אתה לא צפית בטרה נוסטרה באף ערוץ נכון? ממליצה לך מאוד לצפות אם היא תחזור שוב, היא הרבה יותר מטלנובלה-זה ממש שיחזור של התקופה כנראה שויוה חרגו מהמדיניות שלהם בזמנו בגלל ההצלחה הגדולה שלהבעצם את צודקת מרוב שאני נכנס לאתר רק בשביל תקצירים ומספרי פרקים בסדרות (שגם לא מעודכנים לפחות בנוגע לטורקיות) אבל כבר אין את הכניסה לפורומים. נראה שהם באמת סגרו אותם.
בווטסאפ גם אפשר לכתוב תגובה ארוכה, פשוט צריך לפתוח אותה כדי לקרוא במלואה, ויש גם אופציה של ווטסאפ ווב שלפתוח את הווטסאפ במחשב ואז שם אפשר להקליד כרגיל. אה בעצם זאת בעיה התרגלנו שאנטר זה לעבור לשורה הבאה ובווטסאפ הלחיצה על אנטר שולחת את ההודעה באופן אוטומטי. אבל לווטסאפ ווב אפשר לעשות גם קופי פסט מוורד או ממקום אחר. אבל באמת עדיף שלא נשכח איך ואיפה התחלנו להתכתב על טלנובלות כמו חברינו שאפילו חלקם צופים דרך מסך הסמאטפון ולא דרך מסך הטלוויזיה או המחשב שכן גם לפרטנר טי וי, גם לסלקום טי וי וגם לפרי טי וי יש אפשרות לאפליקציה בטלפון. למרות שאצלי באפליקציית הפרטנר אני יכול לראות בנייד רק מה שבחבילה הבסיסית, בהקלטות ובערוצים, הספריות וי די בתשלום שיש לי של ערוץ וואמוס ושל ערוץ וויוה ינטג' אני יכול לצפות בהן רק דרך מסך הטלוויזיה ולא דרך דרך הסמארטפון.
זה נס שלפני 15 שנה ויוה בצעד חסר תקדים העלו את טרה נוסטרה לויוה למרות ששודרה פעמיים בערוץ 3 וכך היא זמינה לויוה וינטג' כי ויוה קנאים לשידורים שלהם ולא מוכנים לשדר בוינטג' סדרות ששודרו בערוצי 11 ו-22 לפני שויוה עלה לאוויר ולא זכו לשידור בויוה כמו קסנדרה, גבריאלה (לא הקולמביאנית), סניורה ועוד וגם את הברזילאיות של ערוץ 3 שטרה נוסטרה היחידה מהן ששודרה גם בויוה. אז בהתחלה זה נראה לא לעניין שהשידורים החוזרים השבועיים שלה היו בליל שישי-שבת כדי לשים בצהרי יום שישי חמישה פרקים של הגרסה המקסיקנית של בטי המכוערת "יפה היא לא", אבל רק בזמן השידור הזה היא הייתה עכשיו בויוה וינטג' ואולי תהיה שוב בויוה הרגיל או בויוה וינטג'. מקווה שויוה לא יעלו רעיונות מזה ולא ישימו את מיכאלה הישראלית גם בויוה וינטג'.
הרצועה הברזילאית בערוץ 3 כללה בזמנו גם את טרה אספרנסה וסיניה מוסה שבאמת חבל שגם הן לא זכו להגיע לויוה