מכתב שקיבלתי מ-"מקשיבים" על אתר שעומד לקום

amybr

New member
מכתב שקיבלתי מ-"מקשיבים" על אתר שעומד לקום

ברצוננו לעניין אתכם בהצטרפות לפורטל אינטרנט חדשני, מקיף ומלא תוכן, שיעלה לאוויר בחודש הקרוב, ויוקדש כולו לאנשים המתמודדים עם קשיים נפשיים. האתר שיקום יכלול מידע רב בכל תחומי הנפש, על הטיפולים הניתנים כיום ועל אנשי המקצוע השונים, וכן חדשות, כתבות וסיפורים. בכוונתנו גם להעניק במה למגוון רחב ביותר של דעות ועמדות בנושאים הבוערים בעולם בריאות הנפש. חלק ניכר מהאתר יוקדש לתוכן שיוגש על ידי הגולשים עצמם, ובהם גם אתם! אנו מזמינים אנשים שיש להם מה להגיד - אם דרך שיתוף בסיפורם, או בכל דרך יצירתית אחרת. אם ברצונכם לכתוב בלוגים (יומנים מקוונים) במסגרת האתר, או לחלוק את חוויותיכם, תחושותיכם ודעתכם בכל נושא עם מתמודדים נוספים ועם הקהל הרחב - אל תהססו, ופנו אלינו. אנחנו, מצדנו, נספק לכם במה ראויה ואלפי קוראים. תוכלו להיות חלק ממפגש רב-גוני ומעניין של אנשים שהנושא קרוב אליהם. כמובן, אין כל חובה להזדהות בשם ופרטים מלאים, ותוכלו לכתוב תחת איזה כינוי שתבחרו. מאיתנו, צוות IFeelGood מיכל, הגר ואמיר ליצירת קשר: [email protected]

אמא11

New member
היי עמית יקר

אני קיבלתי פניה בנוסח דומה מפורטל בשם BEOK, והבנתי שבעצם הם מנסים ליצור אתר מקביל לזה שכאן, כשבעצם יש "עוגן" של כתיבה אישית, מאמרים מקצועיים, בלוגים, סיפורים אישיים ועוד, אבל למעשה יש בין הפורטלים תחרות כלכלית והם בנויים על כסף מפרסומות. אני אפנה ל"מקשיבים" לראות מי הגוף שעומד מאחריהם ואם יש ניגוד אינטרסים עם "תפוז" או שיש מקום לשיתוף פעולה פורה, כי בסך הכל כל אתר רציני שמתווסף גם מגביר את המודעות וגם תורם לאנשים שנעזרים בו. יום נחמד ושבוע טוב תמי

amybr

New member
לתמי

לגבי "מקשיבים": זוהי קבוצה השייכת ל-"אנוש", שתומכת במתמודדים עם כל מיני בעיות, לא רק OCD. אני, למשל, חבר בקבוצה הזאת. יש לנו פעילויות שונות וצ'אט שבועי. הפעילויות הן בחינם למי שיש אחוזי נכות, ובתשלום סמלי למי שאין, אך מביא אישור על כך שהוא סובל מבעיות נפשיות. את הקבוצה מנהל בחור בשם איתן, שהוא עובד סוציאלי, ועובד ב-"אנוש". אנוש איננה מתחרה בתפוז. זהו אירגון של מתמודדים עם בעיות נפשיות. "מקשיבים" פעילים בכל הארץ, ולכל איזור יש מדריך, שהוא בעצמו מתמודד, ועבר הכשרה קצרה. אם תאשרי, אכתוב פה את פרטי "מקשיבים". לגבי ההודעה הזאת שקיבלתי מהם - זוהי הודעה שאותה קיבל האיתן הזה מאנשי IFeelgood, ואיתן אמר שהוא באמת לא יכול לוודא את אמינות האתר, מצטער שלא רשמתי זאת.. גם את עניין התחרות עם תפוז אולי ראוי שתבדקי, גם על כך לא חשבתי. מצד שני, הרבה פעמים אנשים רושמים פה קישורים לכל מיני אתרים, שיכולים בפוטנציה להתחרות בתפוז, גם אם אין למי שרשם את הקישור כוונה להתחרות ב-"תפוז". לי, למשל, אין שום כוונה ליצור תחרות לתפוז או לפורום הנהדר הזה שלנו. כל כוונותיי היו רק לטובה, מצטער אם זה יצא אחרת. במסר אישי שלחתי לך את הטלפון של איתן מ-"מקשיבים", כדי שתוכלי לברר הכל

noah000

New member
אופס

לא ידעתי ששמך הוא עמית ולכן השתמשתי בכינוי שלך (amybr), אבל עכשיו אני רואה שגם קראתי אותו לא נכון. תודה על התיקון.

אמא11

New member
היי עמית יקר

ברור שכוונותיך הן לטובה ולרגע לא קישרתי את ההודעה שלך עם "תחרות" לתפוז אלא רשמתי שגם אני קיבלתי מייל מפורטל אחר והתיחסתי לפורטל BEOK. אני אוהבת אותך ואתה כל כך כל כך רציני ויסודי...וזה לא "יצא אחרת" אלא בדיוק כמו שרשמת - אפשרות להתקשר עם עוד קבוצה רצינית בקשר שיכול לעזור לכולם. אנטיתזה כבר יצרה קשר ראשוני עם אנוש וצרפנו לינק שלהם לכאן והם (אני מקוה) כבר צרפו את הלינק שלנו אצלם. אני אשמח אם תכתוב עוד פרטים על "מקשיבים" ועל הפעילויות השבועיות. לילה טוב תמי

למעלה