מניית קמהדע

מצב
הנושא נעול.

roei1001

New member
מניית קמהדע

מניית קמהדע
חברי אתם יכולים להגיד למה מניית קמהדע נוחתת ככה? ואם כדאי למכור אותה אחרי הפסד של 10%

lionardo11

New member
שים לב שהמחזור נמוך מהרגיל ואין

מניית קמהדע
חברי אתם יכולים להגיד למה מניית קמהדע נוחתת ככה? ואם כדאי למכור אותה אחרי הפסד של 10%
כמעט מוכרים ולעומת זאת הקונים אורבים להם בפתח ומחכים לידיים חלשות שיתנו להם סחורה בזול.

roei1001

New member
אז לחכות

כמעט מוכרים ולעומת זאת הקונים אורבים להם בפתח ומחכים לידיים חלשות שיתנו להם סחורה בזול.
אז לחכות
מה נראה לך שהיא עומדת להמריא שוב? כי אני יש שמועה שהם צריכים לחנוך מעבדות חדשות בקרוב

lionardo11

New member
בימים כאלה משוגעים הכל יכול להיות

אז לחכות
מה נראה לך שהיא עומדת להמריא שוב? כי אני יש שמועה שהם צריכים לחנוך מעבדות חדשות בקרוב
הפאניקה הכללית גורמת לאנשים למכור בזול אבל נקודת האור היא שהיקף המסחר נמוך מהרגיל ולא מעיפים שם סחורה בכמויות. היא מתחילה לתקן קצת אז נחכה למחר ונראה מה יהיה.

roei1001

New member
תודה

הפאניקה הכללית גורמת לאנשים למכור בזול אבל נקודת האור היא שהיקף המסחר נמוך מהרגיל ולא מעיפים שם סחורה בכמויות. היא מתחילה לתקן קצת אז נחכה למחר ונראה מה יהיה.
תודה

arnold128

New member
מניית קמהדע להחזיק או למכור??

מניית קמהדע
מניית קמהדע להחזיק או למכור??
מניית קמהדע היא מניה טובה. יש למניה זו 2 אופציות שאחת מהן פוקעת בסוף חודש אוגוסט שנה זו, ואחת באוגוסט 2008. מחיר המימוש לאופציה 2 {25.8.2006 } 1723 ואני יוצא מתוך הנחה שביום הפקיעה האופציה תהיה בכסף ,קרוב לודאי שהמניה תעלה ותגיע לקרוב ל-3000. התנודות תהיינה במניה זו גדולות אע"פ שהמחזורים במניה קטנים יחסית. צריך סבלנות.

אלוני.

New member
קמהדע

מניית קמהדע
קמהדע
המניה עלתה לא רע לאחרונה, אז מה שקרה לה לא שונה בהרבה מכל השוק. לעניות דעתי מדובר בחברה שעשוייה להתברר כהשקעה טובה לטווח בינוני וארוך, כמו בכל חברה יש סיכונים כמובן. מדידת השקעה בחברה מסוג זה לא צריכה להעשות בעשרה אחוז לכל כיוון. אבל החשוב מכל זה שאם לא נוח לך עם השקעה מסויימת אז אל תהיה בה גם אם אני חושב שהחברה תהיה שווה 200 מליון דולר עוד שלוש שנים. אין באמור משום המלצה למסחר בניירות הערך המוזכרים או בניירות ערך בכלל, הכותב מחזיק או עשוי להחזיק במניות המוזכרות ועשוי לסחור בהן מעת לעת. הכתוב אינו מהווה חלופה לייעוץ פרטני המתחשב בצרכיו ובנתוניו המיוחדים של כל אדם

roei1001

New member
חברה

מניית קמהדע
חברה
לא למכור את המניה הם הולכים לצאת במוצר חדש תוך חוד וחצי. ככה לפי השמועות לפחות

בנתיים היא שינתה כיוון לטובה

חברה
לא למכור את המניה הם הולכים לצאת במוצר חדש תוך חוד וחצי. ככה לפי השמועות לפחות
בנתיים היא שינתה כיוון לטובה
ארבתי לה מספר פעמים, היא באמת מעניינת לסבלנים שאורבים בפינה

dadiהאחת

New member
../images/Emo140.gifקמדע אופ

מניית קמהדע
קמדע אופ
קמדעעעעעע איזה עוצמה נייר השנה שמועות על הערכת שווי גבוה בהרבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה