מסיבת פיז'מות לבנות 7

טולי145

New member
מסיבת פיז'מות לבנות 7

אז החלטתי השנה לעשות לגדולה מסיבת יום הולדת מסיבת פיז'מות
נגיד ל 5-6 בנות

עכשיו צריך להתחיל לתכננן:
אשמח לכל המלצות מבנות המנוסות ויצרתיות פה להפעלות
חושבת שצריך לעשות כמה הפעלות
ואז סרט עם פיצות ונשנושים
ואז נגיד עוד איזשהי יצירה נחמדה

אשמח לרעיונות לסרט הפעלות ויצירה נחמדה
ובכלל כל הערה הארה בנושא

Koketka11

New member
עשיתי לפני חודש מסיבת פיג׳מות לקטנה.

עשינו חפש את המטמון.
התחלנו בחבילה הגיע בשביל הכיף, בסוף חבילה הגיע היה פתק כתוב בכתב סתרים. סיפרתי סיפור שמישהו גנב משלוחי מנות ( היה בפורים) אך אם יפענחו את המכתב, ימצאו את משלוחי המנות.
אז הם עשו כל מני משימות ובסוף פענחו את הפתק ומצאו את משלוחי המנות. באמצע הכנתי פיצות והם אכלו. כל הסיפור היה כשעתיים והיה ממש נחמד.

טולי145

New member
תוכלי בבקשה לפרט יותר על

משימות של לחפש את המטמון?
אני כל כך לא יצירתית ......

Koketka11

New member
לקחתי בריסטול ענק

וציירתי שמונה. אז סובבנו את הבנות והן היו צריכות ללכת על שמונה בלי להתבלבל.
שמנו בסיר עם מים תפוח, והיו צריכות לשלוף משם תפוח רק עם השיניים כשידיים מאחורי הגב.
האמת? לא דברים מסובכים, כל מני משחקים של פעם.
אחרי כל משימה קיבלו פתק עם האותיות וישבו ופענחו את הכתב סתרים.
את יכולה לתת להם בסוף גם לקשט את העוגה, הן מאוד נהנות מזה.
כשעשיתי מסיבת פיג׳מות לבכורתי, עשינו משהו אחר.
ביקשתי מכל ילדה להביא כל מני בגדים של אמא, קישוטים, מטפחות וכו.
ואז עשינו תצוגת אופנה מטורפת כשאני מצלמת אותם באיפד.
זה היה שוס מטורף. הן כל כך נהנו מזה. עשינו את זה כמעט שעה אם לא יותר. אפשר גם להתאפר אבל בסוף היה כזה כיף שוויתרתי על זה. אפשר להביא עוד אבזרים מצחיקים מראש, פאות, משקפים, שפם.
הא ושכחתי, בהתחלה הבאתי בצק שהכנתי מראש והן הכינו פיצות אישיות, שמתי רוטב על השולחן, תוספות, גבינה, הן רדדו את הבצק והכינו כל אחת לעצמה פיצה. בזמן שעשינו תצוגת אופנה, פיצות היו בתנור. אחר כך הן ישבו לאכול, ואז הוצאתי עוגה והם קישטו את העוגה עם קצפת וכל מני תוספות שגם הכנתי מראש.
ואז סרט ובאחת עשרה בלילה התחילו לסדר מקומות שינה וכו. ב12:30 בלילה ישבתי לידן עד שנרדמו. בעיני אפשר ורצוי לוותר על החלק של הלינה. אבל תצוגת אופנה וסדנת בישול זכו להצלחה מסחררת. אגב, נעזרתי בחברה, אחרת היה לי מאוד קשה גם להפעיל את הבנות וגם לדאוג לפיצות.

טולי145

New member
תצוגת אופנה נשמע לי אחלה!!!

עברה לי מחשבה כזאת
אני יודעת שחברהשלי עשתה משהו כזה לבת שלה לגיל 9/10 עם מפעילה
והיה מאוד כיף!
תודה רבה על רעיונות!!!

Koketka11

New member
זאת לא הייתה תצוגת אופנה רגילה אלא

תצוגת אופנה מטורפת. שמתי גם שירים כמו איטס א ברבי גרל ובריטני ספירס. אפשר גם ישראלים, ילדים רוקדים קופצים, ורוקנרול ויום שישי מסיבה.
לא רציתי לעשות את זה נשי, אלא בקטע שטות. היה באמת מוצלח.

