ממוצע ציונים נדרש ללימוד באוניברסיטה

alex188

New member
ממוצע ציונים נדרש ללימוד באוניברסיטה

שלום אני מתחיל עכשיו ללמוד לפסיכומטרי, ורצתי לשאול לאיזה ציון פסיכומטרי אני צריך לשאוף כדי להתקבל ללימודי משפטים באוניברסיטאות. יתר על כן צריך לשפר גם כמה בגרויות. בפורמים אחרים הביאו לי כל מיני לינקים לבדיקת סיכוי קבלה - מה שלא ממש עוזר לי, כי אין לי עדיין ממוצע בגרויות וציון פסיכומטרי. אז אשמח לעצות לגבי ציונים שאני צריך להשיג. תודה רבה.

B L I M P

New member
תראה

ככל שתקבל ציון יותר גבוה תשפר את האפשרויות שלך. קח בחשבון שלא בכל אוניברסיטה מחשבים קבלה בצורה זהה -באת"א עושים 50-50 בין פסיכו ובגרויות ואילו בעברית נותנים לפסיכו 70 אחוז. אם אתה רוצה להיות בטוח, ובהנחה שהבגרויות שלך סבירות (מעל 10) אז נראה לי מעל 700 או אפילו 690 יבטיח לך מקום. אבל שוב, מאוד קשה ככה לדבר באויר, ונראה לי כדאי פשוט לשאוף להכי טוב שאפשר.

rikog

New member
לדוג' בעברית

לדוג' לעברי בירושלים, אם נרשמים בזמן (עד אפריל כמדומני): אם תקבל בסביבות 680-700 בפסיכו', תצטרך לדעתי לפחות 105-6 בבגרות ואפילו יותר על מנת להתקבל :) ככה גם בת"א, ובבר אילן קצת פחות ולגבי ממוצע בגרות: איך אין לך עדיין? ניסית לחשב?

rikog

New member
שיפור בגרויות.... ../images/Emo9.gif

אני לדוג' עבדתי עם גרף סיכויי הקבלה של האוני' העברית בירושלים , תזין לעצמך את כל הבגרויות, ואז תראה איזה בגרויות הכי כדאי לך לשפר או להוסיף! אני שיפרתי מבגרות של 98 לממוצע 108+ . צריך להשקיע הרבה,אבל אם מתחילים מספיק זמן מראש- למשל להתחיל בפברואר ללמוד לבגרויות ביוני - אפשר בהחלט לשפר את הממוצע באופן משמעותי. בהצלחה

למעלה