מכתב שנשלח לשר הפנים

מכתב שנשלח לשר הפנים

לכבוד שר הפנים אופיר פינס שלום רב אני פונה אליך כאדם אשר יושר וצדק חשובים לו יותר מכל דבר אחר אנא תציל את העיר מידי המושחתים אשר הורסים בא כל חלקה טובה שכל רצונם הוא לעשות לביתם בלבד ואחריהם המבול ,הפעל את סמכותך ופזר את המועצה לפי המלצות הועדה של משרדך בבקשה העיר הזו חשובה לי מאוד אני רוצה להמשיך ולגדל פה את ילדי ובסיום לימודי אני רוצה לתרום לעיר הזאת ולא לעזוב אותה תיכנס לעובי הקורה ראש העיר בני רגב הוא אדם נטול קישורים לחלוטין ניהול העיר הוא כמו במאפיה המקורבים שלא עושים כלום נשארים ואנשי העבודה מפוטרים איפה החשב המלווה שקולו לא נשמע ולא עושה שום דבר האם גם הוא נדבק בשחיטות כחבר המפלגה שלך בבקשה אני יודע שכרגע גם מפלגת העבודה נכנסה לקואליציה אבל אני לא צריך לספר לך מי זה יורם מרציאנו "עוד אחד שמחפש גובים" אל תשמע לאף אחד ואל תתן שימכרו לך לוקשים כפי שניסו בביקורך האחרון לקחת אותך רק למקומות שאותם ניקו בשבילך. בפיתחו של חג החירות כולי תקווה שהחירות לעיר תגיע במהרה כי למרות ההזנחה הנוראה של העיר עדיין ניתן עם יוזמה ואכפתיות להציל את העיר ולא רק בשביל תושביה אלה בשביל כל המדינה. מקווה לשמוע ממך בשורות טובות בקרוב חג שמח וכשר לך ולכל בני ביתך.

אני חייבת לתקן אותך

אני אף פעם לא מתקנת אנשים על שגיאות כתיב שלהם בפורומים אבל מאחר ומדובר במכתב שישלח לשר הפנים (מקווה שלא נשלח עדיין) ברצוני לתקן אותך על שגיאות הכתיב הצורמות: "בני רגב הוא אדם נטול כישורים" (ולא
קישורים) "האם גם הוא נדבק בשחיתות" (ולא
שחיטות) "עוד אחד שמחפש ג'ובים" (ולא
גובים) ועוד דבר, אין פסיקים ונקודות וחייבים לפסק את הטקסט כדי שיהיה קריא. ההערות באות ממקום של לעזור ובשום אופן לא מנסה להקטניט או לעקוץ. זה פשוט היה לי מאוד צורם לקרוא את הטקסט כפי שהוא הופיע בהודעה.

AvihayA

New member
יכול להיות ...

שיהיו שיטענו שבני רגב נטול כישורים ... אבל הוא בעצמו תמיד טוען שהוא נטול קישורים ... כך ש-2 צורות הכתיבה נכונות (תלוי מאיזו נקודת מבט)

harty

New member
כל הכבוד לך! אבל לצערי גם

פינס חושש מלקבל החלטות ומחכה שבית המשפט יעשה העבודה בשבילו.אחרי השימוע הוא ואנחנו נדע לאן נושבת הרוח. אני כבר לא מאמינה בפולטיקאים בכלל ולכן גם לא אשתתף יותר בבחירות.

פינס לא שלא חושש , אינו מסוגל , כל

כולו , הבטחות שאין להן כל בסיס. אין לו כל חשק להתעסק עם רשויות מקומיות ובעיותיהן.

yaronbro

New member
זה ממש לא נכון

פינס יכול לעזור למי שרוצה את עזרתו יגיל לוי הראה כאן כיצד רגב דוחה ידיים שמושיטות לו עזרה כנראה שפינס קלט את זה הוא יעביר תקציבים וימתין בשקט עד שערן שנדר יכרוך את החבל סביב צווארו של רגב ויגיש נגדו כתב אישום עודד : צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים

yaronbro

New member
חשבתי להציע לך להיות משקיפה בבחירות

לועד למען הצלת לוד מעסקניה

גם אני שלחתי לו מכתב

בנוגע למזימה השפלה להפוך את שכונת גני אביב למכלאה (ר' הודעה נפרדת). נראה אם ייצא מזה משהו. אולי כבוד השר ועוזריו עסוקים מעל ומעבר בנושאים חשובים יותר, ולא יתפנו לשטות כזו כמו גורלה של שכונה לא חשובה (סה"כ איזה 15000 תושבים) בעיר לא חשובה...

