מכתב פיטורים

מצב
הנושא נעול.

buzaglo549

New member
מכתב פיטורים

מכתב פיטורים
אני עובד בחברה גדולה השבוע קראו לכל מי שעובד איתי והודיעו לנו כי הם מקצצים לנו בשכר בכמעט חמישים אחוז הם גם אמרו לנו מי שרוצה ללכת אין בעיה הוא יקבל את כל מה שמגיע לו אבל לא יקבל מכתב פיטורים האם הם חייבים? אני רוצה ללכת לישכה להחתים מה עלי לעשות כדי לקבל את המכתב תודה על העזרה

כמה הערות...

מכתב פיטורים
אני עובד בחברה גדולה השבוע קראו לכל מי שעובד איתי והודיעו לנו כי הם מקצצים לנו בשכר בכמעט חמישים אחוז הם גם אמרו לנו מי שרוצה ללכת אין בעיה הוא יקבל את כל מה שמגיע לו אבל לא יקבל מכתב פיטורים האם הם חייבים? אני רוצה ללכת לישכה להחתים מה עלי לעשות כדי לקבל את המכתב תודה על העזרה
כמה הערות...
1. דבר ראשון - אתה לא צריך מכתב פיטורים בשביל ללכת לחתום בלשכה. אתה יכול לחתום גם בלי מכתב. 2. דבר שני - העדר מכתב פיטורים גם לא פוגע בזכויות לדמי אבטלה. 3. דבר שלישי - גם אם תתפטר בגלל הרעה מוחשית בתנאים - תהיה זכאי לדמי אבטלה בלי תקופת המתנה של 90 ימים. אבל אלה הזוטות. מה שיותר חשוב זה זה: 4. דבר רביעי - אתה לא חייב להסכים לקיצוץ של כמעט 50% בשכר וגם לא חייב להתפטר בגלל זה. אתה יכול להודיע למעביד שאתה לא מסכים ודורש להמשיך לקבל את השכר כמו קודם. במקרה כזה - אתה יכול להמשיך לעבוד, עד שהמעביד יפטר אותך (ואז הוא יצטרך לתת לך גם הודעה מוקדמת וגם מכתב פיטורים). 5. דבר חמישי - אם תמשיך לעבוד ותקבל את השכר המקוצץ - תוכל לתבוע מהמעביד את ההפרש. 8. דבר ששי - תהיה בריא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה