מכתב התחייבות לפיטורים-קביל או לא?

מצב
הנושא נעול.

אני עובד במקום עבודתי 9 שנים, בהסכם ג'נטלמני נסגר לפני חודשיים שאני אפוטר על פי דרישתי ואקבל את הפיצויים שנצברו לי במהלך שנות עבודתי. מאז חודשיים שום דבר לא התקדם בטענה שלא מצאו עדיין מחליף ראוי, ורק לאחר שיימצא מחליף ראוי, אוכל לקבל מכתב פיטורים , לבצע חודש חפיפה ולסגור עיניין. אתמול פנו אליי בבקשה לתת עוד חודשיים שלושה למקום העבודה בגלל תהליכים פנימיים המתנהלים בה, כמובן שסירבתי היות וברצוני לעזוב את החברה במהירות האפשרית. הוצעה לי פשרה, שאומרת כך: אני אקבל מכתב שבו מצויין תאריך יעד שבו אני מקבל מכתב פיטורים. במהלך התקופה השכר שלי יעלה וישמר על רמה מסויימת. כמובן שהכל יגובה בכתב, ויחתם על ידי שני בעלי תפקידים בכירים בחברה. האם למכתב כזה יש תוקף משפטי במידה ובעוד חודשיים מודיעים לי מאיזושהי סיבה שהם לא רוצים לפטר אותי ואנימחליט לפנות לבית דין לעבודה? מה קורה במידה ובעל התפקיד החתום על המסמך, עוזב את החברה, האם החברה עדיין מחוייבת כלפי על פי ההסכם שנחתם או שיש לה מקום להתנער מאחריות עקב עזיבת אותו בעל תפקיד? אודה לכם על תשובות משפטיות במהירות האפשרית היות והסיכום אמור להערך כבר בשעות הבוקר הנוכחי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה