מנשק את צווארך הארוך לאט לאט

Black Scorpio

New member
מנשק את צווארך הארוך לאט לאט

חופן בידי את שיערך ומעביר את לשוני מבסיס עמוד השדרה עד לחיבור עם כתפייך המתוחות בעונג , משיל מעליך את חולצתך ופותח באיטיות את אבזם חזיתך, מנשק לאט לאט ובעדינות את המקום שסוגר החזיה לחץ כל היום ,את.מתפנקת ומחכחת גבך על חזי הגברי ץ ידי חופנות את שדייך מאחור ופי לא מפסיק לנשק, ללקק , לנשוך קלות את עורפף גבך יורד באטיות על ברכי ומשעין אותך בעדינות עם ידיך על הקיר , גבך זוכה למטר נשיקות וליטופים סתובב במעגלים סביב עצם הזנב ובאטיות פותח את פלחי עכוזך לשניים את לא מפסיקה לנהום מעונג והנאה נהימות חתוליות בוקעות מגרונך ככל שלשוני חודרת לכוון פי הטבעת המפתה שלך , בתנועות עדינות מחדיר את לשוני לנקודת העונג גופך מתמוסס בידי ואני לא נותן לך לצנוך עם פיק בירכיים על המיטה את נשארת עומדת כאשר לשוני מטילת בין פרחי אהבתך טועמת ממגוון הטעמים האדירר שגופך יכול להפיק. איזה טעם גן עדן מרגיש שאת הולכת לגמור מהריגוש ומפסיק לא צריך למהר אני לוחש לאוזנך כאשר קמתי על רגליי את רוצה להסתובב לאחוז בגופי ולענג אותי ואני מסרב היום הוא שלך יקירתי!! את שאוהבת להתפנק, הגעת למקום הנכון חג שמח שנה טוה המון מין ועוד קצת מין המשך בקרוב העקרב השחור

Black Scorpio

New member
מנשק את צאוורך הארוך לאט לאט ההמשך

במיוחד בשבילך שותפה סמויה אצתי ורצתי לכתוב המשך על מנת לא להשאירך במתח אם תהיי טוב אלי יהיה עוד למרות שלאט לאט זה טוב לא? הובלתי אותך בעדינות לעבר המיטה והשכבתי אותך על הבטן , סידרתי כרית מתחת לראשך וכרית מתחת לבטנך שתגביה את עכוזך כלפי מעלה, וכל הזמן לא הפסקתי לנשק את גבך וגופך. ואת לא הפסקת לנהום ולחכך את גבעת האהבה שלך בכרית להגברת הגירוי. לקחתי את שמן התינוקות שליד המיטה וטפטפתי מעט על גבך ,השמן היה קריר וגופך נדרך כולו יודע מה מצפה לו מידי הגדולות והחזקות. מרחתי את השמן על גבך במשיכות ארוכות וחזקות מרגיש את גופך מתמכר להנאת המגע המפנק עיסיתי את צווארך ואת כתפיך כאשר תוך כדי אני משיל מעלי את בגדי תוך כדי נשאר ערום ותוך כדי מסג´ נותן לך להרגיש את עוצמת הזקפה שלי על ירכך , מתחכך בך ,מקרב את איברי לפרח אהבתך הנוטף מיצי גירוי שאני כל כך אוהב את הטעם שלהם מקרב לאט מרגיש את גופך נדרך ונמשך אלי כאילו רוצה אותי כבר בתוכך ולא יכולה לחכות ולהתאפק , המשכתי לעסות את גבך, מותנייך , כתפייך כאשר במקביל אני מקרב את איברי הזקור בטרוף כל כך רוצה להיכנס אליך להרגיש את מיצי אהבתך מצפים את איברי הרוטט ואוו , מעסה את גבך ,יושב עם רגלי מפוסקות על רגליך אברי בדרכו אל האושר להיכנס אליך לאט לאט כל סנטימטר כיבוש האוורסט מחדש את מפסקת קצת יותר את רגלייך על מנת לאפשר יותר חופש פעולה ואת רועדת רעידות קלות של ציפייה שמתממשת ובאה קול גניחותייך הוא כסימפוניה עשירית של בטהובן לא רוצה להפסיק לשמוע אותך מנגנת לי את הנאתך עכשיו כולי בתוכך זה מה שאני רוצה נעוץ בכל העומק במנהרת האהבה שלך ולא רוצה לזוז סנטימטר אחד , את לא יכולת לחכות יותר והתחלת מניעה במעגלים איטיים את אגן הירכיים ,מובילה את ידי לעבר הדגדגן הלוהט שלך ומבקשת בקול מתפנק ללטף אותו כמו שהזין שלי מלטף עכשיו את דפנות מנהרת האהבה שלך הנוטפת מיצים ,בעדינות ובתנועות סיבוביות הנעתי את אצבעות ידי על כפתור החשק שלך, תנועותיך החלו לקבל קצב אחר תוך כדי שאני משתדל לעמוד בקצב עם אצבעותיי הנוטפות מיצייך בקול צעקה ורעדה אמרת לי אני גומררררררתתתתתתתתת ורעדת את הרעדה שסוחטת לי את הזין כאשר כל קצות עצבייך מתכווצים ברעדת האורגזמה שאני כל כך אוהב להרגיש אני עוד לא גמרתי אני לא ממהר , הוצאתי את איברי האדום ,הזקור המתפוצץ מרגש מגופך הלוהט ונשכבתי על הגב מחבק אותך אלי ומתחבר לזוג שפתייך בנשיקה ששווה הכל.

