ממתי זה נחשב איחור?

ממתי זה נחשב איחור?

בשנה וחצי שאני מנסה להרות המחזור שלי בד"כ 25-26 יום לפעמים היה 23 פעם אחת הגיע ל28 יום ותמיד כמה ימים לפני השטפון היו כתמים ודימום בנגוב... היום אני ביום ה 27,ושום כלום, אפילו לא כתמון.. ותאמינו לי, אני בודקת כל 5 דקות בערך... האם זה כבר נחשב איחור ואפשר לעשות בדיקת דם, (כי אם לא אני צריכה לחכות עד יום חמישי) ומתי אפשר לעשות בדיקה ביתית? תודה ואם אתן כבר מחזיקות אצבעות למישהי, אז תחשבו גם עלי. תודה, תודה

לבנה123

New member
../images/Emo45.gif תשובה

אם היה לך מעקב ביוץ החודש, אז תחשבי 14 יום מהביוץ. אם לא - לדעתי אפשר ללכת לעשות בדיקה, אבל הייתי עושה בדיקת דם ולא בדיקה ביתית... ובכל מקרה יעשו לך לא רק בדיקת בטא אלא גם פרוגסטרון ואסטרוגן, ואז אפשר יהיה גם לדעת (במקרה שזה לא) מה קורה עם המחזור. בכל מקרה - המון בהצלחה, ואני מחזיקה לך אצבעות.

לדעתי מוקדם מידי

אם יש איחור של יום במחזור טיבעי וללא טיפולים - אני חושבת שמוקדם קצת. יתכן שזה מהמתח - ויתכן הריון...אבל ביום אחד איחור - ניראה לי מוקדם מידי לרוץ לבדיקות. אם אינך יכולה להתאפק - תעשי בדיקה ביתית. אני חושבת שבדרך כלל נהוג לעשות בדיקת בטא להריון (טיבעי) לאחר איחור של 10ימים (אבל אני לא מעודכנת). אם את בטיפולים - ואת לוקחת כל מיני הורמונים שמשבשים לך את החיים זה סיפור קצת שונה.

EFRAT NIR

New member
שיהיה בהצלחה ,

אם את כל כך מתוחה לכי לעשות בדיקה , הבדיקה נעשת בדרך כלל 14 יום מהביוץ/מההזרעה/מההחזרה . שיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
מחזיקה לך אצבעות (אם כי אצלנו

היהודים זה לא ממש עובד
). אם הצלחת לזהות את הביוץ החודש, חכי 14 יום מהביוץ. אם לא, אז לכי תבדקי ביום ה29, כי אמחזור של 28 יום כבר היה לך. כמובן שאת יכולה לבדוק כבר היום זה לא פשע
, זה רק יכול להיות סתם בזבוז כסף ועצבים. אגב, למה בדיקת דם את יכולה לעשות רק ביום חמישי? מחכים לבשורות טובות
נועם

למעלה