מלון Grand Newport בבודרום

phen phen

New member
מלון Grand Newport בבודרום

אנחנו 3 חברה בני 26 מתכננים נסיעה לבודרום קראתי מספר ביקורות חיוביות על המלון, אבל מדאיג אותי שזה מלון 4 כוכבים ואני רואה שהשם לא ממש נפוץ בפורמים השונים. מישהו שמע עליו? איזה מלונות יכולים להתאים לנו שם? שלא יהיה רחוק מדי מהמרכז ומחוף הים.. ועדיין שיהיה מקום נחמד עם נוף יפה ואוכל טוב. ועוד שאלה, אני מתלבט בין 4 לילות ל5.. יש מספיק פעילות באזור לשישה ימים או ש4 לילות זה מספיק?

phen phen

New member
וגם לגבי Majesty Belizia

האם המלון מתאים לצעירים? איך הנגישות למרכז העיר ולחוף ים?

טליה ג

New member
גם מלון מצויין

ומתאים לכל הגילאים, גם לצעירים. הוא לא נמצא בבודרום עצמה אלא ב-İçmeler, כ-4 ק"מ מבודרום, אבל יש דולמושים במחירים מצחיקים שיוצאים כל 10 דקות ונוסעים מ-İçmeler לבודרום ובחזרה בין השעות 7 בבוקר ל-2 בלילה. חוף הים ממש מתחת למלון, במרחק הליכה קצר.

טליה ג

New member
שמעתי עליו דברים טובים

השירות אולי קצת איטי ולא הכי יעיל, אבל המלון עצמו טוב מאוד, האוכל מצויין, וגם המיקום טוב. המלון נמצא במרחק 10 דקות הליכה מחוף הים, ובכל מקרה יש שירות מוניות חינם מטעם המלון לחוף. יש במלון דיסקוטק והרבה הפעלות, ובכל מקרה הוא נמצא במרחק 3 ק"מ בלבד מבודרום (המלון נמצא ב-Gümbet, פרבר של בודרום, שאהוב משום מה דווקא על הולנדים) ויש דולמושים (מיניבוס שירות) בתדירות גבוהה. מבחינת מה שיש לראות בסביבה, 4 לילות זה בהחלט מספיק, מצד שני למה שלא תעשו לכם חופשה נינוחה, תלכו הרבה לים ולבריכה ותעבירו את הזמן בכיף? מי שנוסע לבודרום, עושה זאת יותר בשביל האווירה והמנוחה ופחות בשביל הטיולים בסביבה, אלא אם כן עושים טיולי יום ארוכים יותר ומרחיקים עד Fethiye ולקברי המלכים בהר, ל-Ephesus שיותר קרובה לקושדאסי, לבריכות התרמיות ב-Pamukkale וכד'.

phen phen

New member
ומה לגבי ISIS hotel?

תודה על התגובה מה לגבי המלון הנ"ל, הוא טוב? מתאים לצעירים? מבחינת תקציב מתאימים לנו 3 מלונות Grand Newport ISIS Hotel Majesty Belizia אני מבין ששני הראשונים נמצאים באזור Gumbet והשלישי אמרת נמצא באזור Icmeler איזה אזור עדיף לדעתך? לכולם נגישות נוחה למרכז העיר? אני גם רואה שהחופים בבודרום לא גדולים כמו באנטליה למשל, ובבליזיה יש בכלל רמפה במקום חול, זה נכון?

טליה ג

New member
Isis לא משהו

האוכל סתמי ולא מגוון, השירות צולע, והם גם קמצנים וכל דבר כרוך בתוספת תשלום. אבל אני מכירה אנשים שהיו שם ביולי האחרון ומאוד נהנו. נראה לי שזה תלוי מאוד בהתרשמות האישית של כל אחד, וגם בתקופה, בעומס וכד'. ה-Isis נמצא גם הוא ב-Gümbet. בעיקרון קשה לי לומר איזה איזור עדיף, Gümbet או İçmeler. מ-2 האיזורים יש תחבורה מצויינת למרכז בודרום. בבליזיה אכן אין חול אלא רמפה שממנה יורדים ישר למים, אבל האם זה מאוד עקרוני בשבילך? המלון עצמו אחלה, וגם הבריכות נהדרות.

phen phen

New member
תודה טליה ועוד שאלונת

מה את אומרת על Bodrum Resort Hotel? זה תוספת של 85$ (ל5 ללילות) על פני Majesty Belizia, שווה את ההשקעה?

