מסעדות בסן פרנסיסקו והאזור

shayba

New member
מסעדות בסן פרנסיסקו והאזור ../images/Emo92.gif

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בהמלצות על מסעדות בסן פרנסיסקו, סן חוזה (קליפוניה כמובן) והאזור. אני נוסע לשם לתקופה של שבוע אחד בלבד ואין לי כוונה לבזבז את זמני על מסעדות גרועות. אשמח במיוחד לקבל המלצות המבוססות על התנסות אישית. תודה מראש. שי

Chewbacca

New member
הייתה כתבה על סן פרנסיסקו

בגליון ינואר של "על השולחן" אין לי אותו פה ואני לא זוכר מקומות ספציפיים (אני אחפש אותו בערב) אבל סן פרנסיסקו נחשבת לאחת הבירות הקולינריות של ארה"ב ולא צריך להיות קשה למצוא המלצות על מסעדות באיזור.

shayba

New member
תודה רבה, אבל ....

יש לי את הגליון של על השולחן. כמו שאמרתי, מבקש בעיקר המלצות על בסיס התנסות אישית. תודה.

shima

New member
סאן פרנסיסקו

איזה כיף לך! ממליצה בחום רב מאוד על מסעדת ה"ציז קייק פקטורי" שנמצאת בקומה השביעית של המייסיס ביוניין סקוור. מנות ענקיות וטעימות, אכלתי שם שלוש פעמים מתוך השבוע שהייתי בסאן פרנסיסקו ולא נפלנו אף פעם. בעיה- עקב הביקוש הרב אי אפשר להזמין מקום, ולכן תמיד מחכים. אבל שווה את זה!

lalaland1

New member
יש שם

בפישרמן דוורף, דוכן שמוכר מרק סרטנים בתוך לחם, וגם סרטנים לבד... זה עננננק...! ממש ממש טעים שם... מומלץ ביותר... חוץ מזה מומלץ ללכת למסעדות ולדוכנית לאורך הרציף שם ולאכול פירות ים... הם חזקים בתחום.

anatc

New member
שי, אתה חייב את עכבר סן-פרנסיסקו../images/Emo70.gif

יש שם המלצות אישיות (לא מסחריות), ובכל מקום בו הלכנו לפי העכבר - נהננו ובגדול. לפני שנתיים וחצי טיילנו שבוע והעכבר הוביל אותנו למסעדת דים סאם נהדרת. העכבר לא נגיש לי כרגע, לכן לא יכולה לתת לך כתובת מדוייקת, אבל אם לא תמצא אותו ותבקש יפה אנסה למצוא אותו. ממליצה על עכברי עולם בכלל, לא רק לקטע הקולינארי. יש שם המון אינפורמציה מעודכנת ומעניינת. איזה כיף לך, שבוע בעיר היפה בעולם

א אוהל

New member
מסעדות בסן פרנסיסקו

Izzi's לסטייקים The Stinking Rose מסעדת שום כשחוצים את הגשר מזרחה בברקלי יש את Vik's ברחוב ארבע - כנראה המסעדה ההודית הטובה בעולם (לא הייתי בהודו, אבל כך אומרים גם אנשים שכן היו שם). Chevy's רשת מסעדות טקס-מקס. איזו מרגריטה! הסניף ב-Emeryville מומלץ במיוחד. כתבתי על המסעדות האלה בהרחבה כולל כתובות וטלפונים בפורום גסטרונומיה - תעשה שם חיפוש. הגעגועים עוד יהרגו אותי...

shayba

New member
המון תודה. מכירים אולי משהו ...

המון המון המון תודה לכולם. מכירים אולי מסעדות בנאפה ואלי (חוץ מהפרנץ' לונדרי כמובן) ? תודה מראש (שוב)

shayba

New member
מנסה להקפיץ

משום מה לא קפץ עם ההודעה הקודמת שלי

למעלה