מסיבת ההפתעה שלנו !!

מסיבת ההפתעה שלנו !!

אוקיי.. ביום רביעי.. סוף סוף אתם עושים לנו את מסיבת ההפתעה !!!!!!! וואי איך חיכינו לזהההההההה !! חחחחחח... עכשיו רציני.. ביום רביעי.. המקום עדיין לא הותר לפירסום.. רק נגיד שזה באשדוד.. מקום פ33ה.. תתחילו לשרשר מי בא וכמה.. כדי שנזמין מקומות.. בתודה... *צוות האירגון של מסיבת ההפתעה שלנו..הילו´ש... והמלאכית השובבה!!!*

AFRICA

New member
אני לא בא ...!

כי היא רוצה לרצוח אותי ..!!! מסוכן ... או מצוין ?????.

הילוש!!!!!!

אני מאוד רוצה לבוא... אבל נראה מה יהיה..... עד אז ה´ גדול.. לכי תדעי אולי אדרס.. חחח טוב.. בקיצור אולי.. אבל בשבילך העשה הכל! המלאכית לא שכחתי אותך... מזל טוב גם לך!

הילוש...

New member
יאללה......

תשרשרו חסר למי שלא יבוא ליום הולדת שלנו שמעתם???? אני מחכה למפגש הזה בקוצר רוח התגעגעתי אליכם המון!! מלא זמן שלא ראיתי אותכם אז לשרשר לבוא ולא חייב מתנות אפשר צ´קים אוהבת אותכםםםםם אני ומלאכית מצפות לא לאכזב אותנו לקראת היום הולדת

Purple Mushroom

New member
להילוש ולמלאכית ... ../images/Emo27.gif ../images/Emo37.gif

אשדוד זה רחוק לי . תלוי באיזה שעה ביום רביעי . אין לי אוטו . מי שיכול לקחת אותי לשם , שישרשר כאן משהוא .

Goddess

New member
ועליי???..:))

אני יודעת שגם עליי את חולה..אבל בכל זאת..כיף לשמוע שוב :)) אולי אני גם אבוא..:) רק בגלל שאני יודעת שהתגעגעת אליי.... >----------------ככה הרבה-------------<

tiger rrr

New member
מאשרום..

הלוואי והיה לי רשיון !! אבל לצערי אין.. אממ אני עדיין צריכה לראות איך אני באה.. ואני בטוחה שאני אמצא איך.. תראה יום ראשון אני אהיה פה בערב\לילה שכזה ונראה מה קורה, נסדר לך הסעה טוב..?

Purple Mushroom

New member
טוב .

מקווה להיות פה ביום ראשון . בינתיים יכול להיות שנטלי 18 תימצא לי הסעה . להתראות ולילה טוב .

למעלה