טליה ג

New member
מה השם המדוייק של המלון?

WOW Bodrum Resort? Yasmin Bodrum Resort? Resort Dedeman Bodrum? יש כמה מלונות ששמם כולל את המלה Resort. בכל מקרה, אני חושבת שכדאי לכם ללכת על ה-Majesty Belizia שהוא מעולה בכל מקרה!

phen phen

New member
WOW Bodrum resort

זהו השם המדוייק הייתי במלון Fame Lara באנטליה שגם הוא נחשב לדה-לוקס והוא היה מרשים מכל הבחינות אני פשוט לא כל כך יודע מה שונה בין מלון 5 כוכבים ל5 דה לוקס למשל קראתי שבWOW יש דיסקוטק לא רע, בריכה ענקית והבנתי שספורט ימי שם בחינם לעומת זאת בBelizia אני מבין שספורט ימי רק בתשלום

טליה ג

New member
נכון, לגבי הספורט הימי אתה צודק

ה-WOW Bodrum resort גם הוא מעולה, וכל מי שאני מכירה שהיה שם, חזר מלא שבחים.

Samenloop

New member
../images/Emo53.gif מידע על מלון Imga באיסטנבול../images/Emo35.gif ../images/Emo51.gif

אמנם יצא לי לחקור עליו קצת, אבל משהו מבלבל אותי.... בדקתי באתר המפות של Google כדי לראות איפה המלון, ומסתבר שיש שני רחובות בשם Mustafa Kemal Caddesi. האחד במזרח העיר, רחוק משכונת ארטקסאי לדעתי, השני לא רחוק מה-Golden Horn ולדעתי הוא ממוקם שם, למרות שאני מודה שהתעצלתי להתקשר למלון ולשאול מה הדרך העדיפה להגיע למלון... רציתי לשאול אם מישהו ביקר במלון הזה אי פעם
הבנתי שמדובר במלון די פשוט אבל חביב, יחסית רחוק ממרכז העיר התיירותית. מישהו יכול להרחיב עליו
אשמח לכל הערה והארה שהיא, כולל מידע לגבי תחבורה ציבורית. ועוד דבר - האם יש בעיה להוציא נוזלים כלשהם ביציאה מטורקיה בתיק היד שמעלים למטוס
מישהו נתקל בבעיה כזו
בתודה מראש על כל התשובות

טליה ג

New member
המלון נמצא ברובע Aksaray

בעיר העתיקה, במרחק הליכה לכל האטרקציות התיירותיות. מדובר במלון מאוד פשוט ופונקציונאלי, אבל משרת את מטרתו, וכמובן זול. הנה האתר הרשמי של המלון. אם תלחץ בתפריט על Location תראה את המיקום המדוייק שלו על המפה. לרוב המקומות אפשר להגיע ברגל או בחשמלית. לגבי לקיחת נוזלים בתיק היד, עד כמה שידוע לי מותר להעלות למטוס בקבוקונים של עד 100 מ"ל.

Samenloop

New member
../images/Emo51.gif

את האתר של המלון ראיתי, לקח לי קצת זמן להתמצא, עם הנקודות שם...
תודה גם על המידע לגבי הנוזלים, סייעת לי מאוד
יום טוב.

לגבי המלון טליה כבר ענתה

לדעתי אקסאראי זה מיקום טוב למלון - בעיקר אם מתעניינים בהיסטוריה. לגבי נוזלים - עכשיו כשנסעתי וכשחזרתי לא היתה בעיה לעלות עם כל בקבוק שאני רוצה, כולל שתיה ובושם.

PennyLane

New member
ומה עם golden sunset?

ברור לי שזה מלון זול ופשוט... אם אנחנו שתי בנות שכולה רוצות מקום לישון בו, ושיהיה קרוב לים-> זה מתאים? כמה זה קרוב לעיר? תודה..

טליה ג

New member
זה לא סתם מלון פשוט

המלון מטונף, החדרים מלאים עובש, והאוכל גרוע. הוא לא נמצא בבודרום עצמה אלא על יד עיירה בשם Turgutreis שנמצאת במרחק כ-20 ק"מ מבודרום. יש לציין שהוא שוכן ממש ליד הים ויש לו חוף פרטי, וזה אולי היתרון היחיד שלו.

למעלה