אני מציעה להכין עצומה

של תושבי גני אביב המתנגדים לרעיון המכלאה. אני לא מבינה מאיפה הרעיון המטופש הזה הגיע בכלל.

עצומה נגד סגירת שכונת גני אביב

לכאורה כדי לשמור עליה מוונדליזם וגורמים עויינים. אנו הח"מ מתנגדים בכל תוקף לרעיון סגירת השכונה בשעות החשכה וחשים כי בצורה כזאת ייגרם יותר נזק לתושבים מאשר סיוע בשמירה על בטחון התושבים. זאת התחלה טובה לעצומה. מדפיסים כמה עותקים ומסתובים בשכונה ומחתימים את התושבים ואחרי זה שולחים עותקים לכל מי ששותף לרעיון המסוכן הזה של סגירת השכונה כביכול למטרות בטחון.

אני יכול להדפיס מספר עותקים

בשתי שפות - עברית ורוסית, וגם שפות נוספות אם צריך, ו...להסתובב בשכונה. צריך לנסות ולנסח טקסט קצר, חד וקולע.

AvihayA

New member
האם באמת הרעיון גרוע ?

ראיתי שכמה בניינים בגני אביב סידרו לעצמם מחסום חשמלי (במימון עצמי כמובן) כדי לשמור על רכבם מפני גניבות וונדליזם. ראיתי בכניסה למספר מושבים בכל הארץ בכלל ובאיזור עמק לוד בפרט מחסום ושומר בשעות הלילה המגן על גניבת רכבים, גניבת רכוש, כניסת טרקטורים (במקרה שלנו מעבר של טרקטורונים של "תושבי חוץ" משכונות סמוכות אל ה"דיונות" צפונית לשכונה דווקא דרך השכונה), כניסת נהגים בעלי פוטנציאל "לחרק" (לעשות חאראקות), ועוד כיד הדמיון. בניגוד למספר חברים מהפורום אני דווקא בעד המחסומים והשמירה על הכניסות של גני אביב. תארו לעצמכם כמה ונדליזם ופשע הדבר ימנע: - רכבים עמוסים ברכוש גנוב יתקשו לצאת מהשכונה - שכנים שבאו להתפרע עם הרכב החדש/גנוב/מושאל ברחבי השכונה יתקשו להכנס ולהפריע - סוסים, טרקטורונים, טרקטורים וכיו"ב יתקשו לעבור דרך השכונה רק כדי להגיע לאיזור הפתוח הצפוני. - לקוחות של דירות מפוקפקות בשכונה (ובואו נסיר את הכפפות חבר'ה, מי שלא מוכן להודות בכמות הדירות האלה פשוט עוצם עיניים) יתקשו להכנס. ועוד קצרה היריעה מלהכיל את כל הרעות אותם אותה שמירה מסוגלת למנוע או לפחות לצמצם. אני לא חושב שהרעיון מטופש, ואם מדובר בהגנה על ילדינו ... אני מאמין שזהו פתרון מצויין. אביחי,

רעיון אידיוטי ונפשע, סליחה. ../images/Emo26.gif

בוא תסביר לנו, איך בדיוק השומר בבודקה יידע שנהג בא לעשות חרקות? הוא ישאל אותו: תגיד לי, האם באת לעשות חרקות? ואיך הוא יידע אם נהג יוצא עם רכב גנוב? הוא יבדוק את מסמכיהם של כל הנהגים היוצאים? ואיך הוא יידע שנהג יוצא עמוס ברכוש גנוב? הוא יבדוק כל רכוש היוצא מהשכונה? ואיך בדיוק "לקוחות של דירות מפוקפקות בשכונה יתקשו להכנס"? השומר בבודקה ישאל אותם אם הם לקוחות של דירות מפוקפקות? אגב, האם ידוע לך שאנחנו כבר משלמים, בהתאם לחוזה עם חברת הניהול, עבור סיירת הביטחון? בכל אופן אני מצפה לתשובות לשאלותי. אם אתה חושב שזה טוב, אז מן הסתם אתה גם מתאר לעצמך איך זה יעבוד.

