מלון קונטיננטל בת``א

שידוכית

New member
מלון קונטיננטל בת``א

בנים, האם יצא לכם להפגש שם? אם כן, האם התשלום לישיבה שם גבוהה ביחס לבתי מלון אחרים??

t r y i n g

New member
לא..

ציטוט של מי שלקח אותי לשם. דוקא יש מקום ממש טוב מול צרלס קלור ומשום מה היה שם ממש ריק, וממש נחמד. מישו יודע את שם המלון? מול המרפסת העגולה לכוון החוף

GRIL MEN

New member
דויד אינטר..שני בקבוקים מים או קולה

לא ניראה לי שזה משנה איזה בקבוקים.!באיזור25/35אני לא זוכר בדיוק!!אבל לא כזה יקר!

GRIL MEN

New member
``כן מנסיון אישי``.!נורמלי לחלוטין

אני אומר אתזה בתור אחר שלומד!ואם את רוצה יותר זול צמוד לזה יש דן פנורמה אומנם לא ניראה משהו!

שידוכית

New member
אם אני לא טועה

דן פנורמה הוא ברמה של בית הארחה... הכל שם נורא ישן וחסר צבע... פעם ביקשתי להפגש שם, לשם גיוון. וממש התאכזבתי כשגיליתי את הרמה שם...

GRIL MEN

New member
חחחח...צודקת יותר נכון הוא אכסנית

נוער.!פעם אחת רצתה שאפגש איתה שם אז הסכמתי!אני גם ככה רגיל לפנימיה בישיבה אז לא כזה הפריע!(<;

GRIL MEN

New member
מעדיף לעשות באינטר דויד שלוש פגישות

מאשר לעשות פגישה אחת במצודת דויד בי`ם!חחחח....שמה למי שלא יודעת זה ניחשב שתי הזמנות והמחיר הוא100שח.!קצת מוגזם על כוס מים לא?או ביגלל שיש מחסור במים?חח

במצודת דוד

זה 100 שח, רק אם אתם יושבים במסעדה.... מה שכן, אפשר לקנות שם מים במסעדה TO-GO, ולשבת בלובי מחוץ למסעדה, ליד המדרגות. יש שם כסאות ושולחנות לזוג.... ואז אתה משלם רק על המים....

חושבת25

New member
מלון מאד יפה ונחמד לפגישה

לא נראה לי שהמחירים שם גבוהים בהרבה ממקומות אחרים.אמנם לא שילמתי,אבל לא שמעתי דיבור בנושא הזה.

אגב, בתי מלון...

יש רבנים שכתבו שלא להיפגש בבתי מלון מסיבות של צניעות למשל בספר ילקוט יוסף, שובע שמחות חלק א' (מהדורת תשנ"ח, עמ' לג) הפגישה העדיפה בעיניי היא בבית קפה שקט מאוד או בבית פרטי של איזה חברים או משהו כי בבית מלון כולם רואים מי יוצא עם מי וזה מאוד לא נעים וגם פוגע ב: "אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין" ואגב, מנהג בחור ובחורה הנפגשים בבית מלון והשיחה זורמת להביט על זוגות אחרים ולומר כי הבחור ההוא מתאים דווקא למישהי אחרת.. סתם.. זה בדיחה כמובן

אני אגיד לך מי המציא

מי שהמציא את כל מיני הדברים שישנם בעולם החרדי ואין לזה שום מקום לא במקורות ולא בנוהג שהיה נהוג בעולם החרדי מאז ומעולם זה פשוט נובע מגאווה מחפשים כבוד בתי מלון, לובי.. כמו איזה פגישה עסקית

חושבת25

New member
ממש לא זו הסיבה

אני לא מוצאת במלון שום גאווה.בסך הכל בלובי של מלון אתה יושב כמו בבית על ספה ואווירה נעימה ולא מאד אינטימית.בית קפה שאגב אני כן נפגשת בבתי קפה ובעוד מקומות,מתאימים יותר לחברה שמנוסים בפגישות ולא ילחצו.אחרי הכל אם הבחור נחמד והאווירה נעימה,באמת לא מאד משנה איפה יושבים.

למעלה