פישים

New member
עשיתי לבנות 7-8 ממש עכשיו

התחלנו בחבילה עוברת ובתוכה פנסים לכל הבנות והודעה מוצפנת (בכתב רש"י, הן צעירות ומדובר רק בהחלפת פונט במחשב
) לכל אחת + מקרא.

לפני שפיענחו הקראתי להן סיפור פותח - טריגר ליציאה למשחק חפשו את המטמון/ סימני דרך, בחושך - עם הפנסים. כתב החידה נתן להן את הרמז הראשון.

המסלול היה מעגלי, היה עליהן לחפש רמזים ולפענח את היעד הבא. היו רמזים שנכתבו במיץ לימון והוחבאו עם גפרורים ונר, היו רמזים שנכתבו בכתב רש"י על גבי בריסטול - נגזרו לפאזל, והוסתרו ברחבי גינה (מתחת לנדנדות, מאחורי עמוד, מתחת לספסל, כאלה מן - שיהיה מה לחפש עם הפנס) וכו'.

הסיפור בגדול היה שהיו פיות קטנות שחיו להן בשמחה בין הפרחים. הוטל עליהן צל והן נחטפו. הן הצליחו לראות רק קצת בדרך ואת הקצת הזה הן כתבו בכתב החידה. איכשהו הן הצליחו להשתחרר אבל אין להן מושג איפה הן וצריך למצוא אותן, ובינתיים הן מתחממות להן לאור עששית.

מצאתי בפיראט האדום פיות קטנטנות מקסימות. סידרתי אותן בנקודה האחונה מתחת לשיח - סביב לעששית דלוקה, כאילו מסביב למדורה.

כשחזרנו הן קישטו עציצים על מנת להפוך אותם למחרת (ישנו אצלנו) לעציצי פיות פורחים.

אח"כ הגיעה פיצה (כל כך התרגלתי לאפות לבד שזה היה ממש סטרט אפ להזמין ולא להתעסק בזה) + היו ירקות חתוכים. אח"כ עוגה.

סידרנו מזרונים לכולן, צחצחו שיניים והתיישבנו לראות סרט.

בין לבין קצת שיחקו. היה להן קצת קשה ללכת לישון - חלק התעצבנו שיש רעש. כשגם לי נמאס הודעתי שצריך להיות שקט רבע שעה על השעון, כדי שמי שרוצה להירדם תוכל, וגם אח"כ להשתדל להיות בשקט.

בבוקר אכלנו פנקייקים ותותים, שתו שוקו. ירדו לגינה + כדור. חזרו ומילאו את העציצים באדמה, שתילים, אבנים צבעוניות וכיו"ב. שיחקו עוד קצת וזהו.

פרמלה

New member
הנסיעה לחו"ל זה הפיצוי? תרשי לי להצדיע

לך - נשמע מושקע וכיפי מחד ויוצא מהשרוול מאידך. כמה אורחות היו?

פישים

New member
שום קשר - לא היה קשה

היו 3 שלי, 1 בת דודה בת שש וחצי, 4 חברות מהכתה + 2 אחייניות שלי בנות 13 בערך שביקשו לבוא גם והגיעו הישר למציאת המטמון (וסגרו לי את החצי שעה פה ושם שהיה צריך "משהו" והיו בשוק מההשכמה בבוקר.

פי שלושה הלך להשכיב את הפיץ לפני סידור המיטות ונרדם אתו. כך שמהשלב הזה ואילך תפעלתי לבד.

אבל - בזכות זה שהוא יצא אתן לחפש את המטמון (והיה בעצמו צריך לפענח את הרמזים - רק הזורחת ידעה איפה כל דבר (היום הולדת הייתה לפורחת)), ארגנתי בינתיים את השולחן יצירה ואת המטמון עצמו.

הייתה לו ההברקה להזמין פיצה במקום לאפות - ואני גיליתי שאפשר לבצע הזמנה לשעה מסויימת בערב - כבר בצהריים.

בבוקר הוא יצא אתן לגינה ואני בינתיים נשמתי וקצת ארגנתי את הבית.

היה ממש לא דרמטי (עד כדי כך שעוד הזמנתי ספונטנית לצהריים באותה שבת ולמיטב זכרוני היה גם משהו בערב)

למעלה