מנדרייק 9.1 ואינטרנט כבלים

mrubnov

New member
מנדרייק 9.1 ואינטרנט כבלים

בוקר טוב לכולם, מזה כמה זמן, שאני מנסה להתמודד עם חיבור לאינטרנט בסביבת מנדרייק 9.1 ונכשל שוב ושוב. היה כמה פרטים: 1. ספק הכבלים הוא ערוצי זהב וספק האינטרנט הוא נטויז'ן. 2. הרצת הפקודה ipconfig בשורת הפקודה, נותנת פלא "נורמלי" של lo ו- eth0, כולל ip מהשרת של ערוצי זהב. 3. נסיון להרצת הסקריפט של נטויז'ן ל- RH9, נכשל, עקב הודעה של הסקריפט כי הוא לא מוצא קובץ pppd (אני מקווה, שאני מצטט את שם הקובץ נכון). 4. נסיון להשתמש ב-DrakeConf של מנדרייק (האם ה- drake הוא דרעק??
), מסתיים בלופ אינסופי, מאחר ואין שם שום מקום, להכנסת שם משתמש, סיסמה ולא ממש ברור איפה אני מכניס את כתובת השרת של נטויז'ן (ה- 194.90.1.5). 5. נסיון למצוא מדריך בכל האתרים המרכזיים של לינוקס בארץ, ב- web ובגלקסיות אחרות, נכשלו כשלון חרוץ.
אני אודה מאד לחברי הפורום אם מישהו, סוף סוף יעזור לי לחבר את הכלי הנפלא, גם לעולם החיצון. בתודה מראש, משה

זאינאל

New member
תתקין את pppd

ותשתמשב-drakconnect בשביל להגדיר את חיבור הרשת. לא ניסיתי אותו אף פעם על כבלים אז אני לא יודע אם זה עובד.

mrubnov

New member
מאיפה

אני מתקין pppd??? זה לא בדיוק מתקשר לי לשום חבילה, שאני מכיר. תודה, משה.

yaircarel

New member
תתקין את החבילה pptp-linux

תכנס ל mandrake control center ותתקין את זה דרך software ו install.

mrubnov

New member
אם הבנתי נבון..

אם אני מבין נכון את הנאמר, אז לפתוח רק את קובץ ה- tar.gz של נטויז'ן זה לא מספיק (למרות, שהוא מכיל pptp-linux), כי pptp-linux צורך קבצים נוספים לצןרך הפעלה במערכות שהן לא Red Hat. האם הבנתי נכון?? יום טוב וסליחה על ההטרדה, משה.

זאינאל

New member
החבילה נקראת ppp

יש גם חבילות ל-pptp, אבל אני לא יודע איזה להתקין בשביל כבלים או אפילו אם אלה החבילות המתאימות. בשביל לבדוק מה אתה יכול להתקין תריץ urpmi -y pptp .

למעלה