מלאכים בשמי הפורום../images/Emo121.gif
במוצ"ש נפתחה כאן ע"י בלונדה הודעה בעניין אנג'ל... מטבע הדברים להודעה היו תגובות מודאגות... חברים ביקשו לדעת מה קורה והאם הידיעה נכונה... מספר דקות לאחר שההודעה נכתבה - נתבקשתי למחוק אותה... לא הייתי בבית, בעוונותי, ועד שהגעתי למחשב, נוספו עוד תגובות... יצרתי קשר במסרים ובטלפון כדי לנסות ולברר... בשלב מסויים החלטתי שיש לעצור את כדור השלג עד שיהיה ברור מה קורה ומחקתי את השרשור... לו הידיעה היתה נכונה - ודאי שלא זו הדרך להודיע על מקרה מצער שכזה... ובהיותה לא נכונה, כפי שנסתבר בהמשך - ברור שאין מקום לשרשור זה... אתמול התקיים כאן דיון מרומז בנושא בשרשור שפתח טלה... לא התערבתי, מכיון שעדיין לא ידעתי מה קורה... אחה"צ קיבלתי טלפון שאישר באוזני כי אכן לא היה ולא נברא. מעט אח"כ קראתי אצל השכנים את ההודעה הזו אני חושבת שמן הראוי היה לא לפרסם את ההודעה שפורסמה במוצ"ש, ולהרעיד את קירות ה
... מן הראוי היה לברר במסרים עם אנשים קרובים... מן הראוי היה לחכות בשקט עד בירור האמת... ואם כל זה לא נעשה - מן הראוי היה להתנצל בפני חברי הפורום וליידע אותנו כשנודע בוודאות שלא קרה דבר... התלבטתי רבות אם לשתף אתכם בדברים... החלטתי שכן... אני חושבת שניתן ללמוד מהמקרה הזה להבא ולהיזהר
שלא להבהיל לפני שבודקים ומאמתים מידע... ומה שעוד אנחנו צריכים ללמוד מהסיפור הזה - לא תמיד הפורום יכול להעניק לחבר את התמיכה שהוא זקוק לה... אנחנו לא פורום מקצועי... וכל אחד מאיתנו צריך לחשוב בינו לבין עצמו עד כמה להיות מעורב במצבים מסויימים... אני שמחה שהידיעה ממוצ"ש התגלתה כלא נכונה, ועם זאת, הדרך בה התגלגלה שמועה כזו לפורום בחוסר אחריות וזהירות, חמורה בעיני... אני מבקשת מכם - שוב - לפני ה"שלח" הקדישו עוד כמה שניות של מחשבה... אביטל
(חושבת שוב... ולוחצת "שלח")
במוצ"ש נפתחה כאן ע"י בלונדה הודעה בעניין אנג'ל... מטבע הדברים להודעה היו תגובות מודאגות... חברים ביקשו לדעת מה קורה והאם הידיעה נכונה... מספר דקות לאחר שההודעה נכתבה - נתבקשתי למחוק אותה... לא הייתי בבית, בעוונותי, ועד שהגעתי למחשב, נוספו עוד תגובות... יצרתי קשר במסרים ובטלפון כדי לנסות ולברר... בשלב מסויים החלטתי שיש לעצור את כדור השלג עד שיהיה ברור מה קורה ומחקתי את השרשור... לו הידיעה היתה נכונה - ודאי שלא זו הדרך להודיע על מקרה מצער שכזה... ובהיותה לא נכונה, כפי שנסתבר בהמשך - ברור שאין מקום לשרשור זה... אתמול התקיים כאן דיון מרומז בנושא בשרשור שפתח טלה... לא התערבתי, מכיון שעדיין לא ידעתי מה קורה... אחה"צ קיבלתי טלפון שאישר באוזני כי אכן לא היה ולא נברא. מעט אח"כ קראתי אצל השכנים את ההודעה הזו אני חושבת שמן הראוי היה לא לפרסם את ההודעה שפורסמה במוצ"ש, ולהרעיד את קירות ה