מלון בפריז

tmpwrtr

New member
מלון בפריז

שלום,

אנחנו זוג עם ילד קטן, מתכננים לטייל בפריז במחצית השנייה של אוגוסט ומחפשים מלון. חיפוש בבוקינג על פי האזור שרצינו (רובע 8), שאר מאפיינים וציוני ביקורות העלה מלון בשם Hotel Le 123 Elysees של רשת Astotek, והמלון גם היה גמיש לגבי גיל הילד (אמרו ש-3 גם תופס מבחינתם כ"עד גיל 2 בחינם").

האם מישהו מכיר את המלון ו/או יודע להמליץ ו/או יש לו המלצות על מלון אחר ?

אגב, נראה שהזמנה ישירות דרך האתר שלהם הרבה יותר משתלמת מאשר דרך בוקינג ודומיו, האם יש סיבה להסס לדעתכם ?

תודה מראש.

אני חושבת שאם זהו האזור המועדף, נמצא מלון, ראיתי אכן

שהביקורות טובות (רק דעו שחנויות ומסעדות בסביבה יקרות), אני חושבת שאין סיבה להסס.
אני בעצמי לא מהססת. לאחר כ-12 ביקורים מאז 2003, מעולם לא חזרתי על שהות במלון. תמיד נהניתי להחליף מלון וסביבה, מה גם שהמחירים משתנים; המלון שאהבתי ב-2013 והייתי שמחה לשוב אליו עכשיו, רוצה מחיר גבוה ממה שהיה אז, שאיני מוכנה לשלם.

גם המלון שאני לנה בו בקרוב הוזמן באתר של אסטוטל, שנראה לי מיזם יחסית חדש. אולי קיים כבר שנים אבל הוא אסף אל מתחת למטרייתו מלונות שהיו עצמאיים בעבר. גם אני מצאתי שהמחיר שהוצע לי באתר והתנאים, טובים הרבה יותר, האתר מציע ארוחת בוקר חינם וגם המחיר היה טוב יותר. בהתאם לכך שהמלון פופולרי וחוות הדעת עליו טובות, אני לא מהססת כלל. יכול להיות שמלונות מעדיפים שלא לשלם את העמלה לבוקינג ולכן מציעים תנאים טובים יותר אצלם באתר.

עוד משהו: כדאי לעשות רשימה של מסעדות מראש. כי חלקן סגורות

באוגוסט, אם כי המחצית השניה של החודש טובה יותר מבחינה זו. בכל אתר של מסעדה צריך להיות כתוב מתי היא סגורה. אפשר לקחת את האתר הזה ולחכות מתי תתעדכן הרשימה לשנה זו, כי הקיימת נכונה לשנה שעברה, אם נכון להסתמך על ה-URL של העמוד:
http://parisbymouth.com/restaurants-open-paris-august-2016
סביר להניח שפחות מסעדות אתניות ייסגרו באוגוסט, כמו סיניות, מרוקאיות, אפריקאיות, הודיות.

YosMan1

New member
מנסיוני, איפה המחיר הזול, באתר המלון או בבוקינג, זו שאלה

שהתשובה אליה משתנה כל יום ואפילו כל שעה.
זה לא משנה באיזה מלון מדובר ואין לזה שום משמעות, רק ענייני שיווק.
תמיד כדאי לבדוק גם באתר המלון וגם בבוקינג ודומיו.
לפעמים המלון יוצא במבצע (בדרך כלל צריך להירשם למועדון המלון כדי לראות את המבצעים) ולפעמים בוקינג יוצא במבצע. הם כל כך חזקים שהם לא שואלים את המלונות בכלל. ולפעמים זה בתיאום כדי למכור מלאי מת של חדרים.

למעלה