מנסה לשכוח (בבקשה תגובות)

מ ת נ ס ה

New member
מנסה לשכוח (בבקשה תגובות)

אני יודעת שאני צריכה לשכוח אותך מהר, אני יודעת שאני צריכה למצוא מישהו אחר, אני יודעת שאתה לא אוהב אותי בכלל, ושאני צריכה לוותר ולהשלים עם הגורל. אבל זה קשה לי מאוד, זה קשה, אני כבר לא יודעת מה אעשה, אני יודעת שאני צריכה להפסיק לאהוב, אבל זה קשה, זה קשה להפסיק לחשוב. אתה מתייחס אלי רק שאתה צריך משהו מיוחד, ואז אתה הולך ואני שוב לבד. אני צריכה לשכוח ולשכוח מהר, אם לא, אני יפגע וליבי ישבר. אני יודעת, אני יודעת שאני צריכה, אבל לא מצליחה לשכוח, כי אני אוהבת אותך. אשמח עם תגיבו לטוב ולרע ותציעו לי מה לשפר

פייקו

New member
אני חושב מ...

מאחר והתמונה הינה כקטע מסרט חיים וזה נשמע כדברים שבלב פשוט תשפכי אותם כמטר אך תדאגי שיצמח שורשים.. נתן לומר את אותם הדברים בדרך ציורית אחרת ואתן לך דוגמא את לא חייבת לקבל את דבריי התדע אהובי מעמסה יש בלבי מהמכבידה על נשמתי ואני מבקשת את סגור לבי לפתוח לפניך לידע אחרים דרכי הן תדע אתה כגשם אותי סוחף אך אין כל ירק צומח בגינת לבבי פעמים אתה ענן שובר במדבר להביא הפוגה קלה למדבר הצורב ואני רוצה אליך להיסחף לכבוש עוד פיסת אדמה בלבי הטובל במימי אהבתי אך גלי החול הקטנים שאתה מציב בדרכי מטביעים את כליותיי בלא רחמים רק מדי פעם באדות רחמיך תנגן לי בואי אחות נרדה למצולה ואני די לי מאבני הסלע המכים בי כאבים ממש כאבי מלטף חרש ומכה ברעם השתיקה לכן אני כנחל אליך אזרום ולא תדע כי באתי הלום כ-"בלדה למעין" כי תשכחני שאני מעשירה מימך ותמיד "אוהבך כצאת השמש" זו רק דרך אחת מיני רבים להגיש זאת כשירה אך אני לא דוגמא -אני מניח שאחרים יכתבו זאת כמוך עם שיפורים כאילו או אחרים-אך אי אפשר לשכפל את התחושה הראשונה..

אני מסכימה עם פייקו

פייקו שחקת אותה, אבל בוא ולא נשכח שהשיר שלה הוא מה שהיא מרגישה וכפי שהיא מרגישה (גם לגיל יש משמעות, לכן בכל תקופה מסויימת הסגנון והאנשים משתנים). מרגישים את האכזבה בשיר... וצריך באמת לשפר פה ושם... רינתוש

מ ת נ ס ה

New member
שיר יפה פיקו

השיר שרשמת ממש יפה ומשקף בצורה שונה את הדברים שאני מרגישה אהבתי את המשפט "אוהבך כצאת השמש" משפט שממש נגע לליבי וכמו השם שלי אני רק מתנסה ואין לי כול כך ניסיון בזה אני מקווה שבהמשך אני לרמה יותר גבוהה תודה

פייקו

New member
מתנסה וניסיון..

נראה לי שלא עמדתי טוב בזה לא התכוונתי לשבש או לשפץ את דברייך כאשר אמרתי שאת המחשבה הראשונית שלך לא נתן לשנות ו-"אין הביישן למד" כך לימדונו חכמים תמיד יש מקום ללמידה גם אני לומד כאן מדרכיהם של הכותבים.. לרינתוש אני לא נסיתי להעביר בה את תורת הכתיבה אלא כתבתי את דבריה בצורה שונה -על מנת לראות שיש עוד דרכים להעביר את המסר בציורי יותר זה לא אומר שזה עדיף מפניה ישירה.

קסנדרה*

New member
מתנסה

כתבת את רחשי ליבך כפי שבאו לביטוי מהרגש ישר לדף. הייתי מציעה לוותר על המושג אני יודעת שחוזר על עצמו ולנסות להיעזר בתגובתו של פייקו... לגבי השיפור - ככל שתכתבי יותר ותקראי יותר תשתפרי. בהצלחה קסנדרה

למעלה