קיפודי לאב מיצי
New member
ממ אין לי כותרת לנושא...../images/Emo5.gif
טוב אז היי כולם/ן.. איך עבר היום ?
רציתי לשתף..יותר נכון, אני מקווה לקבל עצות טובות..אולי עזרה, לא יודעת..
לפני שנה וחצי, אולי שנתיים בערך, יצאתי מהארון. ספרתי לאמא ודודה. משפחה ליברלית, מקבלים את כולם בדיוק כפי שהם. אמא אפילו אימצה את החבר הכי טוב שלי שסולק מהבית בגלל שהוא הומו, סיפור גדול היה מזה. תארתי לעצמי שזה לא יהיה קל. הכנתי את עצמי למלחמה, כתבתי לה מכתב חריף ביותר.. והיא קראה אותו, בטח לקח זה זמן לעכל את זה. היא אמרה שבסדר, שאין לה בעיה. שמה שחשוב לה זה שאהיה מאושרת ובריאה. ובזמנו הייתה לי חברה ואמא דיי התנגדה לקשר הזה, אבל לא אמרה שום דבר בעניין.. עברו כמה חודשים מהיציאה מהארון והיחס שלה כלפיי השתנה. נהייתה חריפה, עוקצנית וצינית מתמיד. ביום של ה-"מריבה" גיליתי את פרצופה האמיתי. ממש יצר השטן האישה הזאת. במריבה היא ממש הטיחה בי את כל מה שהיא הרגישה, בטח שמרה את כל מה שהרגישה מאז היציאה מהארון. למה היא לא אמרה כלום ? ולמה כשכן אמרה משהו, היא אמרה את זה ככה ? חשבתי שהורים אמורים לקבל ולאהוב את הילדים שלהם בדיוק כפי שהם../: בקיצור, היחס שלה לא השתנה. אני פשוט סובלת בבית. לא משנה כמה אנסה לצאת, לא משנה כמה אנסה לעזור ולנסות לדבר איתה, שום דבר לא יעזור. היא בבועה שלה. לוקח לה יותר מידי זמן. ומה כבר אמרתי ? כולה ביסקסואלית :/ אין לי מושג איך להמשיך מכאן. אין לי מה להוסיף.. מה לעשות ? לא לעשות ? להגיד/לא להגיד ? :/
טוב אז היי כולם/ן.. איך עבר היום ?