AvihayA

New member
אני גם מצפה לתשובות לשאלותיך

1. עצם המצאותו של שומר, כבר מרתיעה 2. לפי מה שהבנתי, מי שלא תושב גני-אביב ירשם (פרטים אישיים או מספר רכב) כך שאם יהיו חאראקות, פריצות, או אפילו אותם לקוחות יראו ע"י שכנים זועמים שיעידו במשטרה ש"רכב אדום עושה חרקות למטה" או "2 אנשים יצאו משברולט לבנה לאחת הדירות המפוקפקות", יהיה קצה חוט ופרטים להתחיל לתפוס את אותם אזרחים ש"בהחלט לא תמימים". 3. תשאל כל מתנדב משא"ז קלאסי (ובגני אביב יש הרבה) איך פיקוחעל תנועת הנכנסים לגני-אביב צמצמה את כמות הפשיעה (ואני כאן מוכן להרחיב מול כל תושב למרות שכמוך, אין לי כל חובה לעשות את זה) 4. אני יודע שאנחנו כבר משלמים עבור סיירת בטחון ... אז מה ? ... אין קשר בין זה לבין אם מחסומים נחוצים או לא ... וחוץ מזה זו לא ההתחייבות היחידה שחברת אורית אור לא מקיימת ... אתה יודע שחברת אורית אור מחויבת להציג מאזן שנתי לתושבים ולהפריש אחוז מסויים ממנו לטובת תושבי השכונה ? אתה ראית פעם מאזן כזה ? ... אני גם לא !!!

אם אין תשובות לשאלותי, אז אין טעם

במחסומים, רק נזק גדול, רק פגיעה באיכות החיים שלנו, רק תחושת מצור, רק הכנסה נוספת ל...מישהו (לחברת הניהול?), רק פקקים, רק סגרגציה גזענית - "הפרד ומשול". "מי שלא תושב גני-אביב ירשם (פרטים אישיים או מספר רכב)" - רגע, אבל איך השומר יידע מי תושב ומי לא? ינפיקו לנו תעודה שנצטרך כל פעם להציג? וכל מי שמבקר אצל ידידיו או קרוביו, או נוסע לסופר שלנו או למרפאה, או מסיע ילדים למגרש הכדורגל או לביה"ס או לחוגים - כל אלה יירשמו "(פרטים אישיים או מספר רכב)"? אתה מבין אלו פקקים זה ייצור? מדוע אנו אמורים לחיות בתנאים כאלה? מה קרה? מלחמה? האם אחוז הפשיעה אצלנו גדול מכל מקום אחר בארץ? לא נראה לך ש"קצת" מנפחים את השד? "כך שאם יהיו חאראקות, פריצות, או אפילו אותם לקוחות יראו ע"י שכנים זועמים שיעידו במשטרה ש"רכב אדום עושה חרקות למטה" או "2 אנשים יצאו משברולט לבנה לאחת הדירות המפוקפקות", יהיה קצה חוט ופרטים להתחיל לתפוס את אותם אזרחים ש"בהחלט לא תמימים""
ומה יעשו להם? יעצרו אותם בגין חרקות? יעצרו אותם בתור "אזרחים בהחלט לא תמימים"? בתור נכנסים ל"אחת הדירות המפוקפקות"? ואם המחסום יופעל רק בשעות לילה, מה יפריע ל"אזרחים בהחלט לא תמימים" להיכנס לפני פעילות המחסום והשומר, מבלי להירשם? ומה יפריע ל"אזרחים בהחלט לא תמימים" להיכנס ברגל? ומה יפריע ל"אזרחים בהחלט לא תמימים" להגיע באוטובוס? השומר ירשום את הנתונים האישיים של האוטובוס? של כל הנוסעים? ומה יבלום "אזרחים בהחלט לא תמימים" שהם תושבי השכונה? ואם אתה מבין שחברת הניהול אינה ממלאת את התחייבויותיה, מדוע אתה תומך ב"יוזמה" שלה?

