מכתשים אגן

מצב
הנושא נעול.

seaboy

New member
מכתשים אגן

מכתשים אגן
שלום, אני מעוניין לשמוע חוות דעת על מניית מכתשים אגן. כמו כן, אם מישהו יודע מתי היא מפרסמת את הדוח הכספי שלה. בנוסף, רציתי לשאול היכן מתפרסמות הידיעות שאומרות מתי מתפרסם דוח של חברה מסויימת(למשל ידיעה על דוח של מכתשים אגן לא מצאתי). תודה מראש.

LEA2004

New member
מכתשים אגן

מכתשים אגן
שלום, אני מעוניין לשמוע חוות דעת על מניית מכתשים אגן. כמו כן, אם מישהו יודע מתי היא מפרסמת את הדוח הכספי שלה. בנוסף, רציתי לשאול היכן מתפרסמות הידיעות שאומרות מתי מתפרסם דוח של חברה מסויימת(למשל ידיעה על דוח של מכתשים אגן לא מצאתי). תודה מראש.
מכתשים אגן
לי הייה את המניה קנתי בזמנו במחיר מאד גבוה והיא כל הזמן ירדה, אני עוקבת אחרי המניה הזאות היא עולה ושוב יורדת זמן רב. שווה לבדוק לפני שקונים אותה לפי המעט שאני מבינה והנסיון שלי איתה היא בקושי מגיעה ל2500 ויורדת שוב (זה רק מנסיון שלי )

seaboy

New member
תודה.. מישהו עוד?

מכתשים אגן
לי הייה את המניה קנתי בזמנו במחיר מאד גבוה והיא כל הזמן ירדה, אני עוקבת אחרי המניה הזאות היא עולה ושוב יורדת זמן רב. שווה לבדוק לפני שקונים אותה לפי המעט שאני מבינה והנסיון שלי איתה היא בקושי מגיעה ל2500 ויורדת שוב (זה רק מנסיון שלי )
תודה.. מישהו עוד?
הייתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת. תודה.

ytell

New member
מכתשים אגן

תודה.. מישהו עוד?
הייתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת. תודה.
מכתשים אגן
המניה נמצאת במצב trading range (תנועה מחזורית בין תמיכה להתנגדות) מאז אוקטובר 2005. להערכתי אין סימנים מובהקים שהיא הולכת לפרוץ את המצב הזה ואם כן, אז דווקא בכיוון מטה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה