מסמך אנושי - יום הנחמדות שלי

YaLdoNet 4 EveR

New member
מסמך אנושי - יום הנחמדות שלי../images/Emo176.gif

מפיה של נערה מתבגרת, גם היא עומדת בלחצי המבחנים המסכמים, ספר המחזור האבוד, ושירן שטרנפלד שהיא ילדה בהכחשה. (
) פרוטוקול הישיבה לסיכום יום הנחמדות של גברת ניר (שבו השתתפו: אופיר ניר) הוסכם פה אחד : לא ממש הצליח.
סתם.. רק שתדעו שכדאי לכם לנסות.
תהיו נחמדים למשך יום שלם ותראו כמה שזה לא מועיל וסתם בזבוז של יום. אני, בכל מקרה, לא ממש עמדתי בזה, ובזאת אני פותחת שרשור עוף רשמי. אזזזזזזזזז איך עובר עליכם השבוע האחרון ללימודים?

Tapuhi

New member
"שמש במרום זורחת, אמא את יוסי בנה

שולחת.." אממ.. איך עובר?! עובר מהר מדי.. ולפני שאני אספיק למצמץ (למרות שזה לוקח הרבה זמן) החודש שלי פה יגמר ואני אצטרך לטוס. בו-הו
אז לכל מי שקוראים לו דניאל =8% מהאוכלוסיה, אני מאחלת ימים שמחים ורווי אושר. לכל מי שלא- אותו הדבר!
*צריך להיות סמיילי קטן של אייסי טאוור*

YaLdoNet 4 EveR

New member
וואי זה באמת רץ מהר.. ../images/Emo4.gif../images/Emo176.gif

בימים באמצע השנה הייתי צריכה לישון בהפסקות כדי שהיום יעבור מהר. בימים עכשיו אני רק ממצמצת (אצלי זה מהר, אני לא קנדית או שוודית, טפו
|מגהץ|) וכבר מגיע מחר. |סוקרטס| ואנחנו נפרדים מהחטיבה ומ......מישהו.
*שמרית.........* לא רוצה. זין. זובי. אשכים. שונאת את ביצפר.....

Bitca

New member
למה זה דווקא נחמד...../images/Emo163.gif

תחשבו, אנחנו לא באמת נפרדים אחד מהשני (כמו בבתי ספר אחרים שכל אחד הולך לתיכון אחר וזה ממש ממש קשה להפרד) רק עוברים לתיכון, לאותו אחד. כמו שאני זוכרת את היום הראשון של כיתה ט' כיאלו היה אתמול.. ככה גם החופש יעבור מהר. ופתאום הופ אנחנו בכיתה י' אז די עם הדיכאון המסריח הזה!
יוצאים לחופש..!!

BubaAa

New member
שמרית?! ../images/Emo46.gif

בתור אחת ~שמרית~ית *תהילה* הייתי מצפה ממך למשו אחר!!
מה קורה איתכם, אנשים?! זה הכי כיייייייייף תיכון!!
והולך להיות טווווווווווווווווווווב!

Mooa-Numi

New member
כן, הא?

היא מתחילה לזיין לי את השכל על איזה כיף שהיא התקבלה, והכל. סוקרה בלאט.

Bitca

New member
שמעו אתן צודקות. ../images/Emo11.gif

לא התקבלתן למגמות שרציתן (איזו עברית רהוטה) וזה מבאס וזה חרא ויש הרגשה כזאת של- לא יהיה לי שום דבר מעניין ללמוד שנה הבאה בביצפר רציני שלא התקבלתי בהתחלה, הייתי כל כך מאוכזבת שחשבתי אפילו לעבור ביצפר רק בשביל ללמוד במגמת אמנות. וזה טירוף. ואחרי שהגשתי עירעור והתקבלתי אני כבר לא יכולה לחכות (
) לשנה הבאה. ככה שאני מבינה איפה אתן, גם אני הייתי שם וזה יעבור אם תרצו ותראו גם את הצדדים הטובים (אם יש כאלה) שבזה.

BubaAa

New member
וואי..נכון! כל כך מהר רץ..

חחחח, והקטע שאני הכי מזדהה איתו- "בימים באמצע השנה הייתי צריכה לישון בהפסקות כדי שהיום יעבור מהר. " לגמרי.

NiKi†a

New member
חחחחחחח....אני לא בהכחשה../images/Emo3.gif

פחחח...קשה קשה, מבחנים קשים....

Sivush

New member
אוף!!!!

לא רוצה לתיכון!!!! ודניאל=======> ווי וויל מיס יו!!! *חיבוק קבוצתי*

למעלה