמיד באה לת"א ונהנית אבל אין על הלונה אז לדעתי אם מישהו ייקח את האוטו או את הרגליים (מי שגר קרוב ועוד לא היה ) וישקיע פעם אחת הוא יהנה לאללה.

K C

New member
יש מסיבות באמצע השבוע

שמעתי שדינמו חוזר ליום רביעי ויש את השרבולט ביום שלישי (יכול להיות שאני טועה). בקשר ללונה, זה נכון. רק דברים טובים שומעים על המקום הזה.

kendog keds

New member
תיקון - הדינמו בינתיים בימי שלישי

עם DJ דורי טריסטר האגדי

K C

New member
אני ידעתי את זה, תשמע אני פשוט...

ביישן.

volatile

New member
ברביעי ליין "בחגורה שחורה" באסיילום

3 רחבות של היפ-הופ, ברחבה הראשית לירון תאני ותומאס בתקלוט מיינסטרים להיטים. ברחבה השנייה מרי ג'יין (ליאת) בתקלוט ראפ-קור וישראלי. ברחבה השלישית אנוכי (וולאטייל) בתקלוט אנדרגרואנד ואולדסקול. פתיחת דלתות ב - 22:00 (החל מהשבוע), כניסה עם הזמנה 30 ש"ח, בלי 35 ש"ח. פלג.

enwhysea

New member
היה מאוד מאוד מיינסטריים

עכשיו אני חייב ללכת לאסיילום לשמוע קצת Pharcyde או Fu-Shnik או משהו אחר טוב. פלג... SAVE ME

enwhysea

New member
מיינסטריים, הצל, סטייליסטים...

את כל זה כבר ראיתי השבוע בדינמו. תודה :)

TeeAnTee

New member
ד"א עוד פרטים על הדינמו

כניסה מגיל 22 (אבל הבנתי מהיחצן שלא הכי מקפידים בעולם תלוי במראה), ובגלל שהיום ערב חג אז כניסה תעלה 50-60 שח. בהצלחה.

kodman

New member
../images/Emo6.gif

שירשור משעשע. בכל מקרה לא נראה לי יעשו בעיות לבנות בגילאי 19-20 ומעלה.

למעלה