מכתב דרמטי מטעם מפלגת הליכוד: "לא נקיים פסיקות בג"ץ"

jackie111

Well-known member
זה באמת דרמטי כי זה יוביל אותנו לאנרכיה.

אתם לא תקבלו פסיקות בית משפט אנחנו לא ניתן
לכם להחליט שום החלטה בשבילנו. אנחנו נאבד
את האמון בכל דרישה שלכם מאיתנו.

Harrington

Well-known member
מנהל

מכתב דרמטי מטעם מפלגת הליכוד: "לא נקיים פסיקות בג"ץ"​

עוד פעם כותרת שקרית לחלוטין. מה יהיה ג'קי?

חבר כנסת אחד בודד (אמנם כותב בלשון רבים, אך לפחות בכתבה לא נאמר שהוא כותב בשם קבוצה כזאת או אחרת וגם במכתב עצמו לא נאמר כך) בליכוד שלח מכתב לראש המפלגה והציע לו להכריז משהו. הא ותו לא.

בהחלט מענין, אבל כרגיל, בלי שקרים השמאל/רל"ב פשוט לא יודע להתמודד (מה שמגוחך בהתחשב בכך שלא חסרים דברי אמת לתקוף). עצוב בס"ה.

שחר 676

Well-known member
זה באמת דרמטי כי זה יוביל אותנו לאנרכיה.

אתם לא תקבלו פסיקות בית משפט אנחנו לא ניתן
לכם להחליט שום החלטה בשבילנו. אנחנו נאבד
את האמון בכל דרישה שלכם מאיתנו.

זה מה שקורה כאשר מערכת המשפט ממשיכה לצפצף על כולם.

וואלה יופי , מתערבים בענייני בטחון העורף , ממנים קציני משטרה (עוד מעט ימנו גם את מטכ"ל צה"ל) , מונעים ממבקר המדינה אשר סמכויותיו מעוגנות יסוד לבדוק את פרשת השביעי לאוקטובר ועוד......

לבג"צ אין סמכות לבטל או לתקן חוקי יסוד.

אבל אני דווקא מאד שמח על המתרחש שכן אמון הציבור במערכת המשפט מצוי בשפל הגדול בתולדותיו.

הדיקטטורה הסמויה הפכה להיות גלויה והיום כל אזרח במדינת ישראל מבין בדיוק מה מתרחש כאן.

שעון החול לסיומה של דיקטטורת המשפט התהפך , הנושא שיעסיק יותר מכל את הבחירות הבאות יהיה בג"צ והייתי מציע לך לא להאמין לסקרי ערוצי המיינסטרים אשר במקום לתאר מציאות מנסים לייצר אותה.

אני אופטימי.

Harrington

Well-known member
מנהל

וואלה יופי , מתערבים בענייני בטחון העורף , ממנים קציני משטרה (עוד מעט ימנו גם את מטכ"ל צה"ל) , מונעים ממבקר המדינה אשר סמכויותיו מעוגנות יסוד לבדוק את פרשת השביעי לאוקטובר ועוד......

אבל אני דווקא מאד שמח על המתרחש שכן אמון הציבור במערכת המשפט מצוי בשפל הגדול בתולדותיו.

הדיקטטורה הסמויה הפכה להיות גלויה והיום כל אזרח במדינת ישראל מבין בדיוק מה מתרחש כאן.

שעון החול לסיומה של דיקטטורת המשפט התהפך , הנושא שיעסיק יותר מכל את הבחירות הבאות יהיה בג"צ והייתי מציע לך לא להאמין לסקרי ערוצי המיינסטרים אשר במקום לתאר מציאות מנסים לייצר אותה.

אני אופטימי.
מה שקורה בשנים אלה זה לא פחות מנס גלוי, גם בתחום הזה. אמנם אפשר להתווכח אם בג"צ מוסמך אם לאו וכו'. אבל ההתעוררות הציבורית שמזהה היום את הבעיות (שלא לומר שחיתות) בהתנהלות מערכת המשפט, מבטיחה את התיקון. אולי ייקח עוד יום, אולי עוד יומיים. אבל ברור שזה בדרך.

