מסע כומתה

veredor

New member
מסע כומתה

היום יתקיים מסע כומתה של הבן. הבטן מתהפכת מהתרגשות. קשה לי להתרכז בעשייה היומיומית שנראית לי פתאום כל כך סתמית. מחכה בקוצר רוח לראות אותו מחר. מי יתן ויעברו את המסע בקלות ובכייף.

oshiko

New member
../images/Emo49.gif לאדום הטרי

נשמח לשמוע חוויות ולקבל תמונות

oshiko

New member
בעיה טכנית ...

אני לא יכול לשלוח מכאן תמונות. בע"ה תהיה גם תהיה כומתה וירטואלית בערב.

ע ו מ ר 4

New member
../images/Emo50.gifורק טוב

לילדים שלנו כולנו . לאלה אשר בתחילת דרכם...למיתלבטים עדיין. למסיימי כומתה למיניהם......... לאלה אשר רק כעת נשבעו אמונים לצבא הגנה לישראל... ויש כזה מן שיר ששר אותו פאבלו רוזנברג: "אל תדאגי לי אמא...הכל שטויות בחדשות" ושיר נוסף שאצלי מושמע כשהילדים מטלפנים: "מלך העולם" שנה של שלום. ובטח שללחוץ

בהצלחה

הילדים שלנו עוברים כמה טקסים במשך ימי חייהם,אך טקס קבלת הכומתה שבו סוף סוף נפטרים מכומתת הבקו"ם ומקבלים את הכומתה של החייל אליו שייכים הוא ללא ספק גאוה ושווה את כל המאמץ שנעשה כולל המסע הארוך והמתיש עד לאותו רגע. שיהיה לכם טקס מהנה והעיקר החיבוק והנישוק שמותר לתת לבן אחרי.

veredor

New member
אל תדאגי לי אמא

מעניין ששני השירים שציינת, הם גם השירים שמהדהדים לי כל הזמן בראש בהקשר של החייל שלי. כניראה שהשירים הללו מלווים גם עוד כמה הורים.... העיקר שיחזרו הביתה בשלום. אני יודעת שאחרי מסע הכומתה, השיר :"אל תדאגי לי אמא", יהפוך לרלוונטי יותר היות ועכשיו מתחיל ה"מסלול" האמיתי........ שיהיו בריאים כל החיילים שלנו.

../images/Emo39.gifבהצלחה לבן.

מבטיחה לך שעוד תתגעגעי לתקופת המסלול. לכל שלב יתרונות למול הקשיים.

2mia

New member
../images/Emo50.gif טקס מרגש מאד- את

מתנהגת כמו אמא של חייל-מקור הגאווה שלנו.

אימשל2

New member
שיהיה בשעה טובה

ברוכים המצטרפים לחובשי הכומתה האדומה. אגב, זו המצולמת היא כומתה מריקושט. האסלית, זו שמקבלים מהצבא היא בגוון יותר בורדו.

Rainbow100

New member
Walllllllla!!! באמת תהיתי על ההבדל

בצבע וחשבתי שאולי זה ענין של פס ייצור שונה ...

poli55

New member
מזל טוב ובהצלחה במסע כומתה

ברוכים הבאים למשפחת הצנחנים יכול להיות שהבן שלי יגיע לעודד ולעזור לחברה במסע אז אל תדאגי יהיה בסדר מאמא של צנחן ותיק

למעלה