מניית טבע - זקוק לעצתכם

מצב
הנושא נעול.

icebrg78

New member
מניית טבע - זקוק לעצתכם

מניית טבע - זקוק לעצתכם
קניתי לא מזמן במחיר 16720. כרגע היא ירדה 4.5% משם. האם המניה ב"צניחה חופשית" או שמה תבצע תיקון בקרוב? ושאלה מכרעת - מה הייתם עושים: יוצאים כרגע או מחכים לעליה במחיר? תודה לכל המשיבים.

יהושע 50

New member
הייתי יוצא

מניית טבע - זקוק לעצתכם
קניתי לא מזמן במחיר 16720. כרגע היא ירדה 4.5% משם. האם המניה ב"צניחה חופשית" או שמה תבצע תיקון בקרוב? ושאלה מכרעת - מה הייתם עושים: יוצאים כרגע או מחכים לעליה במחיר? תודה לכל המשיבים.
הייתי יוצא
טכנית, המניה נראית רע. אם תשבור תמיכה משמעותית באיזור 34$ צה"ל לא אחראי...

3שחרון

New member
הייתי יוצא

הייתי יוצא
טכנית, המניה נראית רע. אם תשבור תמיכה משמעותית באיזור 34$ צה"ל לא אחראי...
הייתי יוצא
טכנית או לא יהושוע מי כמוך צריך לדעת שטבע היא לא מניה למסחר יומיומי אלה לזמן ארוך

3שחרון

New member
מנית טבע

מניית טבע - זקוק לעצתכם
מנית טבע
לידעתך כל האנליסטים גם מחול וגם מהארץ חוזרים ואומרים כי מנית טבע היא לאורך זמן תתאושש ואין להסתכל על השינויים היומיומיים שלה ( אף על פי שבימים האחרונים היא ירדה ) אבל לאורך זמן זה ישתלם

יהושע 50

New member
השאלה היא

מנית טבע
לידעתך כל האנליסטים גם מחול וגם מהארץ חוזרים ואומרים כי מנית טבע היא לאורך זמן תתאושש ואין להסתכל על השינויים היומיומיים שלה ( אף על פי שבימים האחרונים היא ירדה ) אבל לאורך זמן זה ישתלם
השאלה היא
אם עד שהיא תתחיל להתאושש לא כדאי לעשות בינתיים משהו אחר (יותר ריווחי) עם הכסף.

omry3330

New member
טבע

השאלה היא
טבע
אל לנו להקשיב לאנליסטים בכל ציוץ, הם וכל בתי ההשקעות ממליצים על קניה טבע גם בגלל שהם לא ברחו ועכשיו במינוס 20 אחוז אין בדעתי זאת להמליץ או להיפך

3שחרון

New member
יהושע 50

השאלה היא
יהושע 50
מן הסתם הבנתה שהשואל אינו סוחר יומי ( מעצם השאלה - כי לגבי טבע אין נביאי יום אלה אנליסטים כידוע לך ) לכן הוא כנראה מאלה שמשקיעים וירידה קלה מדירה שינה מעיניו לכן יעצתי לו שכרגע זה לא הזמן לצאת ( אחרי שהיא כבר ירדה 4.5% ממה שהוא השקיע ) וכידוע לך טבע היא לא מניה לזמן קצר אלה LONG RUN

fighter21

New member
בעוד שנה היא בפלוס

מניית טבע - זקוק לעצתכם
בעוד שנה היא בפלוס
כרגע אני מנסה להחזיק מעמד איתה, אני בהפסד 3.5K

מצב
הנושא נעול.
למעלה