AvihayA

New member
אני אנסה לענות לך לפי סדר

למה אני תומך ברעיון, ושוב זוהי דעתי האישית בלבד ויכול להיות שאני טועה (מותר לי, לא ?!?): 1. "רק נזק גדול, רק פגיעה באיכות החיים שלנו, רק תחושת מצור, רק הכנסה נוספת ל...מישהו (לחברת הניהול?)" - בוא ונעשה הפרדה בין פגיעה באיכות החיים שלנו לבין העלות: רעיון המחסום בא להלחם בתופעת הונדליזם והפשיעה בשכונה, כלומר בא להעלות את רמת איכות החיים. אפשר בהחלט לתקוף כל רעיון שיעלה על הפרק, אבל אפשר גם לראות איך אנחנו כתושבים נלחמים בפשיעה ומשתמשים בכלים העומדים לרשותנו כמו משא"ז, ניידת סיור בטחון, ואולי אפילו המחסום ... אם אנחנו חושבים שהמחיר מופקע, והניידת אמורה היתה להיות בכל אופן מהכספים שאנחנו משלמים ... בוא ונלחם בזה, בוא ונקים עצומה על הנושא הזה ועל שאלת המימון, אבל כאמור בוא ונפריד בין 2 הסוגיות: נחיצות המחסומים והביקורת, ועלויות. 2. "רגע, אבל איך השומר יידע מי תושב ומי לא? ינפיקו לנו תעודה שנצטרך כל פעם להציג? ..." - אפשר לפתור את הבעיה ע"י מדבקה שתוצמד לשמשת הרכב, אפשר למצוא עוד 1001 פתרונות ... השאלה היא האם אתה מעוניין בהגברת הבטחון האישי בשכונה ואם אתה, כתושב, מוכן לקחת חלק. 3. "... וכל מי שמבקר אצל ידידיו או קרוביו, או נוסע לסופר שלנו או למרפאה, או מסיע ילדים למגרש הכדורגל או לביה"ס או לחוגים - כל אלה יירשמו "(פרטים אישיים או מספר רכב)"? ..." - אז בשעות היום המחסומים לא יסגרו (פתרנו את בעיית הסופר והחוגים), הבעיה היא בשעות הלילה ? מה קורה כשאתה נכנס לאחד המושבים באיזור או לדוגמא לבית-אריה או הרבה ישובים קהילתיים ? אותו הדבר ... האורח מזדהה, פרטיו נרשמים (או לא ... אני ממש לא יודע) ו...זהו, לא קרה כלום. 4. " ... אתה מבין אלו פקקים זה ייצור? מדוע אנו אמורים לחיות בתנאים כאלה? מה קרה? מלחמה? האם אחוז הפשיעה אצלנו גדול מכל מקום אחר בארץ? לא נראה לך ש"קצת" מנפחים את השד?..." - יכול להיות שהדבר יצור פקקים בהתחלה, אבל אח"כ התנועה תזרום. התנועה העירה לגני-אביב היא בשעות הערב המוקדמות, אח"כ אפשר ללא כל קושי לווסת התנועה בלי לגרום לעומס מיותר או פקקים. מלחמה? אסון? ... יכול להיות ? ... מר "כדרלעומר1", כמה בתי בושת יש בגני-אביב ? כמה עסקאות סמים מבוצעות בגני-אביב ? כמה גניבות רכב ? בני כמה הילדים שלך ? (אם יש לך ילדים), האם אתה לא חושש שהם יגיעו לגיל בו ישדלו אותם לגראס (בתור התחלה). נכון שרוב האוכלוסיה מעדיפה לראות את חיי היום כחיי הלילה בגני-אביב אך לדעתי מי שמכיר מקרוב את עוברי האורח (והארחי פרחי) בשכונה בלילה, לא יכול להתעלם מזה ש ... כן ... יש פשיעה בגני-אביב ואני לא חושב שזה משנה סטטיסטית אם הפשיעה גדולה יותר בשכונה מכל שכונה אחרת ... נניח מוכרים סמים מתחת לחלון ביתך, זה היה משנה לך אם זו רק נקודה אחת ויחידה בכל העיר וסטטיסטית לעיר או לכל הארץ בשכונה היו הכי פחות סוחרי סמים מכל שכונה אחרת ? אני לא אומר שניתן למנוע את הפשע לחלוטין ... אבל המחסום יכול להפריע לחופשיות בה ניתן יהיה לסלק רכוש גנוב, ספקי סמים יתקשו להכנס עם רכביהם (לבנות היען שבינינו אני ממליץ לשאול את בני הנוער איך נראים רכבי הספקים שמסתובבים בשכונה) ... להמשיך ? כי חסר לי מקום כתיבה ... 