מנסה שוב.. שותים אצלכם שוקו? אם כן איזה? ובאיזו תדירות?

kramerkaren

New member
הוא אום הקלוריות כמו שוקו רגיל,

ועל פי הילדים שלי - מגעיל...
 
סירופ סוכר, סטיבייה, כל ממתיק מלאכותי שהוא.....

יאפשר לאנשים לפרסם ששוקו מתוק הוא "בלי סוכר" ולהגיד אמת.

לא בטוח שסוכר לבן רגיל יותר גרוע מרוב הדברים האלו, אבל אם הקטנצ'יק שלך חולה על שוקו ולא צורך אותו במידה, כדאי להתחיל לגמול אותו מזה, גם אם את מכינה שוקו ממים + קקאו.
 
זה עם תוספת סטיביה ויש לזה טעם די מגעיל

ניסינו פעם אחת ומיד חזרנו לפעם ביום שוקו ביתי פשוט מכוס חלב וכפית שוקולית.
 

קרמבו341

New member
גם מגעיל וגם לא בריא, ממש מציאה.


 
למה סטיביה זה לא בריא בעצם?

אוקי, ברור שאינטואיטיבית ממתיקים מלאכותיים הם לא בריאים ובטח שעבור ילדים, אבל אולי הסטיביה הוא בסדר? עשו על זה מחקר כלשהוא?
הילד שלי דווקא מאוד אהב את השוקו מו, אבל אחרי שגיליתי שיש בו סטיביה ממש לא מתחשק לי לקנות אותו שוב. אבל אולי אני סתם לחוצה...
&nbsp
לשאלתך על מינונים - אני מרשה מעדן חלב ממותק אחד (או שוקו) בשבוע, שנקנה יחד איתו בסופר. מבחינתי זה ממתק. ועוד אחד-שניים שלצערי סבתא שלו דוחפת לו במהלך השבוע (אני כועסת כי זה בא עם עוד ספיחים שהייתי מוותרת עליהם)
 

tallykr

New member
בעבר קראתי על סטיביה

שיש מחקרים שאומרים שזה גורם לבעיות פוריות. עם הגנטיקה שהולכת פה בבית, לבנות שלי יהיה מספיק מזה גם בלי סטיביה :).
 

Lhuna1

New member
סטיביה היא ממתיק טבעי, לא מלאכותי

זה צמח. כמובן שזה לא אומר שאין בו סכנות בריאותיות (גם סוכר זה צמח), וכן יש מחקרים, ממה שקראתי הדיעה המקובלת כרגע היא שהוא עדיף על סוכר מבחינות מסוימות, אבל יש בו גם סכנות. הכל בערבון מוגבל, עד המחקר הבא...
הוא מתוק הרבה יותר מסוכר, ונטול קלוריות.
אישית לא הצלחתי לעבור מסוכר לסטיביה בקפה שלי - הטעם שלו מגעיל בעיני, אבל אולי אפשר להתרגל.
&nbsp
&nbsp
 
האמת שאף פעם לא ניסיתי סטיביה...

זה נראה כמו סוכר? איפה קונים את זה? והכי חשוב - האם זה פחות או יותר גרוע מסוכרזית מבחינת הטעם?
 

Lhuna1

New member
קונים בסופר, נראה כמו סוכר

לא מכירה טעם של סוכרזית (ורק הרגע קלטתי את הגאונות בשם של המוצר הזה).
 

Lhuna1

New member
קונים בסופר, נראה כמו סוכר

לא מכירה טעם של סוכרזית (ורק הרגע קלטתי את הגאונות בשם של המוצר הזה).
 

ענתינו

New member
שותים, בערך פעם בשלושה ארבעה ימים

כשאני שמה לב שהן לא אכלו מספיק מוצרים המכילים סידן.
מכינה להן שוקו עם כפית אבקת שוקו ללא סוכר מעורבב בכוס חלב שקדים.
עברנו לחלב שקדים לאחר שקלטתי שכל פעם שהילדה שותה חלב היא מתלוננת על כאבי בטן. ניסיתי חלב שקדים ומאז אין תלונות. עוד יתרון הוא שבחלב שקדים יש יותר סידן מבחלב רגיל.
 

סו ורד

New member
לא שותים שוקו קנוי

אולי פעמיים בשנה.
שוקו אמיתי אני לרוב מכינה בבית, מקקאו ולא משוקולית. יוצא לנו כמה פעמים בכל חורף (נישב לפינוק של ימי גשם)
 
למעלה