אולי מספיק כבר עם "להתחשב ברגשות הדת" או להיות פוליטיקלי קורקט?
אז מה אתה אומר להרוס את המסגדים והכנסיות בישראל ולהתחיל מלחמת גוג ומגוג?אולי מספיק כבר עם "להתחשב ברגשות הדת" או להיות פוליטיקלי קורקט?
להוציא את המקל מהתחת...
אנחנו כבר בסוג של ארמגדון...אז מה אתה אומר להרוס את המסגדים והכנסיות בישראל ולהתחיל מלחמת גוג ומגוג?
פתאום לפגוע ברגשי דת מפריעים לך...
כל האמונות הדתיות הבלותיות במדה שווה אך אמונות דתיות מסוימות הבלותיות במדה שווה יותר מאחרות(*)פתאום לפגוע ברגשי דת מפריעים לך...
בדת היהודית אין לך בעיה רק בנוצרית
לא נראה לי שהוא תומך בשבירת מזוזות או אפילו הורדתן ממקומן.פתאום לפגוע ברגשי דת מפריעים לך...
תראה את התגובות המתלהמות פה נגד הילדים החיילים, ותגיד כמה כפויי טובה הישראלים יכולים להיות? עבור מי שמקריב מסכן את חייו למענם?פתאום לפגוע ברגשי דת מפריעים לך...
ואני אגיד לך מה הפתרון
אז אתה רוצה לחוקק בערך 111110 חוקים שונים כמו:ואני אגיד לך מה הפתרון
כשאתה עובד עם אידיוט
אתה לא יכול לפקוד עליו
"לכבד בני דתות אחרות "
או
"לא לפגוע בחפצים של דתות אחרות .."
מה שאתה צריך לקבוע בחוק משהו בסגנון
"הנוגע באביזר של דת אחרת
כמו פסל, ספר, בגד,
או באיש או אשת דת
שלא במסגרת פעילות מבצעית דינו 50 ימי מחבוש וקנס שתי משכורות צבאיות "
אדיוט מי שהביא אותךואני אגיד לך מה הפתרון
כשאתה עובד עם אידיוט
אתה לא יכול לפקוד עליו
"לכבד בני דתות אחרות "
או
"לא לפגוע בחפצים של דתות אחרות .."
מה שאתה צריך לקבוע בחוק משהו בסגנון
"הנוגע באביזר של דת אחרת
כמו פסל, ספר, בגד,
או באיש או אשת דת
שלא במסגרת פעילות מבצעית דינו 50 ימי מחבוש וקנס שתי משכורות צבאיות "
מצביעי בן גביר , סמוטריץ והליכוד
וזה מפי בהמה שכל מה שמענין אותה זה דחיפת אצבעות לאחוריים של אחרים (ראו תגובותיו למעלה)מצביעי בן גביר , סמוטריץ והליכוד
מכנה משותף : בהמות
אבל תשים לב מה קורה פה,וזה מפי בהמה שכל מה שמענין אותה זה דחיפת אצבעות לאחוריים של אחרים (ראו תגובותיו למעלה).
שונאי ישראל כמוך הם הכי הכי בהמותמצביעי בן גביר , סמוטריץ והליכוד
מכנה משותף : בהמות
כנראה מבית מדרשם של אבי מעוז והרב טאו.
בבקשה בבקשה אל תיתן יד לכל המגעילים פה שמשמיצים ומקללים את חיילי צהל בלבנון, אין קשר למי הם מצביעים.כנראה מבית מדרשם של אבי מעוז והרב טאו.
אני הראשון שתמך באביו של אזריה שטען שאלה שמאשימים אותו לא יודעים מה זה לשרת בחברון. אבל יש להכיר בכך שיש אנשים שעושה להם טוב לפגוע בסמלים של דתות, כמו שיש שמלאנים שהיו שמחים לקרוע תפילין לגזרים, יש גם צעירים שעושה להם כיף לפגוע בפסל נוצרי וגם החינוך שישו זה קיצור של "יימך שמו" תורם לכך.בבקשה בבקשה אל תיתן יד לכל המגעילים פה שמשמיצים ומקללים את חיילי צהל בלבנון, אין קשר למי הם מצביעים.
ונכון הטעות מאכזבת אבל אפשר לחנך להסביר שוב ושוב להעניש בקטנה אבל להבין את המציאות שם נמצאים בלבנון.
הם לא יושבים עכשיו בת"א אוכלים חזיר ומבקרים אחרים שעובדים קשה
למה מאיזה של ערימת הטינופת אתה מכניס שמאלנים לסיפור?אני הראשון שתמך באביו של אזריה שטען שאלה שמאשימים אותו לא יודעים מה זה לשרת בחברון. אבל יש להכיר בכך שיש אנשים שעושה להם טוב לפגוע בסמלים של דתות, כמו שיש שמלאנים שהיו שמחים לקרוע תפילין לגזרים, יש גם צעירים שעושה להם כיף לפגוע בפסל נוצרי וגם החינוך שישו זה קיצור של "יימך שמו" תורם לכך.
מי שעטף בשר חזיר בתפילין לא היה שמלאני?למה מאיזה של ערימת הטינופת אתה מכניס שמאלנים לסיפור?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.