האחרונות כך לפחות הבנתי ממקור ראשון אחרי היום ובכל זאת 9 הפרש מצ'לסי מדהים לא גם בעונה גרועה יחסית באירופה מנצ'סטר בליגה היא סיפור הצלחה יחסית וכמובן מה תגידו על העונה של טוטנהאם הקבוצה הלונדנית בעל העבר המפואר סוף סוף חונה בצמרת
ביתי לחלוטין. לא שניוקאסל קבוצה מסוכנת , אבל הרבה שריקות קטנות היו לטובת ליברפול אתמול , וגם שריקה אחת גדולה : ההרחקה של בוייר מוצדקת לחלוטין, אבל גם קראוץ' יודע שהוא יצא בנס עם צהוב בלבד.
ואני יכול להגיד שאני לא מסכים איתך. מלבד זאת,השופט ממש ממש לא היה קרוב אפילו להכריע את המשחק. ליברפול שלטה בכל הפרמטרים וניוקאסל יצאו בשן ועין בזה שהם הפסידו רק 2-0 ולא 5.
כי מה לעשות, זה לא כוחות, ניוקאסל פשוט גרועים. זה לא משנה את העובדה שהיו לו כמה טעויות קשות - אתה מצפה משופטים לראות נגיעת יד או להפעיל שיקול דעת במקרים כאלה
כמו שאני לא אוהב פרובוקציות אני לא אוהב את אלה שמגיבים בצורה אלימה וגם אותם צריך להרחיק (ואגב אני אוהד ליברפול למי שלא יודע). לגבי השאר אני לא ממש הייתי מפוקס אז אני לא יכול להסכים או לא להסכים.
וההפסד היה לבורו 4-1. אם כבר הזכרת את סנדרלנד, הקבוצה הזאת מחזיקה בשיא שלילי לנקודות בפרמייר ליג עם 19 בעונת 02-03, העונה אחרי 18 משחקים יש לה 6 נקודות והיא מאיימת לשבור את השיא הזה.
6 נקודות מ18 משחקים - נקודה לכל 3 מחזורים. נותרו עוד 20 משחקים - עוד 6-7 נקודות. בכל מקרה ל19 נקודות בקצב הזה הם לא יגעו ויקבעו אם ימשיכו ככה שיא שלילי חדש שאני בטוח שיהיה מאוד קשה לשבור.