מסיבת קומפוסט - פרטים מדויקים והרשמה

• פותח הנושא Nia11
  • פורסם בתאריך

Nia11

New member
מסיבת קומפוסט - פרטים מדויקים והרשמה

כפי הבטחתי, אני חוזרת אליכן עם תאריכים ופרטים על המסיבה הצפויה. אשמח אם מי שנרשמת תתחייב להגיע, וגם תגידו לי אם מגיעים עם בני זוג. המחיר לכל הסדנא הוא 300 ש"ח, והעלות תתחלק לפי מספר המשתתפים. יש סיכוי סביר שנהיה בסביבות העשרה, אבל אני לא אדע עד סיום ההרשמה. תאריך המסיבה: 4.7.08, יום ו'. שעות: 10:00-13:00 מיקום: יד אליהו, ת"א (פרטים מדויקים יישלחו לנרשמים במסר). מה יקרה במסיבה? נתחיל עם הסברים על קומפוסט רגיל וקומפוסט תולעים בחצר הבניין המשותף שלנו ולאחר מכן נלך להקים ערימת קומפוסט בחורשה. בין לבין קשקשת ונשנושים. מה להביא? נשנושים ושתיה, ומי שמעוניין להביא דברים רלוונטיים לקומפוסט, אפשר לתאם איתי הבאה של עלים וענפים וגם נייר גרוס, וכמובן, פסולת אורגנית (בלי דברי חלב וגבינה). זהו, אתן מוזמנות להירשם. זה כבר יוצא מיני מפגש פורום...

../images/Emo45.gif נשמע מצויין.

נרשמת, בתקווה שהטירוף של הימים האלה יירגע ואוכל להגיע בנחת. אגיע עם דרקון קטן וללא אבאדרקון.

Nia11

New member
שימו לב, תאריך המסיבה השתנה

המסיבה תתקיים ב- 11.7, ולא ב- 4.7 כפי שפרסמתי קודם. סליחה על בלבול המוח, שאר הפרטים נשארים זהים.

מיקה 77

New member
גם אנחנו נבוא

האם אפשר להביא קטנטנים? החצי מאיים שאם לא תכיני את עוגת הגזר שלך הוא מחרים!

Nia11

New member
ברור שקטנטנים מוזמנים

ותגידי לחצי תודה שהוא החליט בשבילי איזה כיבוד להכין. זו הקלה עצומה....

נורקס

New member
ממממ...3 ימים לפני התל"מ שלי.....

פתאום לא כ"כ בטוחה שנגיע...
.

Nia11

New member
אויש, איזה קטע...

אני עדיין מקווה שתגיעו אבל כמובן שאבין אם לא... בכל אופן, הרבה הצלחה בישורת האחרונה ובלידה.

בק 2003

New member
לא אוכל לבוא../images/Emo4.gif

דווקא יום שישי הוא היום היחיד שאני לא יכולה כי אני לומדת... לא נורא. בפעם הבאה. תעשו חיים!

Nia11

New member
איזה באסה

לא ידעתי את זה. קבעתי יום שישי כי אנשים כתבו שזה נוח.

בק 2003

New member
אכן

אבל יום שישי הוא באמת יום שנוח לרוב האנשים. אני אברר בכל זאת - אולי המרצה תחליט שבאותו היום היא יוצאת לחופש?... אם יהיה שינוי אעדכן אותך.

ד פ נ א

New member
אני אשתדל להגיע ../images/Emo13.gif

התאריך יוצא בדיוק בחופש הגדול וכל הילדודס בבית. מקסימום אני אגיע עם השנים הגדולים בת 6וחצי ו 4.

נורקס

New member
מאד רוצה להגיע....

אם נגיע, אז זה יהיה בהרכב מלא: אני, הוא והקטנטונת. אני עדיין לא יכולה לתת תשובה וודאית. אבל המגמה חיובית

אמא365

New member
בודקת אפשרות עם סבתא...

בדיוק חופש גדול וביום שישי אין לילדים קייטנה. בודקת אפשרות עם חמותי שתשמור על הגדולים ואז אבוא עם הנסיך הקטן שמחובר לציצי... כרגע אל תרשמי אותי

Nia11

New member
בסדר גמור

באמת לא לקחתי בחשבון את עניין החופשה. יש לי רק אחת והיא עוד קטנה לזה...

תמי ו

New member
שאלת ../images/Emo163.gif

אני פשוט לא מבינה בזה כלום עדיין, למרות שהנושא מעניין אותי מאוד, והשאלה היא- האם זה רלבנטי בכלל לאנשים שגרים בבניין מגורים ואין להם גינה?

Nia11

New member
בהחלט כן!

אני גרה בקומות, ובכדי שההדרכה תתאים לכולם, יהיה גם קומפוסט רגיל וגם קומפוסט תולעים, שנועד להכנה בתוך הדירה. לגבי התוצר הסופי - תמיד אפשר לחלק לאחרים או לפזר בגינה המשותפת. קשה להפריז בחשיבות של הכנת קומפוסט. זה ממש שקול בזהב.

תמי ו

New member
../images/Emo4.gifבינתיים מסתמנת לי סדנא

באותו בוקר שאין לה מועד אפשרי אחר.....

Nia11

New member
אם לא יסתדר לך

את תמיד מוזמנת אלי בזמן אחר, לקבל הסברים. אחרי המסיבה אני כבר אדע איך לתפעל את העניינים, ואני חושבת שאנחנו גרות ממש קרוב.

למעלה