מנצ'סטר יונייטד 28 נק' מ30

mont

New member
מנצ'סטר יונייטד 28 נק' מ30

האחרונות כך לפחות הבנתי ממקור ראשון אחרי היום ובכל זאת 9 הפרש מצ'לסי מדהים לא גם בעונה גרועה יחסית באירופה מנצ'סטר בליגה היא סיפור הצלחה יחסית וכמובן מה תגידו על העונה של טוטנהאם הקבוצה הלונדנית בעל העבר המפואר סוף סוף חונה בצמרת

cobainos

New member
יונייטד ברצף מדהים

ואני לא אדבר על ליברפול
אבל חבל ששתי הקבוצות האלה(ליברפול לפחות) התעוררו מאוחר יחסית.

אני רוצה להגיד מילה על השופט אתמול

ביתי לחלוטין. לא שניוקאסל קבוצה מסוכנת , אבל הרבה שריקות קטנות היו לטובת ליברפול אתמול , וגם שריקה אחת גדולה : ההרחקה של בוייר מוצדקת לחלוטין, אבל גם קראוץ' יודע שהוא יצא בנס עם צהוב בלבד.

JoHnYmYsTeR

New member
ועוד מילה על השופט בסטמפורד ברידג'

ביזיון,אם זה לא פנדל,אז כנראה שצריך לחוקק את החוקים מחדש.

yarden777

New member
וגם מילה על השופט בוילה פארק

היו שתי נגיעות יד ברורות במחצית הראשונה והשופט היה ממש צמוד לבארוש שנגע ביד ובכל זאת אישר את הגול..

Anfield

New member
אל תשכח את הפנדל שהגיע לנו

היד של סולאנו על קו השער מהנגיחה של מוריינטס. פנדל ואפילו אדום גם.

cobainos

New member
אתה יכול להגיד

ואני יכול להגיד שאני לא מסכים איתך. מלבד זאת,השופט ממש ממש לא היה קרוב אפילו להכריע את המשחק. ליברפול שלטה בכל הפרמטרים וניוקאסל יצאו בשן ועין בזה שהם הפסידו רק 2-0 ולא 5.

cobainos

New member
העיקר שהבנת את הכוונה

אתה בא מחר למאש לראות את הדרבי?

לא היה קרוב

כי מה לעשות, זה לא כוחות, ניוקאסל פשוט גרועים. זה לא משנה את העובדה שהיו לו כמה טעויות קשות - אתה מצפה משופטים לראות נגיעת יד או להפעיל שיקול דעת במקרים כאלה

יואב ק.

New member
לגבי קראוץ' אני מסכים

כמו שאני לא אוהב פרובוקציות אני לא אוהב את אלה שמגיבים בצורה אלימה וגם אותם צריך להרחיק (ואגב אני אוהד ליברפול למי שלא יודע). לגבי השאר אני לא ממש הייתי מפוקס אז אני לא יכול להסכים או לא להסכים.

יואב ק.

New member
אם אני אוהד אברטון אז אני ממש גרוע

במיוחד אחרי שחגגתי את הנצחון האדום בדרבי היום

Anfield

New member
22 מ-24

וההפסד היה לבורו 4-1. אם כבר הזכרת את סנדרלנד, הקבוצה הזאת מחזיקה בשיא שלילי לנקודות בפרמייר ליג עם 19 בעונת 02-03, העונה אחרי 18 משחקים יש לה 6 נקודות והיא מאיימת לשבור את השיא הזה.

Itaitai17

New member
הם בהחלט בקצב הנכון!!

6 נקודות מ18 משחקים - נקודה לכל 3 מחזורים. נותרו עוד 20 משחקים - עוד 6-7 נקודות. בכל מקרה ל19 נקודות בקצב הזה הם לא יגעו ויקבעו אם ימשיכו ככה שיא שלילי חדש שאני בטוח שיהיה מאוד קשה לשבור.

למעלה