ממצב אנשים אני חדש!

Dean OD

New member
ממצב אנשים אני חדש!

אני ממש מתעניין בכל הקטע הזה של אומנות הרחוב והגרפיטי וכל זה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. יש חוקים בקשר לאיך לכתוב וכל זה? 2. איך שומרים על דיוק כזה עם ספריי? כאילו תמיד יוצא לי מן כתמים כאלה מעפנים... 3. איך מתחילים לעבוד על כתובת? כאילו עושים סקיצה סבבה אבל איך מתחילים ממש לעבוד עליה על הקיר? זהו בעיקרון.. יהיה מגניב אם תגיבו תודה בכל מקרה

Dtiup

New member
../images/Emo152.gif

גראפיטי זה לא" מאאאגניב ולא שטיות כאלו.. זה הרבה מעבר.. בכל אופן כן יש חוקים.. יש דבר שנקרה בלוקים.. עיין בפורו ותבין מה זה.. בהתחלה זה נראה לא קשור ומעצבן אבל זהו הבסיס וככה תגיע רחוק.. ספריי אתה לא צריך עכשיו.. בהצלחה

סֵג

New member
hey

1. no. just no sniching, and some general respect. you can read ESPO's famous lecture to the young. thats pretty nice. sums it up good. 2. just being plain good graffucks (meaning - having expreince).. and having some caps. 3. its normal to make an outline first, then do the big fill-ins, then add whatever details or lines nessacery. but alas, youre free to reinvent it to suit yourself. i usauly dont graff like that.. and im cool with it, to the maximum.

למעלה