5. "...ומה יעשו להם? יעצרו אותם בגין חרקות? יעצרו אותם בתור "אזרחים בהחלט לא תמימים"? בתור נכנסים ל"אחת הדירות המפוקפקות"? ..." איזו תלונה במשטרה נראית לך כזו שאפשר לטפל בה ? א. "בואו מהר, יש רכב לבן משתולל בני-אביב, עם 4 צעירים בתוכו שצורחים" ב. "יש רכב לבן שמשתולל בגני-אביב, בשעה האחרונה נכנסו 3 רכבים לבנים מדגמים X, Y, Z הנהוגים ע"י צעירים (וברכב היו 2 עד 4 נוסעים) ומספרי לוחיות הרישוי שלהם הם 1,2,3) לפני כשנה התלוננתי במשטרה על רכב משתולל עם 4 צעירים בתוכו ומסרתי את הצבע ומספר הרכב, מסתבר שהצעיר לקח את הרכב ללא רשות מאביו ונהג ללא רשיון בר תוקף ברכב (התנגש בעמוד חשמל בסוף רחוב רגבים והמשיך להשתולל) השוטרים חיכו לנהג ליד הבית ועצרו אותו. 6. "... מה יפריע ל"אזרחים בהחלט לא תמימים" להיכנס לפני פעילות המחסום והשומר, מבלי להירשם? ומה יפריע ל"אזרחים בהחלט לא תמימים" להיכנס ברגל? ..." - יפריע כן !!! ימנע מהם בהחלט לא !!! הרעיון הוא לא לחסום את השכונה הרמטית אלא לצמצם את היקף הפעילות. בוא ונקצין את העניין: גם למחנה צבאי ניתן להכנס "מסביב" ואתה יודע מה, גם לשוהים בלתי חוקיים שבאים לעבוד בישראל יש דרכים להכנס בכל זאת לישראל ... אז מה ??? צה"ל יפקיר את הבטחון כי זה לא ימנע מהם להכנס ? כעקרון תפקיד המחסום הוא "לעשות חיים קשים" למי שלא רצוי בשכונה כדי שיבחר בשכונה אחרת אולי, הרתעה מפני רישום ותיעוד כלשהו ובקרה. 7. "... ומה יפריע ל"אזרחים בהחלט לא תמימים" להגיע באוטובוס? השומר ירשום את הנתונים האישיים של האוטובוס? של כל הנוסעים? ..." - מדובר על שעות הלילה (רוב הפעילות העניפה שאנחנו מדברים עליו:חאראקות, כניסת רכבים לא רצויים, וכו' מתרחשת בשעות הקטנות של הלילה) 8. "... ומה יבלום "אזרחים בהחלט לא תמימים" שהם תושבי השכונה? ..." - כלום !!! תשאל כל נרקומן מתחיל וצרכן סמים ביזון מה הוא חושב על כך שאתה גר בגני-אביב - חותם לך ששלושת המילים הראשונות שתשמע יהיו: "איזה כיף לך". אתה יודע כמה צרכני סמים גרים בגני אביב ? לא ? הגיע הזמן שתתעורר 9. " ... ואם אתה מבין שחברת הניהול אינה ממלאת את התחייבויותיה, מדוע אתה תומך ב"יוזמה" שלה? ..." - שוב, אני חושב שהיוזמה שלה נכונה לצורך הגברת הבטחון ... אני לא מסכים עם המחיר !!! אם אתה מאמין שיש יתרונות למחסומים ולרכב הבטחון, בוא ונקים עצומה כדי להחזיר את רכב הבטחון ולהוזיל את עלות המחסומים או לחלופין בוא ונדרוש את פירוט המאזן של חברת הניהול ונדרוש ממנה להפריש את החלק שהיא חייבת ממילא להפריש לטובת הבטחון של גני-אביב. אם אתה כמוני, מעוניין בהגברת הבטחון אבל מוכן חושב שחברת הניהול צריכה לשאת בנטל גדול יותר ומחובתה לעשות כך, אז אין שום חילוקי דיעות בינינו, אני איתך. אביחי,

למעלה