מלח על שניצל?

bigwave2000

New member
מלח על שניצל?

רציתי לדעת אם אפשר להשים מלח על שניצל כדי שיתקשה
 

bigwave2000

New member
עוד שאלה

אני יקנה היום שניצל, אפשר להשים רק מלח עבה או מלח רגיל גם טוב? וכמה זמן אחרי שאני שם מלח אפשר כבר לדוג?
 
על קצה המזלג

הכוונה שלך לחזה עוף/הודו....... מלבד בדייג של טלויזיות, לא היו לי הצלחות עם חזה עוף, זה נחשב כפיתיון זול שהשתמשתי בו רק כשהידיים רעדו
ולא היה פיתיון אחר זמין. בערך 3-4 שעות לפני הדייג להניח את החזה על נייר עיתון ולכסות במלח גס. לקנות רק 150 גרם של חזה עוף, ואחרי השימוש לזרוק.
 
הרשה לי לחלוק עליך מעט../images/Emo119.gif

השניצל אצלי הוא לא פיתיון SOS . אני דווקא בא איתו מראש. עלו בחכתי לא מעט סרגוסים ומרמירים נכבדים שחשקו בשניצל, ופה ושם גם דניסים. אך זה נדיר יותר. אני דג בעיקר בשעות הלילה, ואולי יש לזה אפקט שונה. המתכון שלי -- שניצל הודו שהוא קשה יותר מהעוף, מעט מלח גס. ואם אתה מהדר, שים שמן של קופסת סרדינים או טונה. בהצלחה .. מיאו.
 
למעלה