ממממ שאלה..

ממממ שאלה..

תראו.. מחר יום האהבה והכל.. לי עדיין אין חבר אבל יש לי שכן בקומה שלי(חעעעע) שהוא ממש מוצא חן בעיניי.. וכאילו.. לא יודעת אני יכולה לעשות משהו בנידון..? כאילו.. אין לי אומץ אפילו לדבר איתו אז.. למישו יש רעיון? אני יודעת שזאת בעיה סתומה לגמרי ובטוח שחלקכן יצחקו על זה אבל אני מדברת ברצינות וזה ממש קשה לי.. אשמח לעזרה ממכם!

Nastia03

New member
אמ...

אמ....לא יודעת תנסי לגשת אליו.. לדבר איתו או משהו ואז נגיד באמצע השיחה תגידי:"דרך אגב מה אתה עושה בט"ו באב" ואולי יצא משהו האמת אני לא יודעת ממש מה להגיד לך כי לא קרו לי מקרים כאלה שבת שלום! נסטיה

תראי

את רוצה שיהיה משהו ואת לא רוצה לדבר איתו, אז איך? כמה זה אפשרי אם את רוצה שיהיה משהו אבל לא מוכנה לקום ולעשות את זה?! בחיים צריך אומץ,כדי להשיג דברים שאת רוצה, אם אין לך את האומץ ללכת ולדבר איתו ולהציע לו לצאת אז איך את רוצה שזה בעצם יקרה? תחשבי על זה.

homart

New member
../images/Emo45.gif

כמו תמיד דרי שלנו צודקת.... "לא נעים" מת מזמן.... בשביל אהבה צריך קצת להתאמץ... בהצלחה ושבת שלום!

יקירה

תנצלי את יום האהבה להתחיל את הקשר .בדורינו לא צריך לדבר בשביל להתחיל קשר כלומר מספיק שתגידי לו אהלן בחורציק מה השעה ותחייכי יפה אם את מענינת אותו וזה לא רגש רק מצידך זה ישר יתחיל לזרום.בהצלחה.

../images/Emo45.gifראסמי.את האמת אני יאמר לך,

הוא לא ידפוק על דלת ביתך כשאת לבושה בטרנינג סקסי למדי לבקש סוכר ויביט בעינייך ויתאהב... מצטערת לאכזב-זה לא הולך כך
תפעלי. זריז. "מה אתה עושה ביום האהבה?" זרמי איתו ועם השיחה... אין ממה להתבייש. בהצלחה!

חחח.. מוכר לי!!!

גם אני הייתי (או אולי דלוקה?! לא החלטתי) דלוקה על השכן מהקומה שלי-ושמעי קטע, לא עשיתי כלום בנידון! ודי חבל.. פשוט.. אבל לי לא היה אומץ והפסדתי.. אולי אני עוד יעשה משהו אבל אצלנו זה פשוט שלא ראינו אחד ת'שני כבר חודש אם לא יותר.. אני לא בבית, וכנראה שכשאני כן הוא לא או משהו.. אז אין לנו איך לדבר חוץ מלדפוק בדלת-ודי דפוק אם לא הוא יפתח או אם אמא שלו תהיה מאחוריו. אבל אני יכולה לומר לך שאני די נדפקתי בזה שאין לי אומץ. אבל אנחנו מדברים יותר כשאנחנו מתראים-בזכות חלק מפה שנתנו לי ת'אומץ הקטנטנן. אז יאללה לכי לעשות עם זה משהוווו בהצלחה בובה! תודיעי מה נסגר ומה יצא אם יצא ואם לא..

shir276

New member
עם טיפת אומץ

את עדיין יכולה לעשות לעצמך ט"ו באב מושלם! לכי דברי איתו ותציעי לו לבוא איתך לאיזה מקום עכשיו.. בהצלחה!

למעלה