מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
הוא בקושי כותב כאן ולא מעצבן אנשים ,למה שיהיו לו כמה ניקים?בכל הניקים?
הוא בקושי כותב כאן ולא מעצבן אנשים ,למה שיהיו לו כמה ניקים?בכל הניקים?
תשאל אותוהוא בקושי כותב כאן ולא מעצבן אנשים ,למה שיהיו לו כמה ניקים?
לך יש 2 ניקים(אולי יש יותר גם לותיקים שמכירים את השני...) כי היה לך התקלויות עם אנשים אז את באה לפעמים עם השני בשביל לראות איך יגיבו שלא יודעיםתשאל אותו
אתה שוב מוכיח שאתה לא מבין כלום.לך יש 2 ניקים(אולי יש יותר גם לותיקים שמכירים את השני...) כי היה לך התקלויות עם אנשים אז את באה לפעמים עם השני בשביל לראות איך יגיבו שלא יודעים
מי את,אבל הוא לא היה אף פעם בשום התקלות,הייתי זוכר.
הוא נתן לנו סיכוי אחרון לעשות לו מזל עם הלוטו וש"נכשלנו"...
גם את לא מבינה,למשל שנתנו להם להיכנס בכוונה...אתה שוב מוכיח שאתה לא מבין כלום.
בוקר טוב בובה, הכל בסדר ? פרשתי אבל נכנסתי במיוחד להגיד לך בוקר טובבכל הניקים?
אני מניח שפעם אחרונה היא הייתה באמת בובה לפני 50 שנה...בוקר טוב בובה, הכל בסדר ? פרשתי אבל נכנסתי במיוחד להגיד לך בוקר טוב
ושוב אתה מוכיח שאין קשר בין ההנחות שלך למציאות.אני מניח שפעם אחרונה היא הייתה באמת בובה לפני 50 שנה...
אתה לא זכית אבל אנחנו זכינואוקי. לא זכיתי. אז אני עומד במילה שלי ופורש. ביי
גבר, אני נותן לזה עוד הזדמנות כי יעני עשיתי חישוב שאם לא זכיתי הפסדתי את כל הכסף שהשקעתי אז אני חייב להמשיך להמר כדי להחזיר את ההשקעה, יעני מכיוון שזו הגרלה ממשלתית אני נחשב לאזרח טוב !אוקי. לא זכיתי. אז אני עומד במילה שלי ופורש. ביי
החשיבה הזאת מעידה על התמכרות להימורים. שזאת בעצם מחלה.גבר, אני נותן לזה עוד הזדמנות כי יעני עשיתי חישוב שאם לא זכיתי הפסדתי את כל הכסף שהשקעתי אז אני חייב להמשיך להמר כדי להחזיר את ההשקעה, יעני מכיוון שזו הגרלה ממשלתית אני נחשב לאזרח טוב !
גבר, יש commit ל"stop gambling", יעני מחצות אין יותר הימורים, ואם גנבו ממני ישלמו כמו תמידהחשיבה הזאת מעידה על התמכרות להימורים. שזאת בעצם מחלה.
ברצינות, לך תבקש עזרה על ההתמכרות שלך.גבר, יש commit ל"stop gambling", יעני מחצות אין יותר הימורים, ואם גנבו ממני ישלמו כמו תמיד
גבר, אולי ארשם לקורס אונליין להגמלות, יעני עכשיו נותרה אצלי רק התחושה שגנבו ממניברצינות, לך תבקש עזרה על ההתמכרות שלך.
אני מבין שאתה מסתיר את שמך האמיתי שהוא https://www.one.co.il/Article/201822.htmlגבר, אולי ארשם לקורס אונליין להגמלות, יעני עכשיו נותרה אצלי רק התחושה שגנבו ממני
אני מבין שאתה מסתיר את שמך האמיתי שהוא https://www.one.co.il/Article/201822.html
גבר, בסוף מלאתי פעם אחרונה טופס להגרלה בשלישי ושוב פעם לא זכיתי אז יעני אני גם פורש מהפורום ! תחזיק מעמדברצינות, לך תבקש עזרה על ההתמכרות שלך.
כבר לפני ששלכת אותו הייתי יכול לומר לך שלא תזכה.גבר, בסוף מלאתי פעם אחרונה טופס להגרלה בשלישי ושוב פעם לא זכיתי אז יעני אני גם פורש מהפורום ! תחזיק מעמד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.