עד שזה יגיע, יהיו יותר ויותר מקרים של אנשים שתומכים באי-קיום צווי בית המשפט. זה לא טוב לדמוקרטיה, אבל במצב שנוצר אין מנוס. זאת בס"ה קריאה [לא "דרמטית" ולא בטיח, שכן היא נשמעה עשרות פעמים בעבר וגם על-ידי בכירים יותר מאיזה חבר כנסת עלום שם (על אף השקר הגס של @jackie111 בכותרת כאילו זה בשם מפלגת השלטון)] שלא לקיים 'הוראות' של מפלגה פוליטית לכל דבר וענין, שבמקרה יושבת בבית המשפט העליון וחבריה לובשים גלימות שחורות.

1ספי11

Well-known member

אני אופטימי.
וממתי אתה קובע מהי הסמכות של בית המשפט?

עצם העובדה שאדם שעומד למשפט וחתום על ניגודי עניינים שלא מאפשרים לו לטפל בכמעט כל דבר מעיד שלבית המשפט אין כוח .
חברה מתוקנת חייבת בית במשפט עצמאי וחזק. לנתניהו זה לא מתאים ולכן הוא סכנה לחברה בישראל.

שחר 676

Well-known member
וממתי אתה קובע מהי הסמכות של בית המשפט?

עצם העובדה שאדם שעומד למשפט וחתום על ניגודי עניינים שלא מאפשרים לו לטפל בכמעט כל דבר מעיד שלבית המשפט אין כוח .
חברה מתוקנת חייבת בית במשפט עצמאי וחזק. לנתניהו זה לא מתאים ולכן הוא סכנה לחברה בישראל.
אט אט בג"צ מאבד מסמכותו..... זו מורשתו של אהרון ברק שברשעותו או טיפשותו הביא את ישראל אל סיפה של מלחמת אזרחים.

שלטון הפקידים על פני שלטון העם , ממש נהדר :)

בית המשפט העליון יאוזן חוקית וייצג את כל הרבדים באוכלוסיה , הוא לא ישאר לנצח סניף של מר"צ.

אם תפסידו את הבחירות הקרובות סיפור הדיקטטורה המערערת שלכם יתארך עד לאיזון מוחלט.

אני דווקא מרוצה מהפסיקות ההזויות של יצחק עמית - המים מחלחלים גם בתוך הסלע החזק ביותר.

marabo

Well-known member
אתה מברך את הטרוריסטים מהגבעות שמחללים שבת בפוגרומים שהם מבצעים.
עבורך הם קדושים.
בדיוק כמו שאתה מברך את הטרוריסטים השמאלנים ששדדו מאות כפרים מפליטים פלסטינים אומללים וחוגגים על רכושם 77 שנים בעוד שהם נמקים במחנות הפליטים
same same

הגויים אומרים שאתה צריך לתת לכל משפחה ערבית שגרה שם לפני 1948 את האפשרות לחזור לשם.
אמרת בעצמך אמרת או זה או פיצוי,

הם לא מכריחים אותנו שנחזיר אותם.

כופר כמו שהגויים אוהבים.

"בבחרותו רצו לגייסו לצבא האימפריה הרוסית, ואביו שילם כופר כדי לפוטרו מכך."

נערך לאחרונה ב:
הערבים לא הסכימו לסיום הסכסוך בתמורה למדינה משלהם באותו שטח כי הם רוצים לחזור לשטח שהשמלאנים ב-1948 לקחו מהם וגירשו אותם ממנו.
בסדר,אבל לפחות היה אפשר לאפשר להם לעשות שם מדינה.

מה שהם יעשו שם זה עיניין שלהם אבל מבחינתנו.

1ספי11

Well-known member
בדיוק כמו שאתה מברך את הטרוריסטים השמאלנים ששדדו מאות כפרים מפליטים פלסטינים אומללים וחוגגים על רכושם 77 שנים בעוד שהם נמקים במחנות הפליטים
same same
כרגיל, שקרים אופיינים של הימין החלאתי.

למעלה