עקרב....

מתיישבת מול המסך, קוראת אותך ומרגישה איך תחתוניי נרטבים. שולחת יד למגירה, מוציאה את הויברטור, מורידה את התחתונים וממשיכה לקרוא. שורה אחרונה, היא על הגב אתה מנשק אותה, אני עוצמת את עיניי ומדמיינת המון עקרבים מטיילים על גופי, ו..מממממממממממ...איזו גמירה. נעימה כזאת, שמשאירה חיוך על הפנים. תודה עקרב, אל תפסיק

Black Scorpio

New member
גם בתיאורים קצרים וממצים את מחרמנת

אותי להפליא זקפת הבוקר לא מרפה ממני! אין כמו עקרב חופשי המטייל בכל נקיק ופינה חשוכה בגוף מומלץ! שיהיה לך יום כתום מאהבה

חם, חם היום.....

מקפיצה לכל בנות ישראל
דבר כזה אסור שיירד למטה, בעצם שיירד יירד(תרתי משמע)

Black Scorpio

New member
מנשק את צווארך הארוך לאט לאט-המשך

שכבנו אחד מול השני כשפתינו צמודות בנשיקה לוהטת שלא נגמרת ,ידך טיילה בליטופים עדינים לאורך גבי מעבירה בי גלי צמרמורת ומעירה את איברי שעוצמת הזקפה בו ירדה מעט, הובלת אותי לשכב על הגב , לקחת את ידי והנחת אותם מתחת לראשי , "אתה יוצא לטיול עכשיו " לחשת לי בין נשיקה לנשיקה על צווארי בדרך למטה לעבר החזה שהתחיל לעלות ולרדת בנשימות מהירות כשידך חפנה בכוח את הביצים שלי, הובלת את אצבעותייך לפי להרטבה ואני ינקתי אותם כאילו הם ממתק מהנה, הוצאת אותן כאשר הן רטובות טיילת איתם על הפטמות שלי מגרה אותם ומתקרבת לשם עם נשיקות ונשיכות קלות המשכת לרדת עד שהרגשתי את קצה אברי הזקור נמצא בתוך פיך כל כך רציתי שתכניסי את כל הזין שלי לפה ותשאבי אותו מכל מה שיש לא להציא אבל לך היו רעיונות אחרים בראש ,טכאשר הידים שלי מאחורי הראש לי אסור להתערב אחרת אני נקשר. נישקת את הזין שלי לכל אורכו ומילמלת משהו על השערות שמפריעות לך מה שהדליק לי רעיון לעתיד עכשיו הביצים שלי היו בתוך פיך ואני חשבתי שאני הולך להתפוצץ מהנאה הזין שלי התנפח והגיע למימדים ענקיים ,ואת בשלך כאילו והוא לא שם הכנס יד מתחת לעכוזי רומזת לי להרים את האגן , לשונך החלה לרדת יותר נמוך מהביצים שלי לנקודת החיבור עם הגוף ויותר למטה לפי הטבעת שלי עוברת בליקוק מהוסס ,בוחן כמו אחד שנמצא במקום בפעם הראשונה לאט לאט התרגלת להיותך שם ,הרמתי יותר את אגני בכדי לאפשר לך גישה יותר נוחה ואת לא חיכית לשונך החלה להיות יותר ויותר חצופה מחתת לה בפי הטבעת שלי ומטריפה אותי הרגשתי איך אני כבר לא מצליח להחזיק מעמד את הרגשת את והוצאת את הראש מבין רגלי נועצת בי מבט שאומר שלא תעז לגמור לי עכשיו אני נהנית פה , הסתכלת על הזין שלי וראית טיפה של שפיך מבצבצת