ממרח חומוס ביתי, הכיצד?

  • פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

geva

New member
ממרח חומוס ביתי, הכיצד?

שלום, אני מחפש מתכון לממרח חומוס ביתי (כמובן שאני אעשה אותו באהבה...)
 

geva

New member
אני בארמת מחפש את המתכון....

למישהו יש את המתכון?
 
לא ממש מתכון כתוב

אבל בסיס להכנת ממרח חומוס ביתי - לבשל חומוס גרגירים (לאחר השריה של לילה) עד התרככות. לטחון במעבד מזון את גרגירי החומוס ולהוסיף (לפי העין והפה) טחינה גולמית, שום כתוש, שמן זית, תבלינים. יש המוסיפים גם ביצה קשה. בתאבון.
 

geva

New member
תודה..... אולי לשף יש מתכון כתוב עם

כמויות מדוייקות יותר.....
 

אנהלה

New member
אולי, אבל... זה שף מחברת שטראוס, לא? הוא בטח היה מאוד שמח אם היית קונה חומס של חברת שטראוס ולכן אולי הוא לא יפרט את המתכון... דרך אגב, אני חדשה פה וקוראים לי אנה...
 

chef on line

New member
סלט חומוס ביתי

סלט חומוס מתוצרת בית להשרות 400 גר' גרגרי חומוס למשך הלילה. לבשל בסיר גדול עם הרבה מים ללא מלח כשעתיים עד לריכוך מלא של הגרגרים (לשמור מעט ממי הבישול בצד) לאחר ההתרככות יש לשטוף היטב את הגרגרים לקלף את גרגרי החומוס מקליפתם לטחון את גרגרי החומוס במטחנת בשר (טחינה דקה) לשים בקערה גדולה, להוסיף מעט ממי הבישול, מלח, כמון (כפית), 1/2 כוס טחינה גולמית, פלפל לבן, מעט שמן זית. ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם, ושום כתוש.
 

chef on line

New member
סלט חומוס ביתי

סלט חומוס מתוצרת בית להשרות 400 גר' גרגרי חומוס למשך הלילה. לבשל בסיר גדול עם הרבה מים ללא מלח כשעתיים עד לריכוך מלא של הגרגרים (לשמור מעט ממי הבישול בצד) לאחר ההתרככות יש לשטוף היטב את הגרגרים לקלף את גרגרי החומוס מקליפתם לטחון את גרגרי החומוס במטחנת בשר (טחינה דקה) לשים בקערה גדולה, להוסיף מעט ממי הבישול, מלח, כמון (כפית), 1/2 כוס טחינה גולמית, פלפל לבן, מעט שמן זית. ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם, ושום כתוש.
 
למעלה