מלח אפסום והריון

מלח אפסום והריון

לפני יומיים התחלנו פעם ראשונה שימוש במלח אפסום ועדו, שעושה לפעמים בעיות בלילה ישן מדהים (ישנתי טוב אחרי ההרצאה של צחי!!) וגם היום התעורר בשמונה!! שזה מאד נדיר (למרות שאתמול לא עשינו אמבטיה- אני לא יודעת אם זה מזה). היום דיברתי עם גיסתי על זה ופתאום חשבנו שאולי זה יכול לעזור בשינה של הבת שלה בת השנתיים שעושה צרות בהרדמות ובמשך הלילה. אני משערת שאין הגבלה לעשות לילדה אמבטיה - אבל אמא שלה שהיא בחודש שביעי להריון עושה איתה את האמבטיות - האם יכולה להיות בעיה עם זה או שעדיף לחכות עוד קצת אחרי הלידה ולנסות אז?

טל 0 0 0

New member
אין לי מושג לגבי הריון

אבל אני יכולה להגיד לך שכשאני עושה לבן שלי אמבטיות עם מלח אפסום יש לי תחושה מאוד מאוד לא נעימה ביד שנמצאת בתוך המים. אני מרגישה תחושת נימול ביד, מין קהות , משהו שדומה להרדמה מקומית חלשה כמו התחושה של הפה שמתעורר לאחר טיפול שיניים. אני משערת שהחומר הזה עושה לי משהו. אולי אף תגובה אלרגית. לכן, כשאני עושה לבן אמבטיות כאלה (לא הרבה) אני עם כפפה על היד.

ליתר ביטחון שתעשה רק לילדה אמבטיה או תמרח על

היי מיכל, הצלבתי מידע על מלחי אפסום=מגנזיום סולפאט והריון ואין תשובה חד משמעית, אבל, אני יודעת שמגנזיום זה משמש להרפיית צירים מוקדמים, כך שלדעתי, אין סיכון, אבל עדיף שתתייעץ עם הגיניקולוג שלה ועד אז, תעשה לילדונת אמבטיה בגיגית, ולא באמבטיה הגדולה, או תמרח עליה, אחרי אמבטיה, כי כזכור, באמבטיה, אסור לערבב עם סבון וכשמורחים אחרי, לא מערבבים עם קרם. באחד הקישורים, ראיתי אזהרה שהמוצר לא יעיל, אם נותנים אנטיביוטיקה- שימו לב! לעומת זאת, מגנזיום סולפאט בזריקות, מקטין סיכונים ברעלת הריון. מצאתי גם המלצה על הטיפול בהמשך ההריון, אחרי חודש שלישי. אישית, אני משתמשת במלח על בסיס יומי, אחרי מקלחת. מאד מוצלח והמלצתי כבר לרוב ההורים. שווה בהחלט, כי לרוב ההורים, יש חלק מהקשיים הדומים לילדיהם, כך שזה רק יכול לעזור.

תודה על התשובות

כמו שאני מכירה את הילדה היא לא תסכים לעשות אמבטיה לבד! נראה לי שכדאי לחכות עוד חודשיים ואז לנסות. דרך אגב, לי יש תחושה מאד נעימה בידיים כשאני עושה לו אמבטיות עם המלח.

debitz

New member
אפשר למרוח את המלח על הגוף עם שמן?

פעם פרסמתם מתכון להכנת משחה מהמלח הנ"ל. האם זה משנה איזה שמן? אני זוכרת שאמרתם שמן קוקוס, אבל נראה לי שגם שקדים זה טוב, אני אנסה למצוא אורגני. מה את אומרת תלמה, לזה התכוונת כשכתבת אחרי האמבטיה?

כן, פשוט לביצוע וללא כימיקלים= מלח+שמן אורגני

יותר פשוט ובריא, וללא חומרים משמרים, הנמצאים במוצרים המוכנים, וגם ללא הפראבנים והזבלים. אם רוצים מוכן, למייק יש מוצר שחודר עור טוב יותר, עם נשא. אני "חוסכת" לילדם מה שאפשר. השתמשתי בשומשום שנספג טוב ולאחרונה באובליפיכה.

JacobSk

New member
חבל מאוד תלמה שאת מחמירה על המוצרי של קירקמן

שקל להשתמש בהם והם עבדים די טוב.אין הרבה אנשים שיכולים לבזבז זמן להכנת מישחה וגם לא פשוט לעשות אותה במרקם טוב לשימוש ומה שקורה אנשים מפסיקים להשתמש בדבר שבעמת יכול לעזור.בקרמים של קירקמן לא יותר חמרי משמר שיש בגלוטטיון של מייק או שבקרם גוף לילד סטנדרטי שרובם משתמשים.על הקרמים של הקירקמן גם אבץ ו גם מגנזיום יש תגוכות טובות גם מהורי של פורום וגם מחו"ל

למעלה