לה מראש הנחש ,העברת את לשונך על ראש הזין שלי טועמת את השפיך שלי, ראיתי את עיניך מצטעפות וידעתי עד כמה את מחורמנת....... חזרת אם לשונך לפי הטבעת שלי והפעם ללא היסוסים החדרת את הלשון שלך לשם משאירה כמויות גדולות של רוק הרמת את ראשך במפתיע והכנסת את הזין שלי לפה שלך מתאמצת להכניס כמה שיותר ממנו ידל עזבה את הביצים שלי ולפתע אצבע חצופה מצאה את עצמה בתוך התחת שלי חופרת ונדחסת פנימה אני הייתי בעננים איזה טרוף, הייתה שם נקודה ששיגעה אותי ואת הרגשת את זה ,האצבע שלך לא הפסיקה להסתובב סביב הנקודה הזאת כאשר הזין שלי מקבל טיפול מסור משפתיך העוטפות אותו בכל כך הרבה אהבה לא יכולתי יותר ולחשתי לך "אני גומר" בו ברגע הוצאת את הזין שלי מהפה שלך ותפסת אותו בחוזקה בקצה הראש מנסה לעצור את האורגזמה שלי , הצלחת ולא חיכית הרבה, פיסקת את רגליך וכאשר גבך מופנה אלי החדרת את הזין שלי לכוס השופע שלך ואיך שאת היית רטובה . איזו חדירה איטית ומשגעת הזין שלי הוצף במיציך. לא מהירת להחדיר אותו לתוכך לאט ובקצב שלך כל פעם מעמיקה את החדירה ומוציא בחזרה ,ידך ניסתה לחזור לפי הטבעת שלי אבל אני כבר לא יכולתי יותר ,הוצאתי את ידי מאחורי הראש אחזתי בחוזקה במותניך והורדתי אותך במכה אחת על הזין שלי לכל אורכו שכרגע היה נעוץ כולו בתוכך מעצמת החדירה וההפתעה נעצרת ואני ניצלתי זאת להתחיל להרים ולהוריד אותך בעוצמה על הזין שלי שלא יכל להחזיק עוד הרבה זמן מעמד ,ידך נצמדה לדגדגן שלך מעצימה את הגירוי שלך ושלי ,להרגיש את ידך מטיילת קרוב כל כך למקום שבו הזין שלי נכנס ויוצא במהירות שכזאת התאפקתי לא לגמור לפניך. הרגשתי את האורגזמה שלך מתקרבת ומתקרבת רציתי שנגמור ביחד,התחלת לרכב עלי במהירות גוברת והולכת כאשר גבך מתקמר לעברי חפנתי בכוח את שדייך המלאים , השפיך שלי כבר עמד בקצה הזין מטריף לי את החושים רוצה לפרוץ החוצה למלא את מנהרת האהבה שלך במיצי ,באהבתי , בתשוקתי החדרת את כל הזין שלי אליך ותוך כדי תנועות סיבוביות מהירות גמרת כשגבך מתקמר וכל נשימותייך הכבדות מתשוקה מטריפות אותי סופית יצאתי ונכנסתי אליך עם כל הזין שלי לכל האורך וגמרתי בקול צעקה שהעירה את השכנים אבל לא היה איכפת לי בכלל שאבת את השפיך שלי בעזרת כיווץ שרירי הקצה של גופך כאילו ואת לא רוצה שאף טיפה תלך לאיבוד. נשכבת על גבך, עלי מרגיע לאט את נשימותיך חיבקתי אותך. מזמן לא חוויתי חיבור כזה לחשתי לאוזנך

אחחחחחח אחחחחחחחח

איזה תענוג....... עוקבת מילה אחר מילה, מעשה אחר מעשה..... יש עוד? מלאכית כחולה

למעלה