מסיבת יום העצמאות

מסיבת יום העצמאות ../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif

היום חגגו את מסיבת יום העצמאות בישוב שלנו. שלושת הגנים - שני גני חובה ואחד טרום חובה - חגגו ביחד והיה פשוט מדהים !!! לאחר שמיום שלישי אני שוכבת כואבת במיטה ומעין מציגה ממולי את המסיבה ועורכת חזרות לא יכולתי לאכזב אותה ולא להגיע למסיבה. הבוקר חשתי טיפטיפטיפטיפה יותר טוב (או יותר נכון פחות רע) ולאט לאט לאט לאט נסענו למועדון של הישוב (נסיעה של חצי דקה שנמשכה 5 דקות כי בעלי נסע בהילוך ראשון כל הדרך, הישוב מלא בבמפרים שמאוד לא חביבים למי שעבר/ה ניתוח בטן). בכל אופן הגענו. אני פחדתי נורא בהתחלה כיוון שהיו ים של אנשים וחששתי שמישהו בטעות ייגע לי בבטן ואז לא רק אני אלא אפילו סבתא שלי תראה כוכבים. חיש מהר נמצא לי מקום לשבת - ישוב קטן כולם יודעים הכל - וכמה חברות "הגנו" עלי בגופן ו... ההופעה התחילה. מה אומר? היה מדהים ! החיוך על פניה של מעין היה שווה כל כאב שחשתי (ובהחלט חשתי). שלושת הגנים יצרו שלושה מעגלים, כולם בכחול ולבן, יפים יפים יפים (נו כמובן שמעין הכי מכולם :). הם שרו שירים, רקדו ריקודים, נפנפו בדגלים ואני... חיוך של אושר על פניי ואפילו דמעה אחת או שתיים ב"תקווה". בין לבין הביאו את החיילים של הישוב אשר צעדו בסך כמו במצעד, הילדים הגישו להם חבילות שי ענקיות ובכלל עשו להם כבוד כמו של פעם. החיילים היו נבוכים בטירוף אבל מה שבטוח זה שיש להם חוויה מקסימה לספר בבית :) היה פשוט יפה, מרגש ומדהים גם יחד.

odeia

New member
הילה, שמחה לקרוא אותך כאן, זה מראה

שמצבך משתפר. איך מעין עם הסיפור? המשך רפואה שלמה

אסנת../images/Emo24.gif

קודם כל מאחלת לך החלמה מהירה. איזה יופי שבסוף הצלחת להגיע להופעה של מעין, העיקר שהיה מרגש לראות את מעין. מחכים לך כאן

אמאורית

New member
מאוד מרגש../images/Emo24.gif

והכי מרגש שעשית כזה מאמץ לכבוד מעין - שלא אכזבת אותה על אף הכאבים. ובהתחשב במעין אני בטוחה שהיא מבינה את גודל המאמץ וההשקעה. ועכשיו אני מבקשת לא לזוז מהמיטה ולהחלים בשקט!!!

הילה, אני שמחה לשמוע

שהמצב משתפר, וכל הכבוד לך על המאמץ. אני בטוחה שהחיוך על הפנים של מעיין היה שווה את זה אבל, עכשיו - למיטה! ולא לזוז עד שאת בריאה כמו שור ובחתיכה אחת שלמה (בלי 'פֶּנסים')

guykush

New member
../images/Emo24.gif גדול על ההתאוששות

מקווה שהיא תהיה קצרה ושתשובי אלינו חזקה ואיתנה אני קיימתי את הבטחתי ביי גיא

שי ז.

New member
טוב לקרוא שאת מתאוששת אבל

חשוב מאוד לשמור ולנוח (אלא אם את רוצה עוד ניתוח). שמח לשמוע שהיתה מסיבה יפה ושלא שכחו את החיילים שבד"כ מקבלים אותם כמובן מאליו.

Liaty

New member
נעלמה לי ההודעה ../images/Emo10.gif

רק רציתי להוסיף לך נשיקה וקרס לי המחשב אז אני רושמת שוב בקצרה .... כנראה שפספסתי ובגדול כי לא ידעתי על הניתוח החלמה מהירה ונשיקות לילדה הגדולה מכולן !!

למעלה