מנסה להבין

dan1982

New member
מנסה להבין

אני מנסה להבין, אם זה נכון מה שהיא אומרת - אז באמת אני צריך ללכת להשתפר, ובאמת לא אכפת לי לעשות את זה - רק לא איתה, זה סוף הסיפור איתה. אם זה לא נכון והיא רק רוצה לפגוע בי - אז אולי יש לנו סיכוי כי אולי גם אני גרמתי לה לדבר אלי בצורה כזו והבעייה היא גם אצלי ואז אם נלך לטיפול אולי יש לנו סיכוי הבעייה שלי היא לדעת אם זה נכון או לא נכון? אייך יודעים את זה?

seeyou

New member
עם טיפול אולי יש לכם סיכוי?

על איזה טיפול מדובר? טיפול לשיפור זוגיות-שיפור יחסי אנוש או טיפול מיני אם הבנתי נכון,אתה לא מספק אותה....מהתחלה... כול גבר יכול לשפר את הצד העיוני אבל לא את הצד המעשי! זה ניתן לשיפור בגבולות שה"טבע" נתן לגבר.... בין בני אדם,כאשר מדברים על יחסי מין זה שונה ממה שקורה בין יתר בעלי חיים! אם אריה,מזיין מספר פעמים ביום-כול פעם זמן קצר עדיין הוא נשאר סמל של גבריות... אם שפן מזיין באותו תדירות הופך לסמל של לעג(בין בני אדם) ולא בין חיות.(?) בני אדם מחפשים ביחסי מין מעבר למעשה הטבעי... יש לי גם בדיחה באותו נושה... זוג נכנס למסעדה המלצר שואל מה הם בחרו מהתפריט... האישה אומר לי סקט גדול ולבעלי סלט... לשטות ? לי יין ולבעלי מים מינראלים... אחרי שהגיש להם את המנות,זמן מה המלצר חוזר ושואל: האם אתם רוצים עוד משהו? כן עונה האישה לי עוד סטיק ולבעלי סלט... סליחה גברת,ממלמל המלצר ,אבל את אכלת כבר סטיק ובעלך סלט... זה נכון אבל,ממשיכה האישה... אם הוא מזיין כמו שפן שיואכל כמו שפן... יוסי חג שמח! נ.ב גבר זה סטטוס חברתי אישה יכולה להפוך גבר לאימפוטנט או למאהב גדול!

אומברה

New member
לפי התשובה שלך סי יו...

אפשר להבין שזה תלוי באישה איך הגבר מרגיש. אישה או גבר לעגניים בכלל, הם אנשים עם רגשי נחיתות שיש להם צורך בלהקטין את האחרים שלידם כדי להרגיש מורמים מהם. ולגרום למישהו להרגיש "קטן" זו ממש לא גבורה גדולה, רק רשעות ומסכנות. לעתים אדם צריך להבין שהוא נמצא בסביבה שגורמת לו להרגיש כך וסביבה צריך לבחור, לא טוב לך שם, תזוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז... אולי אחרי שתזוז ואישתך תבין שאתה לא מובן מאליו, היא תתחיל לכבד אותך ואם היא רגילה או לא יכולה לתת יחס יפה אמיתי מהבטן ולא מתוך אינטרס ופחדים שתברח לה, אז אולי יהיה לכם טוב. לבינתיים אתה הוא זה שאחראי ליחס של האחרים אליך, אתה הוא זה שמרשה שינהגו בך כך, ברגע שתשים את הגבולות שלך לאחרים, הם יתקרבו לגבול ויבינו שיש גבול. כל אדם חייב לשמור על האגו שלו כדי שגם האחרים ישמרו עליו. אז הגיע הזמן שתציל את כבודך קודם ורק אחרי זה תבדוק את מערכת היחסים שלך.

seeyou

New member
אפשר להבין שזה תלוי באישה ../images/Emo45.gif

.......איך הגבר מרגיש!לא רק במיטה. דעתי היא שיש להתחשב במצבו הביולוגי של הבן זוג- אם רוצים להמשיך במערכת יחסים עם אותו אדם-! בדרך כלל בודקים את הסחורה לפני שמתחתנים אז אם מהתחלה לא בסדר-לא מסתדרים-לא מתאימים במקומות הנכונים- אין סיכוי שעם הזמן יהיה שיפור..יש לה זכות להיות מרירה-אבל אם היא תמרר את החיים של בעלה לא ישנה דבר. אין צורך בלהקטין את האחרים שלידם כדי להרגיש מורמים מהם! לא מבין את הכוונה שלך אנחנו מדברים ביחסי אהבה-בעל ואישה,במסגרת נשואים -משפחה- ולא עובד מעביד! אומרים שהטון עושה את המוזיקה... לכן, תלוי באיזה טון האישה מגיבה לחוסר סיפוקה המיני... אישה יכולה לזייף לפעמים אורגזמה-גבר לא יכול לזייף זקיפה... אני חושב ששקר לבן-לא מזיק-מקובל במערכת נשואים...זאת אחת הסיבות שגברים הולכים לזונות-סליחה-מוכרות אהבה! שם לא חייבים כמה הם גבריים! תמורת תשלום סימלי מקבלים סיפוק-לא רק פיזי גם חיזוק האגו!

../images/Emo3.gifיוסי רצוי להוסיף בדיחה לשיפור

האווירה כאן. שחק אותה.

seeyou

New member
שלא תתנפלו עלי-זה מספר הבדיחות!

.... "אישה אחת מספרת לחברתה: "אתמול אני נכנסת למטבח,ומה אני רואה?! בעלי עומד עם המכנסיים למטה ומאונן!" "לאהההה!" נגנבת החברה,"אז מה עשית?" "ישר ירדי על הברכייםוהתחלתי למצוץ לו,כמובן",עונה האישה. "תשמעי,את לא מפסיקה להדהים אותי!" אומרת החברה, "מסתבר שאת פצצת סקס!" "סקס בתחת שלי!" אומרת האישה, "עדיף לשטוף את הפה,מאשר את כול המטבח". .....

מפלית

New member
אז זה סוף הסיפור או לא?

דני, מה יהיה יקירי? אם כל רצונה זה רק לפגוע בך (האמנם?) אז זה מעניין מה שם קורה לך, ואם היא לא רוצה לפגוע אלא סתם מעירה כדי לשפר עניינים, אז גם זה מצריך עבודה ואין ספק שגם היא צריכה קצת לעבוד על האטיטיוד שלה, כי מה לעשות שצובטים אותנו אנחנו מתצבטים...באיזה טיפול הייתם? על מה אתה חושב? זוגי? מיני? אישי? קבוצתי?

dan1982

New member
מפלית וכולם

באמת תודה על ההתיחסות, זה נותן משהו שאנשים מנסים לעזור. בימים האחרונים אנחנו עוברים תקופה קשה , בעיקר אני, התלבטות קשה מאד לגבי מה לעשות. אני מאד מקווה שהיא אמרה את זה רק כדי לפגוע בי או מחוסר תשומת לב, כי אם זה באמת קרה הרי ששום דבר לא יוכל להחזיר את המצב לקדמותו וכנראה אנחנו ניפרד. השאלה היא אייך אפשר לדעת אם זה קרה באמת או שהיא רק אמרה את זה להכות בי? יש למישהו רעיון?

למעלה