מסעדה אחת, הרבה דרישות

JewelStone88

New member
מסעדה אחת, הרבה דרישות

מחפשת מסעדה למחר בצהריים בכל מקום בין כפר סבא לראשון שלא תהיה יותר מידי פנסית, אבל עדיין מוקפדת, איכותית וטעימה.
באיזור ה120 ש"ח לסועד מקסימום (ראשונה + עקרית) בלי מצוקת חניה.
לא חייבת להיות כשרה, יותר לכיוון הדגים/בשרים ופחות איטלקי/אסייתי.
do your magic please

רוב תודות

מיתר44

New member
אני יושב עכשיו ברוקח 73

קיבלתי דיווח שעדיין לא סוגרים אלא שוקלים ובודקים אפשרות של שינוי
קונספט. המסעדה מלאה והמנות הראשונות נהדרות: קרפצ׳יו , מרק עדשים, קלמרי צרוב
וסלמון. ארבעה
כל זה במסגרת קופון.

אתה יושב ואוכל ובמקביל נכנס לפורום?

ההתמכרות הזו לסמרטפון מטורפת! אין לך חיים? מילא ילדים אבל אדם מבוגר ושקול כמוך? יושבים 4 אנשים ובמקום לנהל שיחה אתה מדפדף?

מיתר44

New member
איזו מחמאה :)

לא רוצה לשחק שקול ומבוגר בשעות הפנאי שלי.
תראי נא, תוך כדי אכילה מתונה, שנמשכה יותר משלוש שעות, סגרתי גם אפשרות למצוא מקום בנומה וגם לקבל
המלצה לדירה בברלין. הדברים קשורים זה לזה מאחר ואל על לא טסה ישירות לקופנהגן.
אגב, שיחה עם אייל לביא אכן איששה שרוקח 73 במתכונתה הנוכחית הולכת להשתנות. בינתיים ועד להודעה
על כך אין שינוי בהיותה רוקח הידועה.

אם אתה רואה זאת כמחמאה - סחתיין!

ואם לאשתך זה לא מפריע - סחתיין גם עליה. לדעתי זה מנהג סוציומטי. יוצאים יחד לבלות, גם אם זה עם חברים, הכוונה היא ל'יחד' עם הסועדים ולא כל אחד ביחד עם הסמרטפון שלו. אבל אולי זה רק אני...

ושתיקות מביכות עדיפות?

לא תמיד אפשר להחזיק שיחה שלמה כל הערב, כשנמצאים ביחד מספיק שנים לפעמים צריך גם להיות לבד לכמה רגעים, גם כשיוצאים לדייט וגם כשמבלים בחברת המשפחה. הסמארטפון דווקא מאפשר להפוך את הלבד הזה לפחות מעיק בזמן הארוחה ובהחלט פחות מביך.

אני מאמינה שיש הבדל מאוד גדול בין שני אנשים שיושבים אחד ליד השני ומכלים את זמנם בכל דבר שהוא לא האחר בזמן הדייט או מפגש חברתי. אבל מדי פעם להציץ ברשתות חברתיות, להתעדכן או לעדכן לא צריך להיות מוקצה אלא הוא התפתחות די טבעית בזכות השפע הטכנולוגי שמאפשר לנו היום לתקשר עם הסביבה הרבה יותר - גם אם זה באמצעות מכשיר סלולרי.

4 אנשים זה מפגש חברתי... ולעדכן או להתעדכן

אפשר גם שעה מאוחר יותר, כשאתה באמת לבד. לדעתי, זה עניין של נימוס בסיסי כלפי הסביבה.
זה שזו התפתחות טבעית עוד לא הופך זאת להתפתחות חיובית. אבל עזבי, זו כנראה רק דעתי.

והיא דעה לגיטימית

אבל גם בקרב ארבעה או שבעה אנשים יכולות להיות שתיקות וזה בסדר גמור לפצל את הקשב לגורמים אחרים - שוב, בתנאי שלא מדובר במשהו שמתמשך לאורך כל הערב, מה שלא נראה לי שמתרחש במקרה של מיתר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שבסדר גמור מה שאותם אנשים מחליטים

שהוא בסדר גמור, ושההתנהלות של כל אדם בחברת חבריו היא בינו לבינם ולא ענייני.

shironet3

New member
זו גם דעתי.

אני מסכימה שזה חוסר נימוס כלפי הסביבה, אבל לא רק: גם חוסר יכולת משונה שנהייתה לנו לדחות סיפוקים.
ואם כבר, אני חייבת להוסיף עוד רעה חולה, התפיסה המשונה הזו שאם לא העלנו תמונה או תייגנו את עצמנו- אנחנו לא שם.
כל אלו יחד מרחיקות אותנו, לדעתי (וזו רק דעתי האישית, כמובן) מהיכולת לחוות ולהינות ב"כאן ועכשיו". וחבל.

chillip

New member
לא הבנתי איך זה קשור לביקורת מסעדות?

והאמת, קצת צורם לי לראות תגובה עוקצנית וביקורתית כל כך - גם אם את חושבת שהטענה מוצדקת.
לא בקטע של להתנגח - אבל זה מעליב ולא ממש קשור לתכני הפורום.

עזבי, זה ביני לבינו

ובתור מי שקיבלה ממנו מסר לגבי דירה בברלין, באמצע הארוחה, הוא הבין למה התכוונתי ולא נראה לי שנעלב. ההיפך, כתב ששמח לקבל את ההמלצה לדירה.

JewelStone88

New member
תודה

אני רואה שהיא מגה לא כשרה, מקווה שאמצא שם מה לאכול...

למעלה