מנוחה מהעבודה

מצב
הנושא נעול.

oritval1

New member
מנוחה מהעבודה../images/Emo53.gif../images/Emo23.gif

מנוחה מהעבודה

שלום לכולם, מישהו מכיר את הפרוצדורה של אישור עבודה בחצי משרה בתקופה האחרונה של ההריון? אני בשבוע 35 וקיבלתי מרופא הנשים המלצה לעבוד בחצי משרה. האם מישהו יודע מה אני עושה מפה? (שמעתי שצריך ללכת לרופא תעסוקה). תודה

לפנות למעביד אם הוראות הרופא

מנוחה מהעבודה

שלום לכולם, מישהו מכיר את הפרוצדורה של אישור עבודה בחצי משרה בתקופה האחרונה של ההריון? אני בשבוע 35 וקיבלתי מרופא הנשים המלצה לעבוד בחצי משרה. האם מישהו יודע מה אני עושה מפה? (שמעתי שצריך ללכת לרופא תעסוקה). תודה
לפנות למעביד אם הוראות הרופא
קחי בחשבון ששכרך לא יהיה אותו שכר כפי שהיה במשרה מלאה ולכן גם דמי הלידה שלך יפגעו.

oritval1

New member
../images/Emo53.gifמנוחה מהעבודה

מנוחה מהעבודה

מנוחה מהעבודה
האם לא ניתןלדווח על חופשת מחלה במחצית השניה של היום, כך שהמשכורת לא תפגע וכך גם דמי הלידה? איך ייתכן שאשה בהריון שזקוקה למנוחה מסיבה בריאותית תפגע?

זה שוב תלוי במעביד

מנוחה מהעבודה
האם לא ניתןלדווח על חופשת מחלה במחצית השניה של היום, כך שהמשכורת לא תפגע וכך גם דמי הלידה? איך ייתכן שאשה בהריון שזקוקה למנוחה מסיבה בריאותית תפגע?
זה שוב תלוי במעביד
ככלל, אין כזה דבר חצי יום מחלה. המעביד לא חייב להסכים לכך. לא יודעת איך זה יתכן אבל יודעת שזו עובדה. דמי לידה מחושבים עפ"י שכרך בשלושת החודשים שלפני הלידה. עבדת פחות חודש לפני, תקבלי פחות. זה המצב. צר לי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה