euronitzan
New member
מנכ"ל הרכבת חזר מהתפטרותו!!!
מחדשות 10
מחדשות 10
תיקון, חדשות ערוץ 2מנכ"ל הרכבת חזר מהתפטרותו!!!
מחדשות 10
טוב מאוד ! הגיע הזמן להכניס תביעותתיקון, חדשות ערוץ 2
משטרת ישראל? למה?טוב מאוד ! הגיע הזמן להכניס תביעות
משפטיות לכל מי שהשמיץ את הרכבת ! במיוחד הזמן לטפל במשטרת ישראל ! תועמד גם גל ניסים מגלובס לדין !!!
שניה, אני כבר אענה, אך קודם שיםלב:משטרת ישראל? למה?
כי חוות הדעת שלהם חובבניתמשטרת ישראל? למה?
אתה משליך מקצין טיפש אחד על ארגוןכי חוות הדעת שלהם חובבנית
ולא מקצועית. כי אותו קצינון מהדרום דרש לסגור את הקו והשמיץ בלי סוף. אני חוזר ואומר: על-פי צילומי האויר המופיעים בקומונה, רואים בבירור שהאדנים הצילו את הרכבת ברבדים ! אני בכלל לא זקוק לצילומי אויר: אני יכול לומר לך שאני מזמין את חבריי הועדה להתעמת איתי ! הם לא ייצאו ראש. הם ייצאו מותשים. לולא האדנים היו נהרגים רוב נוסעי הרכבת.
נימוקים של מי? יש נימוקים ויש נימוקאתה משליך מקצין טיפש אחד על ארגון
שלם... מסכים איתך לגבי האדנים אבל קח בחשבון שכל עוד דעת אדם מנומקת והגיונית, הרי היא לגיטימית אפילו אם היא מנוגדת לעמדותינו.
ומה תאמר אם, באופן היפוטתי, הםנימוקים של מי? יש נימוקים ויש נימוק
נימוקים. מאז יום 21.06.2005, שעה: 17:47, לא שמעתי אף נימוק משכנע מהם. אני רק שומע דמגוגיה זולה, שנאה ושטנה, רוע ורישעה, ואני מתחיל לחשוב בשיא הרצינות שאין במדינה הזו צדיק אחד במשטרה. אתה באמת בטוח שיש משטרה בישראל ??? הגיע הזמן להפריט לחלוטין את הגוף הזה שקורא לעצמו משטרה. הגיע הזמן שהגוף הזה יעבור במכרז לידיים פרטיות ויעילות. זו דוגמה להפרטת חובה ! סליחה-ניצן: כרגע גוף בינ"ל בריטי בעניין. דחוף הצידה את כל המסקנות של הישראלים ותן למקצוענים מבריטניה לעבוד. אני אוכל להסיק מסקנות רק לאחר שהדו"ח של הבריטים יישב אצלי ביד. עד אז, בוא נדחה את העניין.
אקבל אותן לחלוטין. זהו.ומה תאמר אם, באופן היפוטתי, הם
יגיעו למסקנות הפוכות לשלך?
אבייתר: כבר הסברתי לך=כי חוות הדעת שלהם חובבנית
ולא מקצועית. כי אותו קצינון מהדרום דרש לסגור את הקו והשמיץ בלי סוף. אני חוזר ואומר: על-פי צילומי האויר המופיעים בקומונה, רואים בבירור שהאדנים הצילו את הרכבת ברבדים ! אני בכלל לא זקוק לצילומי אויר: אני יכול לומר לך שאני מזמין את חבריי הועדה להתעמת איתי ! הם לא ייצאו ראש. הם ייצאו מותשים. לולא האדנים היו נהרגים רוב נוסעי הרכבת.
כשתהיה אצלי, נדבר בעל-פה על כך.אבייתר: כבר הסברתי לך=
ממ"ז דרום בכלל לא שוטר, הוא בא מהצבא ואין לו שום מושג במשטרה, בהיותו ממ"ר איילון נתן תשובות שאני ממבצעים המחוז שלחתי לו בחזרה כדי שיתייעץ עם שוטרים מה לכתוב. המפכ"ל קראדי היה מ"פ במג"ב (סמ"ג-1) ונשאר מ"פ במג"ב , וגם היום הפניתי את תשומת הלב שהוא לא נותן תשובות אלא על כל שאלה יש לו במאגר הרצאה גדולה או קטנה והוא שולף את ההרצאה המתאימה לשאלה, לפי דעתו. אז תפסיק להעליב את השוטרים האמיתיים, שני אלו שמניתי הם פרי מינויים של הפוליטיקאים (כמו עוד אחרים ההולכים ומתרבים) ואין להם שום מושג במשטרה והם רק גורמים נזק. כבר אמרתי לך מה משטרה צריכה לעשות בחקירות מקצועיות. הבעיה שהיום פוליטיקאים דורשים משטרה משכילה אבל בלי ידע בעבודת המשטרה. (ולמה הפוליטיקאי לא רוצה משטרה פיקחית? שלא יתפסו אותו בגניבות ומרמה.....) איך אמר קראדי:" אני רוצה משטרה קטנה וחכמה", והטיפש הזה , זה מה שיקבל= א. עומדים אחרי ההתנתקות לפטר 2000 שוטרים ב. חלק גדול מהשוטרים יהיו משכילים, רשמית או על הנייר אבל רובם בכלל לא מבינים מה זו משטרה, תעודת ב.א. לא נותנת תובנה משטרתית. אז תעשה לי טובה, ותאמר ישר למי הכוונה, אני איתך.
אמן ואמן שישאר בתפקידומנכ"ל הרכבת חזר מהתפטרותו!!!
מחדשות 10
כרגיל הכסא דבוק חזקמנכ"ל הרכבת חזר מהתפטרותו!!!
מחדשות 10
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.