מני אתה מוריד את החשק להכנס לפה...

מני אתה מוריד את החשק להכנס לפה...

חבל עד עכשיו ניהלת את המקום יפה מאוד וכל הכבוד לך על הזמן וההשקעה אבל... תדע ששלום ובוקר טוב זה חלק מהפורום אנשים יכולים להקשר פה אחד לשני וזה חלק מהעניין להכיר אנשים עם בעיות דומות... מה רע בלאכל שבת שלום תהיה רציני...! מה רע בלהגיד בוקר טוב לכולם מה מפריע לך בזה? אל תייבש את הפורום הזה ותתחיל לעשות חושבים כי כל העניין של החברה וההדדיות חשוב פה מאוד ולפי דעתי זה יפה שמשהי חמודה כמו ענת אומרת שבת שלום לכולם או בוקר טוב זה מוסיף הרבה חן ויופי לפורום! אסור לך לשלול דבר כזה... תן לאנשים להנות פה תתן לאנשים להתבטא כי זאת המטרה. אני מקווה שתבין. תודה מראש.

smile2life

New member
הבעיה היא

שמתחילות להיות הודעות צ´אט. בדיוק בשביל זה נועד הצ´אט. ראה אותך סובל הודעות ללא תוכן כשהכותרת שלהם היא משהו בסגנון "היי". נראה לי קצת טיפשי - בדיוק בגלל זה אני יצרתי שרשור שמיועד לזה. מי שרוצה להשאיר הודעה כזו - אני לא אוסר אבל בחיאת תשרשרו למקום הראוי, אם לא תעשו זאת אני אזיז את ההודעה לשירשור הסתמי הזה. רוצים לשאול, מה נשמע - תשתמשו במע´ במסרים או במייל. נכון שהפורום הזה הוא גם מקום מפגש אבל תשאירו הודעות עם תוכן. ולא רק כותרת שאמורה להעביר את המסר שהייתם פה, הרי אין כאן תחרות מי כותב יותר הודעות - ולפעמים נותר אצלי הרושם שיש כאן תחרות מי כותב יותר הודעות סתמיות. ...נקודה למחשבה....

מני אתה צודק ולא צודק

היי זה באמת מיותר וטיפשי... מאוד. אבל בוקר טוב ערב טוב שבת שלום וכו´ זה נורמלי לחלוטין ואני חושב שזה חלק מהכיף של כולנו להיות מלוכדים וביחד. ועל זה לא כדי לוותר תחשוב על זה...

לא מסכימה,למה מיותר לכתוב בוקר טוב

אולי תגידו:שמיותר גם להגיד בוקר טוב לילד או לאישה או לחברים? לא מבינה למה זה טיפשי?

מני,לדעתי אתה מאוד לא צודק../images/Emo88.gif

אבל אין מה לעשות:הרי אתה מנהל הפורום,ואתה תחליט איך ההודעות יראו. רק שלפי דעתי:הדמוקרטיה לא עובדת כאן! ואני רוצה להגיד משהו אחרון:מה שפלסר כתב,אני מיזדהה איתו בכל מילה! נקודה למחשבה..............

../images/Emo41.gif מני יש לי רעיון לסקר../images/Emo36.gif|שמאל

בעקבות השתלשלות הענינים כאן,אני מציעה רעיון לסקר: והשאלה היא: הודעת "בוקר טוב" האם צריכה להיות במתכונת הפורום: 1.לא 2.למה לא,אפשר להכניס הודעה שכזו איפה שרוצים 3.הודעות כאלה יהיו בשרשור צאט בלבד(בתחתית הדף) 4.הודעות אלו סתמיות,ואין להן מקום בפורום 5.זהו פורום חופשי,ואין הגבלות על הודעות "חוקיות" מני-אני חושבת שאם מנהל פורום רוצה להחליט משהו-עליו לשתף את חברי הפורום. במיוחד אם ההחלטה היא יחודית רק לפורום.

הצבעה

טובים השנים מן האחד אז-2

אני לא מבין מה רע בסקר?

זה מפריע לך? אנחנו רוצים רק לטובת הפורום! אני חושב שצריך לעשות שקר כמו שענת עכשיו עושה ולפדוק את העניין עם כולם אני לא מאמין שלהגיד בוקר טוב זה מיותר בפורום... תחשוב על זה!

smile2life

New member
מה עשיתם לפני שהיה הפורום?

אין לי בעיה עם הודעות שכותרתן "בוקר טוב", "שבת שלום", "ערב טוב" או כל דבר כזה - אבל תכניסו תוכן.

שאלה טיפשית אבל...

אני יענה עלייה אתה רוצה שאני יספר את כל קורות חיי עד לזמן הפורום? אל תשאל עמדתי למות... באמת... עכשיו אני מחייך וצוחק והכל מאחרי מנסה להנות ממה שאי אפשר... עניתי לך או שלהרחיב...?
אתה רוצה תוכן? אוליי תגיד לי מה לרשום גם? מה אתה רוצה שאני יכניס בתוכן את כל הצרות שלי??? אי אפשר כבר לדלג על זה?...

אני ?

"אותו הדבר רק לאט יותר". אני התכתבתי גם בפורומים אחרים (כפצוי לא שומע,פחות מדבר,שומע אבל צריך להגיד פעמיים)בכל פרום רק על ענינו של דבר,אבל בפרום הזה אני מרגיש שיש לנו אנשי פרום זה משהו הרבה יותר משותף המאחד אותנו גם מבלי שנכיר האחד את השני באופן אישי, ומהם אני מוכן לקבל הכל,בוקר טוב,לילה טוב וכ´ו,ביקורת עידוד הכל=אני כאן. אביש

smile2life

New member
אתם מתייחסים לכותרת ולא לתוכן

ראבאק - אין לי שום עיניין במה שעשיתם (מילולית) לפני שהיה הפורום הזה. עובדה היא שפורום נכי צה"ל בתפוז ופורטל נכי צה"ל נפתחו באותו הזמן בערך, מה שמראה על צורך של הנכים בעוד מקורות מידע. אבל שוב אתם מתקילים אותי כשאתם מתייחסים לכותרת ההודעה. ואין לי עיניין במלחמה או קרבות מילוליים מעל דפי הפורום הנינוח הזה.

מני כפרה! אם אין לך עינין אז למה

אתה מוריד את ההודעות לתחתית הדף? אפילו אם הן הודעות חסרות תוכן. תגיד:יש חוק כלשהוא שמחייב לכתוב הודעות בעלי תוכן? אני אוהבת אותך,אני אוהבת את הפורום,אוהבת את החברים כאן. אז תן לנו
חופש ביטוי כאן!!!!!!! כל עוד שאנחנו לא מצרפים תמונות תועבה,או כל עוד אנחנו לא מדברים על פוליטיקה. אז נשמה? מה ברכת "בוקר טוב" יכולה לגרום???? מה הודעה כל כך תמימה בעלת כוונות לא רעות,יכולה לגרום לאנשים זרים לחשוב דברים על הפורום. מני-אם הייתי מנהלת הפורום-לא הייתי מונעת הודעות כאלה,ובודאי שלא הייתי מורידה אותן לתחתית הדף. פשוט אם זה צורך המשתתפים להגיד מילה טובה באמצע היום-כפרה מה זה מפריע??? חומר למחשבה....
אני
אותך,ואותכם.

למעלה