ממליצה על סרט א-מיני

Xylophone

New member
ממליצה על סרט א-מיני

הוא לא א-מיני כי יש בו דמות א-מינית. הוא א-מיני כי אין בו אף קטע מיני/רומנטי והוא קרררר
הסרט נקרא: קר עד העצם יש לי קישור ישיר אבל הוא באנגלית בלי תירגום והאנגלית קשה. בכול מקרה תחפשו אותו בגוגל או תורידו או תלכו לקולנוע. הוא מוצג עכשיו במקומות מוגבלים. אני מאוד ממליצה!!! אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי. והבחורה שם ממש לא בחורה טיפוסית.

Xylophone

New member
ברבור שחור

מישהו ראה את הסרט? הזדעזעתי וסגרתי באמצע (נחשו באיזה קטע
) הסרט מלא הטרדות ורמזים מיניים אם הייתי במקום נטלי פורטמן הייתי בורחת מזמן מהמקום הזה ומהמורה הזה

Berethor

New member
נטלי פורמן לא רק שלא תברח משם

על סט הסרט הזה היא הכירה את בן זוגה לעתיד.

Xylophone

New member
והתכוונתי במקום הדמות שהיא משחקת

לא במקום השחקנית. הדמות מאוד חלשה.

Xylophone

New member
וגם במקום השחקנית

לא הייתי משחקת כזה תפקיד אבל לא חשוב

Berethor

New member
אף אחד לא היה לוקח אותך לתפקידים כאלה במלא

אל תדאגי..

Berethor

New member
קבלי תיאור מהויקי

"נינה רוקדת את הברבור השחור בתשוקה ובחושניות וזוכה למחיאות כפיים סוערות."

avi1283

New member
התכוונתי לראות

אבל שמעתי שיש שם את מה שכתבת וויתרתי.

p019

New member
אני לא חשבתי לראות כי ציפיתי שהוא יהיה כזה

אני חושבת שזה אחד החלקים שהכי מעצבנים אותי כמינית בעולם מיני - העובדה שכשהם "מתמודדים" עם מין ב"אומנות" אז זה... אני אפילו לא יודעת איך לקורא לזה. "שבירת מוסכמות"? "להתמודד אם מה שהחברה מסתירה"? רק שהיא לא מסתירה כלום כבר שנים. אז ה"אומנות" צריכה להפוך יותר קיצונית ויותר מוגזמת - כמו הסרט הנל - שרק מה פרומו רציתי לברוח. איפה בדיוק הגבול בין פונוגרפיה לאומנות? לדוגמה - כל הציורים הללו של נשים ערומות מהמאות הקודמות. אני חושבת שכבר היה לנו דיון בנושא.

עלאק....

הפסל של דוד המלך נטול ארוטיקה לחלוטין. בגלל זה שמעתי פעם גבר הומו מדבר עליו בצורה .. אממ... צנזורה..

Berethor

New member
הפסל נטול ארוטיקה, זה שצפה בו לא..

גוף האדם הוא לא ארוטי מטבעו, זה איך מציגים אותו ואיך האחרים רואים אותו. יש אנשים שיתלהבו בכל חלק גוף חשוף, לא דווקא עירום מלא, יש שלא, בתור דוגמא לא חושב שיש מישהו שחושב שתמונות של אנשים מורעבים ועירומים הן אירוטיות.

אני נגד חשיפה מלאה גם של אנשים מורעבים

זה הרבה מעבר לארוטיקה. זה פשוט פולשני ולא לעניין. באומנות זה פשוט מנוצל לרעה, כל נושא העירום הזה.

Larik

New member
זה שיש אנשים שיש להם רק סקס בראש

לא אומר שמיכאלנג'לו חשב על בובת מין ענקית בזמן שהוא פיסל אותו.

למעלה