ממש שקט

Boy Plunger

New member
ממש שקט

גם בפורום וגם בשוק. יש למישהו רעיון? אני כרגע עוקב אחרי הCADUSD. הזכרתי אותו כבר לפני שבועיים כאן ואני מחכה לסגירה יומית מעל 1.07. בהנחה וזה יקרה בימים הקרובים אני מניח שהיעד הבא יהיה באיזור ה 1.12-1.13. שווה לעקוב.

הצופה.

New member
כמו שאמרתי לך

אולי אתה מבין בשיטה שלך אך אין לך מושג בניהול הכסף וברור שיצאת מוקדם מידי ונכנסת מאוחר מידי אבל אם הרווחת אז אני מסיר את הכובע וביצעת מה שאמרת ולא רק אמרת כל הכבוד אגב אני נכנסתי באופציות ב85.5 וב- 86; בגלל הולוטיליטי שעלה לרמות גבוהות כבר ב 86.5 יצאתי

libertycm

New member
לא נכנסתי בסופו של דבר

כי ביום שלמחרת הגבוה של הנר לא נשבר ומבחינתי אם אין מומנטום אז אין עסקה. חבל שתתוכח עם עניין של ניהול כסף, אני מוכן לסכן 1% בשביל לקחת 0.4% בהתסברות של 90% ומעלה. אם אני אצטרך לחכות לטרייד של יחס סיכוי סיכון של 1:3 או 1:2 (כמו שאתה טוען) אז אני בחיים לא אסחור (שוב, בשיטה שלי). אני מניח שאתה יודע חשבון וראית כבר מה אמרתי לגבי ניהול הפוזיציה של ה USDJPY, עכשיו אם סיכנתי אחוז ולקחתי חצי פוזיציה מהשולחן אחרי 50 פיפס (אם אני לא טועה) ואת החצי השני אני סוגר ב 90.00 אז תראה כמה אני מרוויח. כל העניין של יחס סיכוי סיכון מבחינתי מגולם באיכות של הטרייד, אם הטרייד הוא איכותי אז אני אתוגמל בהתאם, השיא שלי שאני זוכר היה משהו בסביבות 1:2.5 וגם זה היה בהזזות של SL כל הזמן, אחרי שה SL שלי מוגן אני פשוט נותן לשוק להוציא אותי. שוק הפורקס הוא כל כך תנודתי שאם אני אחכה ליחס של 1:3 בלי להגן על עצמי קודם כל (לפצל פוזיציות או להזיז SL ל BE) אז אני באמת אפסיד את אותו אחוז. מבחינתי לסכן אחוז בשביל להרוויח 3 אחוז בלי להגן על עצמי זה להיות חזיר ולנסות "לעבוד" על השוק. בכל מקרה, חבל שהטרייד הזה לא הופעל אחרי יום כי היה פה רווח מאוד יפה (כאמור ב 90.00 אני כבר הייתי בחוץ לגמרי). זה הכל בכל מקרה

libertycm

New member
עוד משהו ששכחתי

אני רוצה לראות את הסוחר שהקרן שלו היא 200,000 דולר (לדוגמא) והוא יסכן אחוז מהקרן הזו בשביל לקחת 3 אחוז בלי להגן על ה SL שלו. בחשבון פשוט (ומאוד גס) אם יש לך קרן של 200,000 דולר ואתה רוצה להוציא משכורת (צנועה) של 10,000 ש"ח לחודש אז אתה צריך תשואה שנתית של בערך 17% (שוב זה תלוי כמובן בשער הדולר וכו'). עכשיו, אם יש לי טרייד שאני יודע שבהסתברות של 90 אחוז ומעלה אני ארוויח חצי אחוז על אחוז, לא היית לוקח את זה?. זה הכל עניין של הון עצמי, אין מצב שאפשר לסחור עם קרן של פחות מ 150,000 דולר על מנת להתפרנס מהשוק הזה.

הצופה.

New member
העובדה שלא נכנסת לעיסקה שהמלצת עליה

מדברת בעד עצמה ואתה יודע על מה אני מדבר לכן לא ארחיב

הצופה.

New member
לא ניכנסת כי אתה שפן

אתה מוכן לייעץ לכולם ולא לסחור כמו כל השרופים

הצופה.

New member
זה בדיוק הסיגנון המתאים לך

בטח אתה יושב עכשיו ומזיין לכולם במוח כמה אתה צודק בהמלצות שאתה לא עושה כי לא הופעל הטריגר לך תחזור לחור שמימנו באת עוד פלצן

Boy Plunger

New member
לקחתי ויצאתי ב89.5

יצא טרייד די נדיר מבחינת הוולטיליטי, לא כל יום אתה מוצא את עצמך על הצד הנכון עם נר מפלצתי כזה כמו ביום שישי.

למעלה