מניית איתוראן - דיעות ?

מצב
הנושא נעול.
מניית איתוראן - דיעות ?

מניית איתוראן - דיעות ?
עפ"י הניתוח שלי הסתיים התיקון והיא הולכת לפרוץ למעלה אשמח לשמוע עוד דיעות

ytell

New member
על פי הניתוח שלי

מניית איתוראן - דיעות ?
על פי הניתוח שלי
הכיוון מטה בהחלט לא תיקון אלא מגמה מפותחת. דווקא בימים האחרונים היה תיקון כלפי מעלה אבל זה נראה רק תיקון והמגמה הראשית כנראה תימשך.

ס ו ח ר

New member
פיענוח לתותחים שבפורום

מניית איתוראן - דיעות ?
פיענוח לתותחים שבפורום
תנו פה את דעתכם גם אם היא לא רחבה.... כנסו לעסקאות יומיות של המניה איתוראן (בחרו לכם אתר) ולכו לסוף היום של המסחר במניה ושם תראו שבשעה האחרונה למסחר הווליום קפץ ברמות גבוהות מאוד בייחס ליום ובייחס בלמסחר במניה זאת מאז ומתמיד... יש מצב שנכנסו משקיעים כבדים למניה? אלו נראים לי כאלה שנכסנו ולא שיצאו... מה דעתכם? שימו לב שהמניה לראשונה נסחרת בווליום גבוה מאוד בייחס לתמיד!

יהושע 50

New member
כן, יש שם משהו

פיענוח לתותחים שבפורום
תנו פה את דעתכם גם אם היא לא רחבה.... כנסו לעסקאות יומיות של המניה איתוראן (בחרו לכם אתר) ולכו לסוף היום של המסחר במניה ושם תראו שבשעה האחרונה למסחר הווליום קפץ ברמות גבוהות מאוד בייחס ליום ובייחס בלמסחר במניה זאת מאז ומתמיד... יש מצב שנכנסו משקיעים כבדים למניה? אלו נראים לי כאלה שנכסנו ולא שיצאו... מה דעתכם? שימו לב שהמניה לראשונה נסחרת בווליום גבוה מאוד בייחס לתמיד!
כן, יש שם משהו
ויכול להיות שהיום אפשר היה לקבל אותה במחיר מציאה לטווח הקרוב

א Ron

New member
אולי גם פה מסתתרת מכירה בהפתעה...

פיענוח לתותחים שבפורום
אולי גם פה מסתתרת מכירה בהפתעה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה