------>>> מסיבת אייטיז באוגוסט <---

turrican

New member
------>>> מסיבת אייטיז באוגוסט <---

הקשיבו הקשיבו
מסיבה ענקית של הפורום שלנו ושל כל חובבי האייטיז . אם אתם ילדי שנות ה 80 ומתגעגעים לקצב ולאווירה אז במיוחד בשבילכם אנחנו עורכים מסיבה. תוציאו את הבגדים הצבעוניים מהארון, העמידו את השיער, ובואו למסיבה מטריפה של רותם דרור ואורן עמרם . במוצ"ש 2.8. החל מ- 21:00 בערב עד אחרון הרוקדים.. גילאי 25 פלוס מוסיקת רטרו איכותית ומיוחדת – 80 70 ...... מועדון ה – “sadomora " רחוב גלגלי הפלדה 11 , הרצליה פיתוח. מועדון אקסלוסיבי מעוצב להפליא אוירה סקסית, בר איכותי הכניסה 40 ₪ עד 22:30 ואח"כ 50 ₪ (אחרי השעה 22:30) טלפון לבירורים והזמנה 052440450 (רותם) ממומלץ להירשם מראש - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ותוספת של הרגע האחרון - הצלחנו להשיג מסך וידאו ומקרן, ובמהלך הערב ישולבו קליפים נדירים מה 80 עם סאונד פצצתי.

Ice machinE

New member
אני אשתדל להגיע ../images/Emo163.gif

זה יוצא בדיוק על היום של ההופעה של משינה... אני אעשה מאמצים עילאים להגיע.

adiville

New member
הבנתי נכון ?

עד אחרון הרוקדים - אין הגבלת שעה ? פצייץ
ובקשר למסך - אורן סיפר לי על זה. הולך להיות מגניב !!! סחתיין על המיקום - קל"ב !

Ice machinE

New member
נו, את יודעת ../images/Emo163.gif

העשור שקדם לאייטיז
העשור עם המוסיקה המצחיקה...

DJ Dawn

New member
המממ...

אתה מתכוון לעשור עם המוסיקה המעיקה (וזה אפילו חרוז...).

adiville

New member
לא עד כדי כך.....

נכון שהאייטיז הרבה יותר טובים אבל גם בעשור שקדם לו היו כמה הברקות
נו אנשים......מי מגיע ? ובלי תשובות כמו : אני אנסה, אני אשתדל, נראה.....

DJ Dawn

New member
אני מתארת לעצמי שאגיע

אבל המחיר מרתיע קצת אותי... ובטוח שירתיע הרבה אנשים אחרים.

turrican

New member
לגבי המחיר..

נכון זה לא מעט. אבל תמורת 40 ש"ח אתם מקבלים מקום ברמה (די גדול) , דיג'יי מצויין (אבל באמת מצויין) , רחבת ריקודים , מסך גדול עם קליפים מהאייטיז ועוד. אולי אני לא אובייקטיבי אבל בהחלט זה שווה כל שקל. לגבי השתייה אני מבטיח להחזיר תשובה כבר מחר שאני אשאל את רותם.

adiville

New member
נכון, צודק

אורן סיפר לי על גודל המקום וכמה המסיבה תהיה מושקעת ואני בהחלט מבינה את מחיר הכניסה ביחס להשקעה וזה מוצדק מצד המקום והמארגנים אבל מצד שני אני מקווה שתהיה איזשהי הנחה על השתייה כי בטח הרוב שותים חריף וזה לא כל כך זול..... הייתם מאמינים ששליש בירה עולה 10 שקלים בפאב בגרמניה ?!? טוב נו, זה תוצרת פנימית

adiville

New member
או לפחות במחיר מוזל.......

40-50 שקל זה לא צחוק. 19 שקל לשליש בירה בשטיק זאת היתה שחיטה עצבנית !!! או כמו שהם קוראים לזה : בירה שלמה
זוכר אסף ?

greenzg

New member
יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

אם אישתי תילד במהלך המסיבה - נקבל כניסה חופשית לכל החיים ?

למעלה