מנהל RE לדבר איתי במסנג'ר בבקשה werds1@walla.com
ה הציר שליטעעעעעע New member 5/9/07 #2 אין כזאת ברית יותר ינוב אבל סתם בשביל הכיף דבר איתו: [email protected]
W werds New member 5/9/07 #3 אני צריך מישהו מחובר ומה זאת אומרת אין כזאת ברית יעני אם משימידים לי מדינה אין עם מי לדבר בקשר לפיצויים?
אני צריך מישהו מחובר ומה זאת אומרת אין כזאת ברית יעני אם משימידים לי מדינה אין עם מי לדבר בקשר לפיצויים?
E EizoTop New member 5/9/07 #4 לא נשמה.... מישהו ששונא את הברית שלך פתח ברית באותו השם וחיסל לך ת'מדינה.
W werds New member 5/9/07 #5 אני מדבר אם זה מהשלוחה הראשית לא חיקוי יש עם מי לדבר על פיצוי במקרה כזה?
N n lee New member 6/9/07 #10 לא... אני ביקשתי לא לגעת עדיין במדינות שנשארו עד שהשחקנים שהם הבעלים שלהן יחליטו מה לעשות איתן
M Mellow29 New member 6/9/07 #11 הבעיה שאם שחקן מסוים תוקף בריתות אחרות, הבריתות האחרות לא יכולות מצד אחד להחזיר ומצד שני ממשיכות לחטוף נזקים ללא פיצוי?
הבעיה שאם שחקן מסוים תוקף בריתות אחרות, הבריתות האחרות לא יכולות מצד אחד להחזיר ומצד שני ממשיכות לחטוף נזקים ללא פיצוי?
M markos9 New member 6/9/07 #13 כל חברי השף לא לתקוף חברי ראשון לשעבר במקרה של תקיפה, נטפל בזה, לא להגיב. דניאל למסן.
O ofer277 New member 6/9/07 #9 אין כזאת ברית לצערי :\ אבל אל תתקוף אותם סתם כי הם ביקשו לא לתקוף מדינות מאצלם עד שיעבירו את המדינות לבריתות אחרות או משהו בסגנון... מה שכן תנסה ליצור קשר עם אחד המנהלים שסגרו את הברית, כמו שרצית :\
אין כזאת ברית לצערי :\ אבל אל תתקוף אותם סתם כי הם ביקשו לא לתקוף מדינות מאצלם עד שיעבירו את המדינות לבריתות אחרות או משהו בסגנון... מה שכן תנסה ליצור קשר עם אחד המנהלים שסגרו את הברית, כמו שרצית :\