לא נכנסתי בסופו של דבר
כי ביום שלמחרת הגבוה של הנר לא נשבר ומבחינתי אם אין מומנטום אז אין עסקה. חבל שתתוכח עם עניין של ניהול כסף, אני מוכן לסכן 1% בשביל לקחת 0.4% בהתסברות של 90% ומעלה. אם אני אצטרך לחכות לטרייד של יחס סיכוי סיכון של 1:3 או 1:2 (כמו שאתה טוען) אז אני בחיים לא אסחור (שוב, בשיטה שלי). אני מניח שאתה יודע חשבון וראית כבר מה אמרתי לגבי ניהול הפוזיציה של ה USDJPY, עכשיו אם סיכנתי אחוז ולקחתי חצי פוזיציה מהשולחן אחרי 50 פיפס (אם אני לא טועה) ואת החצי השני אני סוגר ב 90.00 אז תראה כמה אני מרוויח. כל העניין של יחס סיכוי סיכון מבחינתי מגולם באיכות של הטרייד, אם הטרייד הוא איכותי אז אני אתוגמל בהתאם, השיא שלי שאני זוכר היה משהו בסביבות 1:2.5 וגם זה היה בהזזות של SL כל הזמן, אחרי שה SL שלי מוגן אני פשוט נותן לשוק להוציא אותי. שוק הפורקס הוא כל כך תנודתי שאם אני אחכה ליחס של 1:3 בלי להגן על עצמי קודם כל (לפצל פוזיציות או להזיז SL ל BE) אז אני באמת אפסיד את אותו אחוז. מבחינתי לסכן אחוז בשביל להרוויח 3 אחוז בלי להגן על עצמי זה להיות חזיר ולנסות "לעבוד" על השוק. בכל מקרה, חבל שהטרייד הזה לא הופעל אחרי יום כי היה פה רווח מאוד יפה (כאמור ב 90.00 אני כבר הייתי בחוץ לגמרי). זה הכל בכל מקרה